Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laszlo2

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Webisztán Wifi a repülőn 2009.01.28 15:17:00
Soha nem értettem, hogy miért kell kikapcsolni a mobiltelefonokat a repülőgépeken. Mindenki tudja, hogy a légiközlekedés az egyik legjobb biztonságtechnikai háttérrel rendelkező iparág. Nem hinném, hogy lenne olyan műszer egy repülőgépen, melynek fejlesztésekor ne gondoltak volna…..
Laszlo2 2009.01.28 18:57:40
@totyatotya: En a mult heten a (veletlenul !!!)zsebkesemet vittem fel egy US belfoldi jaratra. Laptop kiszed, cipo levesz, de a zsebkest nem vettek eszre. Postam kuldtem haza, mert nem mertem megkockaztatni hogy meg egyszer felvigyem a gepre.
Az elmúlt napokban (órákban) megtudhattuk, hogy igazából halvány sejtelme sincs senkinek, mennyi időre elegendő a gáztartalékunk. A rendkívüli helyzet, illetve a gyenge felkészültség miatt nagyon sok a bizonytalansági tényező, mi azért mégis elkezdtünk számolni. Kezdjük az…..
Egyre több hasonló levelet kapunk: az adóhivatal félrekönyvel valami nem egetverő tételt, elismeri, elnézést kér, majd postafordultával jól megbünteti miatta az ártatlan áldozatot pár ezresre. Kinek áll ez érdekében? A levélírókkal ellentétben én nem hiszem, hogy ilyen…..
Vannak még bátor cégek, halálmegvető vállalkozók, vakmerő marketingesek. A Garminnál olvassák a Futóblogot, és nem örültek, hogy végül nem mertem használt állapotba hozni a Duett Tamástól kapott Forerunner 405-ös órát, és küldtek egy tesztkészüléket. Hátha arról…..
Futóblog This is Futóblog 2008.09.18 09:34:00
Mindazon dolgok, amiket csináltam. (The Killers - All These Things That I've Done)..
Melyik is a Lord? Ja, amelyiknek minden számában van egy közmondás, azonosította egyszer egy atyafi a '80-as években "a szimpatikus szombathelyi Lord együttes" eposzi jelzővel illetett dallamos rock, illetve szerintük west coast-zenekart. Ha van a közelben, és nem kell hozzá…..
Futóblog Bemelegítés 2008.09.13 08:54:00
Kropkó Péternél jártunk a héten futni egyet Inklerwinklerfinklerrel. A Nagykovácsi mögötti dombvidék meglepően klassz egy jó futáshoz. Érkezésünk után készült ez a video anyag, amit egy ponton sajnos abba kellett hagynunk, mert a fényképezőgépet sikeresen lefüttyentettük az…..
 Na, nézzük, mit fog bemutatni az Apple, igazak-e az elmúlt napokban megjelent pletykák. A Gizmodo és az Engadget segítségével követjük itt is az esményeket.   Ma minden a zenéről fog szólni, elsőként az iTunesról beszél az Apple-vezér. Az iTunes store-ban hd-videók is…..
Laszlo2 2008.09.09 21:45:26
Gergő egy igen érdekes reklámozási stratégiára hívta fel a Homár és az Interspar figyelmét. A "másik mosópor szindróma" 2008-as megfelelője ezek szerint, ha kiírják, hogy szerintük egy másik hipermarketben mennyibe kerül a termék. A Homár óvatos tippje szerint már az…..
Na, erre vártunk! Vagyis valami még hivatalosabbra, mert ezeket az árakat Angelday hozta le, és egyelőre nem tudjuk, honnan szerezte az infót, de eddig is jól értesültnek bizonyult, úgyhogy majdnem biztosra vehetjük, hogy a következő csomagokkal lehet megvenni az iPhone-t: A…..
 Manapság a legtöbb boltban díjmentesen felhajtják a túl hosszú nadrágot, hogy örüljenek a rövidebb lábú  vásárlók is. Zoli is ezt szerette volna, beígérték neki az ingyenes felhajtást, átment érte egy másik plázába, aztán kifizette. Szóval 2-3 hete vettem egy…..
GinGin bankszámlája egy technikai hiba miatt lenullázódott: hiába szüntette meg a csoportos beszedési megbízást, az mégis teljesült. A Budapest Bank tanácsa az esetet követően: amíg az osztályok egymást közt levelezgetnek, fusson ő maga a pénze után.  Az alábbi levelet…..
András kivételesen nem a TCS-specifikus hiányosságokon akadt ki a Centrálban, hanem azon a széles körben elterjedt tünetegyüttes (közöny), amikor a pincéreknek fogalmuk sincs, mi van a menüben, mi volt a rendelés, illetve hogy az előételt csak akkor hozzák ki főétellel együtt, ha…..