Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jbb

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Azt hiszem, a rendszerváltoztatás óta példátlan rekordot állított fel Terézvárosban a szocialisták és a szabad demokraták önkormányzati frakciója: nem csak egy képviselőt, hanem a két párt teljes képviselőcsoportját gyanúsítottként hallgatják ki a helyi…..
Mandiner blog Vér - gáz - Morvai 2009.01.20 11:01:00
 Induljunk onnan, hogy a gázai izraeli támadást erősen eltúlzott reakciónak tartom. Nehezen indokolható a civil lakosság mészárlása, ezért a tömegpusztítás elrendelőit fel kell kutatni, és felelősségre kell vonni. De úgy érzem, hogy nem vagyok Carla del Ponte, és amúgy…..
jbb 2009.01.20 11:59:31
@Úlfhéðinn: Ne is ír tényleg semmit kedves barátom, menj, tedd a dolgodat.
jbb 2009.01.20 12:48:41
@Úlfhéðinn: Hűha, most aztán megkaptam nagyon, azt sem tudom hirtelen hol zokogjam ki magam. Csak nem személyesen a Svéd Tudományos Akadémia elnökéhez van szerencsém?
Jól látod, tényleg nem vagy a barátom, nagy szégyen lenne ez rám nézve. De az elvbarátod mondatait talán még te is megérted édes kis véglény.

 A Heti Válasz Online értesülése szerint múlt pénteken az ügyészség meggyanúsította H. Katalint, a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt. jogi képviselőjét, az MSZP XII. kerületi önkormányzati képviselőjét a Bajcsy-Zsilinszky út 61. alatti üzlethelyiség gyanús eladása miatt.…..
 Gyurcsány Ferenc a Népszabadságban, Tóta W. Árpád a w blogon vészcseng. Worluknak nem érdemi, csak terminológiai vitája van a miniszterelnökkel: a veszélyt ő is érzi. A racionalizmusára máskor oly' kényes Worluk agyát egyszerűen elönti a harci düh, ha vallásról,…..
jbb 2009.01.08 11:55:55
Hehe, kompenzálnak csak, szóra sem érdemes. Akinek a pénz a leghatalmasabb isten, néha elgyengült pillanatában magyarázatot kell adnia értékrendje torzulására. Mi sem jobb mint fennhangon visítani, hátha így nem feszül a szorító érzés.. De ne aggódjon se fletó, se worluk, a halálos ágyukon ők sem maradnak harcos ateisták.

Tegnap volt időm olvasgatni a kapcsolat blogot. Megdöbbentően kerek képét adja a baloldal szép új világának. Engedjétek meg, hogy bemásoljam ide bandabeli bizonyos "Erzsiboszi" meglepően őszinte vallomását, hogyan is képzelik ezek az európai értelemben vett demokraták egy eu-s ország működését:

"...Az Igazságszolgáltatás,és ezalól nem kivétel a Győri Ítélőtábla,és Dr Havasiné sem, lassubbak a csigánál is! Ez a sok év várakozás,gombócból is sok lenne! A dühítő csak az,hogy Pártunk sem segít! Ellenkezőleg! Nem kedvelik, a problémás embereket! Ma konkrétan azt mondta egy tagtárs,aki 1 éve hogy köztünk van,de már funkciót kapott,mert Ő is rendőr volt annó,ez személyes probléma,forduljak a Legfelsőbb Bírósághoz! Majd mikor kisírtam,hogy én ennek a PÁrtnak édes gyermeke vagyok,és a család arra való,hogy segítsen,elmentem az albérletközvetítőbe.Utána m telefonált,de nekem fáj,hogy leregladálnak,holott én soha nem vétettem,és ideiglenes segítséget az Ő pártfogoltja,aki az előzőleg kapott Önkormányzati lakását elkotyavetyélte,erősen elítélendő életet él,egy hét leforgása alatt segítséget kapott,én meg azt a választ!Igen! Én most csalódott vagyok,és teljesen kiadom magam!Haragos vagyok,mert én,aki tettem,és teszek de betegségem mellett is tesszem a dolgom
le@nak magasról!Májusban mélyvénás trombozisom emboliám volt,egy párttársam nem látogatott meg! Innét a Kapcsolatról naponta többször hívtak,köztük az Ön nővére Gyvica is,és látogattak a Vas megyeiek.A Kórházban is agitációs propaganda tevékenységet folytattam,mert az ereimben balos vér folyik! ...."

Hát nem gyönyörű? Pártunk, a Segítő Kéz. Ezért nincs ezeknek szükségük hitre. Hisznek a Pártban, elég az.

Más. Lehet, hogy figyelmetlen voltam az ünnepek alatt, de nem emlékszem, hogy szóltatok volna a Szentségtörés nevű, bámulatosan éppen Karácsonyra szervezett újabb keresztény gyalázásról. A Célpontban láttam róla anyagot és persze hol másutt, a Kultúr?házban. Azt hiszem ehhez kapcsolódik kissé. Vélemény?
jbb 2009.01.08 12:04:53
Ergé: Szernintem éles az Erzsiboszi, képe is van:
www.kapcsolat.hu/blog/display/72361?&next=170#paginate_default_1

Nem tudom így megtalálod-e, a "konzervatív fundamentalizmus" feltó blogban van, #384377 | Erzsiboszi | 2009-01-06 18:52

Édespofa. :))
jbb 2009.01.08 12:22:20
@TuRuL_2k2: Igen, határozottan érzékeltem. A reflexek velük élése volt a rettentően furcsa, ez a nagybetűs Pártozás. Azt hittem ez már kiveszett.

Méghogy nincs itt komcsi veszély! :)
A következő politikai hirdetés jelent meg mai lapokban: Megígértük, eltemettük A Magyar Demokrata Fórum örömmel tudatja Magyarország minden lakosával, hogy kitartó konzervatív politikájának eredményeként a haláladó távozott az erkölcstelen és igazságtalan terhek sorából.…..
Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, Vágó István és Dessewffy Tibor méltatja. Blogkönyv 2006-2007 dedikálva a blog- és párttársaknak, valamint Gonda Lászlónak. Ferenc-nap, harc az idegen szavak és a hazaárulók ellen. Spanyol, Kínai Kálmán és Trágár Tóni az Alexandra…..
jbb 2008.12.04 11:37:34
 Egyes szervezetek nyomást gyakorolnak az ENSZ-re, hogy ismerje el az abortuszt, mint emberi jogot az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 60. évfordulója alkalmából. A kezdeményezés élharcosa a CEDAW, a nők elleni megkülönböztetés minden formáját felszámolni…..
 Ha valami nem jó helyen van, azt el kell tenni az útból. Így járt Almássy Kornél, s így járt a délkelet-kínai Fucsou városában található Fancsuanpu katedrális plébániaépülete is.  Az 1933-ban nyugati stílusban épített, 1500 tonnás műemlék háznak azért kellett…..
 Pont itt, pont most a gazdasági válság közepén harapott elsőt a Pannon Puma. Ráadásul nem külső szemlélőként figyelhetjük az aktivitását, hanem mi, avagy én vagyok az, akinek köszönhető. Elindult a sznobbor gyártók legexkluzívabb üzeme: a Skrabski borászat. Még nem…..
 A szívünknek oly' kedves 4-es metró végre elégtételt szolgáltathat a közgázos diákoknak a Fővám téri épület wc-papírral történő becsomagolása, díszkivilágítástalanítása és ezernyi egyéb sérelem miatt: a legjobb úton van afelé, hogy elsüllyessze az ősrivális…..
 A vasárnapi ausztriai választások után a Der Standard osztrák baloldali napilap (Paul Lendvai fészke) érthető harciassággal gyűjtötte össze egy cikkbe és egy térképre Európa jobboldali populistáit. A kép magáért beszél: Orbán Viktor és a Fidesz Slota, Vadim Tudor, Bossi,…..
Mandiner blog Könnygázművek 2008.10.01 12:01:00
  Szokásos esti kurucozás közben bukkantunk egy érdekes régi táblázatra, amely azt részletezi, hogy 2007 tavaszán a rendőrség kitől, milyen értékben, mennyi - főleg tömegoszlatáskor használatos - felszerelést szerzett be, természetesen a közbeszerzési eljárás alól…..
Mandiner blog Wahorn panasza 2008.09.25 10:01:00
 „Kelet- Magyarországon más a helyzet, mint a II. kerületben.”  A Klubrádióban kedden műsort vezető Bakáts Tibor valószínűleg nem azt kapta, amire Wahorn András felhívásakor számított. Mint világlátott embert kérdezte a hétvégi zúzásról, ám elítélő…..
Mandiner blog Vöröset a bajnokra! 2008.09.23 14:31:00
 Be kell vallanunk, nincs kiragasztva a kisszobánkban olyan plakát, amelyen Schmitt Pál éppen a Népstadion és Intézményei vállalatot főigazgatja. Politikusként nagyjából annyira tartjuk, mint egy epizódszerepet játszó kesztyűbábot a Mazsola és Tádé című ópuszból.…..
 Igen, ennek is el kellett jönnie, nem is lehetett másként. Megszületett a hiteles válasz a kétes hátterű, szélsőjobboldali Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg létére. A radikális jobboldali fiatalságnak ki más felelhetne, mint radikális baloldali idősek? Az Óbudai…..
Mandiner blog Ingerküszöb 2008.09.04 16:01:00
„Előbb-utóbb megunják...” (Ferenc, 06:5:26)  Kicsit sem lepődtem meg, amikor tegnap este nem láttam a kereskedelmi televíziók híradóinak témái között a koalíciós(?) alkudozás újabb fejezetének eseményeit. Azon sem, hogy Szilvásy hétvégi háza előtt történt…..
 Ha a Magyar Hírlap értesülése helytálló, akkor Morvai Krisztina vezeti jövőre a Jobbik listáját az európai parlamenti választáson. A jogász asszony aktív szerepvállalásához nagy reményeket fűznek a radikális jobboldalon, a Morvait saját jelöltjének is tekintő…..
jbb 2008.09.03 12:42:22
Hű, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen piciny mondat ekkora hullámokat fog gerjeszteni, lassan már az MTA is felállít egy vizsgálóbizottságot az ügy kapcsán. Így én, mint a reakció szerkeztőségének feloszlását előidéző, élek megszólalási jogommal. :)

Szerintem ez a csapat továbbra is remekül működik. Nem gondolom, hogy mindenkinek ugyanazt a dalt kellene dúdolni, a világ így kerek, hogy eltérőek a vélemények. (alátámasztandólag elég csak Turul válaszára utalnom, amikor a skatulyáimról és az áruló motívumról értekezik velem kapcsán, amit én ezidáig nem vettem észre magamon. Ezt úgy fordítottam le, hogy ha az én véleményem szerint a hagyományörzőket fikázók beleillenek a drágabolgárúr-körbe, akkor Turul szerint az ilyen galádságot felvetők skatulyalények. Magyarul szűkűtókörű egysejtű vagyok, amiért ezt mertem írni. Ekkora azt éreztem, hogy az állás 1-1, egy beszari itt, egy egysejtű ott. Kész, nem kell ezzel többet foglalkozni)
Védekezni meg minek, ha alaptalan, így aztán ténlyeg nem értem mire fel ez az izgatott fortyogás. Lelky biztosan nem a beszariságban értett egyet velem, sokkal inkább a hitelesség kérdésében, amikor is megpróbáltam összefoglalni, a gyalázott Morvaival ellentétben jelenleg milyen hiteles és elfogadható csapat van kormányon. Akinek egyesek még tapsikolnak is.

De ha ennyire a sűrűtökbe mart ez a beszariság, hát annuláljuk, mint az egyszeri parlament az adótörvény. Nem venném a lelkemre, ha 10 betuen múlna reakció jövője. Csak ezt olvasom most is..

Na, szép napot, mosolyt kérek a mai délutánra.