Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vincze Beatrix

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egygombos felvétel extrém helyzetekben is például sportoláskor, a kém kamera óra segítségével. A világon az első kém kamera óra hang/videó felvevővel, amely egyszerre egy kamera és hangrögzítő, és úgy működik, mint egy normális óra. Csak nyomja meg a gombot, és a rejtett…..
Kém karóra kamera, videó felvevő mozgásérzékelővel A mozgásérzékelő mód abban az esetben aktiválódik és rögzít, ha mozgást érzékel. Lánccal is használható mint zsebóra, vagy használható mint egy egyszerű asztali óra. Fel tud venni videót vagy hangot. Támogatja a…..
Kém kamerák beépítve a szokásos keresett USB-meghajtóba, amely rögzíti videót-és hangot! A USB kulcs kamera felvevőhöz tartozik egy 4 GB-os SD kártya, és kompatibilis a maximum 32 GB-os kártyákkal! Ez lehetővé teszi, hogy tároljon több ezer képet, vagy több mint 20 órányi…..
Ez a pendrive kamera első ránézésre úgy néz ki, mint egy hagyományos USB flash tároló, de ez a kis készülék, ettől sokkal több! Azon kívül, hogy képes tárolni az összes fontos dokumentumot, ez az usb kulcs kamera tulajdonképpen egy nagy felbontású, színes kém kamera! A Mini…..
A Lenzburg KC 314 High-Definition 1080p kamerás karóra lehetővé teszi, hogy diszkréten rögzítsen HD minőségű videót vagy nagy felbontású képet egy pillanat alatt. Ez az elegáns analóg óra funkcionál, mint egy hagyományos karóra, valódi bőrszíjas, vízálló kivitelben; azonban…..
Legyen ön is egy titkos ügynök, és rögzítse a dolgokat titokban a HD 1080p kém karóra kamera segítségével. Rozsdamentes acélból készült, bőrszíjjal, ez az óra már a legújabb high-tech adatok rögzítésére képesek. Használja élvezettel az 1080p kém karórát, vízálló,…..
Ebben a blogban a közeljövőben szeretném megismertetni az olvasó közönséggel az óra kamerák típusait. A rejtett kamera óra teljesen más kategóriát jelent, mint a szórakoztató elektronikában, vagy a stúdiótechnikában alkalmazott kamera. Tervezésénél a fejlesztőmérnökök…..
Karóra kamera Kém kamerák 2015.03.18 09:49:17
A mai rohanó világban egyre nagyobb igény van arra, hogy akár távolról is figyelemmel kísérhessük a körülöttünk zajló eseményeket rejtett kamerával, mint pl. a mini kamera. Az üzleti élet szinte minden területén szükség lehet egy megbízható és költséghatékony megfigyelő…..
Pendrive kamerák Rejtett kamerák 2015.03.18 09:45:55
A mai rohanó világban egyre nagyobb igény van arra, hogy akár távolról is figyelemmel kísérhessük a körülöttünk zajló eseményeket rejtett kamerával, mint pl. a mini kamera. Az üzleti élet szinte minden területén szükség lehet egy megbízható és költséghatékony megfigyelő…..
Nagy felbontású videók: 720 * 480 -30 FPS. Hosszú felvételi idő a  300MA akkumulátorral, egy feltöltéssel maximum 2 óra. Az exkluzív külsőnek és a legkorszerűbb rögzítési technikának köszönhetően, lehet, hogy ez a pendrive rejtett kamera lesz a legkisebb rejtett felvevő a…..
Legyen ön is egy titkos ügynök, és rögzítse a dolgokat titokban a HD 1080p rejtett kamera óra segítségével. Rozsdamentes acélból készült, bőrszíjjal, ez az óra már a legújabb high-tech adatok rögzítésére képesek. Használja élvezettel az 1080p kém karórát, vízálló,…..
Ebben a blogban a közeljövőben szeretném megismertetni az olvasó közönséggel az óra kamerák típusait. A rejtett kamera teljesen más kategóriát jelent, mint a szórakoztató elektronikában, vagy a stúdiótechnikában alkalmazott kamera. Tervezésénél a fejlesztőmérnökök arra…..