Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugainz

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én is, mint minden átlagos tizenéves nagy izmokat akartam, mert az a menő, ez a társadalmilag elvárt, sőt megkövetelt. Elkezdtem edzeni, nagyon motivált es elszánt voltam, rengeteget olvastam, éjszakákon át böngésztem a netet új információkra kiéhezve.  Ez önmagában még nem…..
Csak ésszel.. Szerintem egy értelmes ember hosszasan tájékozódik, mielőtt bármilyen komolyabb kaliberű döntést meghozna, laptop vásárlás előtt is hetekig böngészem a netet, hogy mi a legjobb ár/érték arányban, böngészem a fórumokat, hogy mely modellekről legpozitívabbak a…..
Ki ne hallotta volna azokat a rosszindulat es irigység szülte mondatokat, hogy „koxxal könnyű”, „ez csak felfújt izom”, „egy cementes zsákot se bírna el”, vagy hogy „szteroiddal bárkinek sikerülne”. Az emberek abban a hitben élnek, hogy elég beszúrni pár injekciót,…..
Kúra után is van élet. „Azt mondják…” Sajnos nagyon sokan nem fordítanak elegendő figyelmet a kúra levezetésére, és a saját lenullázott hormonszint visszaállítására. Ez hatalmas hiba, mert egy pillanat alatt romba dőlhet a kúra alatt elért eredmény, ha nincs jól…..
Az első kúra... A terembe járók nagy hányada használ doppingszereket, ez egy tény. Azonban nincs is baj ezzel, ha jó pár évet lehúzott már a vasak között, testépítő életmódot követ (rendszeres, precíz étkezések), és elégséges tudással rendelkezik, a lehetséges…..