Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ossuser1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A boncolási és a toxikológiai eredmény is azt igazolja,hogy a fiam szervezetébe se drog sem alkohol nem mutatható ki , ennek ellenére a fiamat úgy kezelték, mint egy drogost  és ez okozta halálát. Tisztelt Praxis!   A fiam Dóra Árpád  2015.04.24-én péntek  este elment a barátaival darts-ni,4 sört…..
ossuser1 2016.01.26 15:17:31
@Ernoke: van itt egy kis félreértés szerintem. Van a nepper, akinek tényleg nem szokása szerintem sem, hogy ingyen drogot dobáljon italokba, olyan embernek, aki, ha rá is kap, nem biztos, hogy hozzá megy vissza. Viszont tényleg szokás drogot dobálni italokba, ám teljesen más szándékkal. Ezek többnyire kirablás, lányok (sajnos fiúk esetében is néha) a nemi erőszak. Mivel a delikvens nem fog emlékezni arra, hogy ki, mit csinált, tett vele. Tehát, létezik a drog italba keverése.
"Már több mint 1 millióan mondták el a véleményüket a nemzeti konzultációban és a válaszadók több mint 80%-a bevándorlási szabályok szigorítását támogatja. Ennek megfelelően megépítjük a határzárat és lezárjuk az utat a népvándorlás előtt."…..
ossuser1 2015.06.30 12:17:15
@athumra: Figyi, értem az aggodalmad. Valahol szerintem bármennyire is az ellenkezője látszik, az elérendő cél mindkettőnknél ugyanaz. De, ha kicsit belegondolsz a merényletekbe, komolyan esélyét látod annak, hogy nálunk a balcsinál fog az isis merényletet elkövetni? Nekik olyan célpontok kellettek eddig és az al-kaidának is, ami nemzetközi felháborodást vált ki és sokáig cikkeznek róla. Innen nézve kik vagyunk mi? Hol vagyunk mi aGB-hez, németekhez, franciákhoz képest? Kb 2 nap után leszorulna egy ilyen dolog a nemzetközi, nagy újságok címlapjáról. Ráadásul nem azt gondolom, hogy a zöldhatáron fog átbandukolni a leendő terrorista. Ha lesz (van) ilyen, akkor az már most itt van. Mivel kissé babonás vagyok, hozzáteszem, remélem nem lesz igazam. Amúgy nálam csak az a mondatod borította a bilit, hogy lövessük őket agyon. Egyáltalán, mint opció, fikció. Már itt tartunk, hogy ilyen javaslatok keringenek a neten.
ossuser1 2015.06.30 12:24:33
@ossuser1: saját magamat javítva :) : "Mivel kissé babonás vagyok, hozzáteszem, remélem nem lesz igazam." helyett, az a lényeg, remélem tényleg nem lesz nálunk merénylet. Lehet félreérthető ahogyan írtam. Nyilván nem annak drukkolok, h valaki elkezdjen idehaza lövöldözni.
ossuser1 2015.06.30 12:25:20
@♔bаtyu♔: ebben van ráció.