Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Telehetsz

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, hogy amit nagyon szeretnél, azt el kell engedni. Fura, mert éppen ez okozza a legnagyobb nehézséget. Ha akarom, akkor miért pont elengedni kell? Olyan ellentétesen hangzik. Semmit és senkit nem lehet akarva szeretni. Csak elengedetten. Nem birtokolni kell, engedni... és akkor…..
Te lehetsz... Az elmúlhatatlan 2015.06.22 10:29:23
Van egy érzés, amit talán nem érez mindenki, és lehet, hogy ők a szerencsésebbek. Ez az a fajta szerelemérzés, ami így vagy úgy, de nem tudott kiteljesedni, és örök sebet hagy az ember lelkében. Egy örökké fájó valami, mely az évek múltával néha újra felszakad, aztán…..
Te lehetsz... Mit fog szólni...? 2015.06.10 14:11:01
Megtetszett Valaki! Hű de jó! Érzem, hogy egyre erősebb a vonzalom. A legjobb az egészben, hogy kölcsönös. Érezhetően keressük egymás társaságát, összefutunk itt-ott, beszélgetünk, és remeg a levegő. Fantasztikus érzés. Kezdi kitölteni a gondolataimat. Bizsergető állapot.…..
Te lehetsz... Szakíts, ha bírsz! 2015.05.26 10:22:33
Mindenki ismer olyan párokat, akiket igazán lehet szeretni. Harmonikusak, boldogok, látszik, hogy közös életüket becsben tartják, vigyáznak rá. Irigyeljük is őket rendesen. Ez természetes. Olyan párokat is mindenki ismer, akiket egyáltalán nem irigylünk, és feltesszük a kérdést…..
Te lehetsz... A szekér projekt 2015.05.18 09:54:48
Hogyan bíráljuk felül saját érzéseinket, azokat amiket mi magunk sem értünk? Van valaki, aki mindig szépeket mond, összefutunk itt meg ott, és olyan mintha 'akarna tőlem valamit'. Nem mondja, de úgy csinál. Ráadásul tetszik nekem. Ő is, az érzés is. Kezdem beleélni magam. -…..
Te lehetsz... A háromlábú szék 2015.05.11 09:39:03
A kapcsolat nekem olyan, mint egy háromlábú szék. A három láb pedig a testi-lelki-szellemi harmónia jelképe. Ha bármelyik láb rövidebb, vagy ne adj’ Isten nincs, akkor borul az egész. Túl sok-sok kudarcon és csalódáson, vagy csak egyszerűen nem működő kapcsolatokon, közel…..
Te lehetsz... Mozaik-családi-béke 2015.04.29 11:57:22
A mai világban szinte lépten-nyomon találkozunk úgynevezett „patchwork” vagy más néven mozaik családokkal. Mit is jelent ez? A legfrappánsabban talán Karinthy Frigyes elhíresült mondata írja le: „A maga gyereke és az én gyerekem veri a mi gyerekünket.”  Mint ahogy sokan, én…..
 Ez egy igazi vitatéma. Érvek és ellenérvek ütköznek, mindenki kiáll a saját állítása, tapasztalata mellett, és nem enged.. Miért is engedne, hiszen igazáról meg van győződve, és még példát is tud mondani... De akkor most hogy is van ez? Lehet hogy mindenkinek igaza van? Mert…..
Szinte szétfeszíti a mellkasomat… de mi ez? Írók, költők, tudósok évszázadok óta próbálják  megfogalmazni, leírni, szimbolizálni, tudományosan körülírni, de hiába... Megfogalmazhatatlan, megfoghatatlan. Egyszerűen csak tudom, hogy ez a SZERELEM. Úgy érzem, nincs múlt,…..
Amikor még sok időm volt magamra, akkor megtehettem azt, hogy naponta akár három különböző sporttevékenységet is végezhettem munka után. Egyedül voltam, úgy osztottam be az időmet, ahogy akartam. Senki nem szólt bele, és senkihez nem kellett alkalmazkodnom. Vannak előnyei az…..
Te lehetsz... Magányosan 2015.04.01 09:54:46
  Magamba roskadva gubbasztok, és mint mindig, ma is virrasztok, rád gondolok, kit nem is ismerek, de várlak, mint fényt a sötét terek.   Még nem láttalak téged soha, de a sors nem lehet oly mostoha, hogy ne sodorjon el énhozzám, magányomat sutba dobhatnám.   A kis patak…..
Van Popper Pétertől egy remek idézet, ami nagyon bölcs és elgondolkodtató. Így hangzik: „A környezetünk arra felel, amit magunkból kisugárzunk. Belső változás nélkül külső megváltás nem fog jönni.” A legnagyobb gát, amivel egy ember a saját haladását, fejlődését…..
Húsz évesen enyém a világ. Minden lehetséges, és ez nagyszerű érzés. A harminc nagyon messze van, és velem nem történhet meg az, hogy kifutok az időből. Ekkorra vagy akkorra tervezem a családalapítást, de még előbb befejezem az egyetemet, szerzek egy jó állást stb. Megtervezem…..
A nő belépett a kávézó ajtaján, és körbehordozta tekintetét a vendégseregen… nehéz megtalálni az asztalnál ülők között azt, akit az ember csak fényképen látott. Aztán feltűnt egy férfi, aki egyedül ült egy asztalnál, és kíváncsian nézett Annára. Másképp festett,…..
Te lehetsz... Második esély 2015.03.25 13:23:34
Van úgy, hogy kapunk még egy lehetőséget a sorstól. Arra gondolok, amikor az első randi nem sikerül, és nem is lesz folytatása. Próbáljuk megfejteni, mi volt a baj, átgondoljuk százszor, mit kellett volna másképp csinálni, aztán arra a következtetésre jutunk, ha így nem…..
Te lehetsz... A nő kétszer 2015.03.24 11:57:19
Ez a címe az egyik kedvenc filmemnek. Mert jópofa, romantikus, és közben a mondanivalója pont beletalál abba, amiben hiszek. Hogy vannak dolgok, történések, találkozások az életben, amiket nem lehet elkerülni. Vagy ilyen, vagy olyan úton, de úgyis odajutunk, úgyis…..
Te lehetsz... Szavak vagy tettek? 2015.03.23 14:29:08
Annyira jó érzés, amikor a lelkünknek, szívünknek, fülünknek kedves szavakat hallunk attól, akit szeretünk. Szépeket mond, oda vagyunk érte, és mindent el is akarunk hinni neki. Így van ez jól, és erre szükség is van. A szavak ereje hatalmas. Ha még oly biztosak vagyunk is a…..
Az ismerkedés egyik alapköve az a bizonyos első benyomás. Rögzül bennünk a kép, ahogy megláttuk, megszólalt, ahogy kinézett, ahogy ránk nézett, szóval minden, amit érzékszerveink elsőre befogadtak. Ezért halljuk folyton, hogy mennyire fontos, hogy ez élmény pozitív legyen.…..
Tegnap egy barátnőmmel beszéltem hosszan telefonon. Nincs jól. Félrelépett a férje. Kiderült, és most próbálják rendbe hozni a házasságukat. Ilyen van. Láttuk, hallottuk, tapasztaltuk. Ilyenkor kár ítélkezni, kár okolni az egyik, a másik, vagy a harmadik felet. Semmi sem…..
Sokat gondolkodtam már azon, hogy mi a kulcsa annak, hogy igaz társra találjunk. Azt gondolom, hogy nincs tuti recept. Aki azt mondja, hogy ő tud a kezedbe adni egy tervet, amit ha lépésről lépésre megvalósítasz, akkor a végén megtalálod az Igazit, akkor az, finoman szólva is nagyot…..
Észrevetted, hogy a Nap áldásos sugarai által jobb lesz a kedvünk, lelkesebbé válunk és csak úgy boldogabbnak érezzük magunkat. Olyan jó érzés, szép az idő, már nem kell fázni, és valahogy minden szebbnek tűnik. A kisugárzásunk is megváltozik. Többet mosolygunk, kevesebbet…..
Te lehetsz... TÁRSasjáték 2015.03.13 09:55:27
A játék neve társkereső. Ismered? Dobunk, lépünk, kockáztatunk… kiesünk, visszalépünk, nyerünk, vesztünk… csalunk, taktikázunk, vagy őszintén, nyílt lapokkal játszunk… De belülről minden résztvevőt ugyanaz mozgat. Hogy nyerjen. Elnyerje a boldogságot, megtalálja a…..
Hanyatt homlok jön a tavasz. Na jó, azért annyira nem siet. De a lelkünkben már kezd kitavaszodni, akár gondolunk rá, akár nem. Vágyjuk a napfényt, a langyos szellőt, a hamisítatlan illatot, melyet a nyíló természet ajándékoz nekünk. Testünk, lelkünk megújulni kíván. Ezt…..
Te lehetsz... Te lehetsz? 2015.03.11 21:32:46
Életünk során végig keressük az Igazit, a Nagy Őt, vagy manapság divatosabb szavakkal élve a lelki társunkat, ikerlángunkat, karmikus kapcsolatunkat.   A szerencsések hamar megállapodnak, mások sokáig keresik. Járjuk a ránk szabott utunkat, amelybe néha becsatlakoznak társul…..
Véletlenek nincsenek!   Hisszük, tapasztaljuk, hogy minden mindennel összefügg.   Az a baráti találkozás sem a véletlen műve volt, ami több mint 15 éve történt, és mára többek között közös blogírás lett belőle párkeresésről, reményvesztésről és újrakezdésről,…..