Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medali (törölt)

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazság az, hogy túlpörögtem a mai napot. Ez nem jó sok szempontból. Igaz, hogy egész nap jó kedvem volt, de inkább csak idézőjelbe téve lehet érteni, mert szerintem az egyik gyógyszer nagyon bezavarja a…..
Mindennapi zarándokutam Ki vagyok? 2013.08.16 09:44:13
Erre a kérdésre vajon mindenki tud válaszolni? Nem az evidenciákra, az álarcokra, a szerepekre vagyok kíváncsi. Hanem a valódi Énre. Vajon mennyire vagyunk tisztában azzal, hogy mikor játszunk szerepet, és mikor vagyunk mi magunk? Vajon eggyé váltunk már annyira a mindenki által…..
A nyár az az időszak, amikor legtöbben megengedünk magunknak egy kis pihenést, és útnak indulunk felfedezni a világot. Ahhoz, hogy az utazás igazán felejthetetlen legyen, nem árt időben felkészülni, és az sem mindegy, mi kerül a bőröndbe. A PocketBook összegyűjtött öt nyomós…..
A kérdés klasszikus és a két nagy tábor sem sokat változott az elmúlt években, de mégis érdemes a kérdéssel foglalkozni. A napokban hallottam egy szerintem szellemes megjegyzést arra vonatkozóan, hogyha állva szeretkezel valakivel az nem számít, hiszen nem feküdtél le vele. Nos,…..
Amikor valaki tudatosan kezd el társat keresni, akkor akár bevallja, akár nem, de a lehető leggyorsabban szeretné megtalálni a társát. Sokan úgy gondolják, hogy gyorsan regisztrálnak egy társkereső oldalra, vagy letöltenek egy mobilalkalmazást, és egy-két napon, max. héten belül…..
B. J. Foster kétgyermekes apaként jól rávilágít azokra az ingoványos területekre, ahova egy férj (vagy feleség) könnyen odatévedhet. Az eredeti cikk itt jelent meg. A főiskolás éveim alatt nyáron egy zárboltban dolgoztam. A főnököm egy idős, zömök, fekete férfi volt, akit…..
Szerintem meditáció után... 2015.07.24 09:19:56
Egy új, fantasztikus meditációt éltem át félórával ezelőtt... elengedés és az újrakezdés volt a lényege. Azt hiszem nagyon jól sikerült, tanúsítja a könnyeimtől elázott fejhallgatóm.... fekvő helyzetben kicsit elázott. :) Hétfőn este próbálkoztam, fáradtság és a meleg…..
Nőkovács Igazi férfi :-) 2015.06.28 12:52:10
Visszatérő témám, mivel sajnos folyamatosan ebbe az elvárásba botlom. :-) Úgy érzem, nem lehet eleget beszélni erről.  Arról, hogy nem elvárunk, nem másra mutogatunk, hanem elgondolkozunk. Magunkról. Utána lehet szélesebb körben.   Az igazi férfi   Folyamatosan zajlik az…..
medali (törölt) 2015.07.17 01:34:40
@zombigyilkos: Akkor itt alljunk is meg. Miert is no fel minden masodik gyerek apa nelkul?
Ha azt mondod, vagy valaki mas, hogy a no hibaja, akkor el fogok mosolyodni, hidd el.
Ugyanis mindig es minden ket emberen mulik. Nem lehet okolni csak a not vagy csak a ferfit, ketton all a vasar mindig.

A te nezopontodbol teny, az en nem osztom ezt.

Elnyomjak... csak azt lehet elnyomni aki megengedi a tarsanak, hogy az ezt tegye vele. Ez is, mint minden mas, mindig ket emberes. Es ez is lehet mind noi oldal mind ferfi oldal.

Azt nem ertitek, hogy nincsen egyik hibas vagy masik, ha "hiba" van ott mindketto "hibazik", bar en inkabb tapasztalatszerzesnek neveznem, ami nagyon jo arra, hogy az ember osszerakja sajat magat. Mind a no mind a ferfi.
medali (törölt) 2015.07.17 01:53:08
@Nőneklenni: Bevallom oszinten, hogy nem igen olvastam toled irasokat. Itt viszont nehany hozzaszolasodat es magat a cikket igen es nekem ugy tunik, hogy elbillent nagyon a merleg nalad az egyik oldalra.
Az egyik oldalt (noi) altalaban le, mig a masikat (ferfi) felfele minosited.
Azzal kapcsolatban amit a fiuk neveleserol irtal... egy no egyedul sosem fog tudni ferfit nevelni a fiabol, mivel nincsen meg hozza a ferfi minta es energia, ugyhogy elso lepeskent inkabb azt kellene visszahozni, hogyha mar gyerek... apa es anya egyutt, mivel igy kerek es egesz es igy mukodnek egyedul a dolgok.

Szoval ha dinnyerol irsz, hagy forditsam le magamnak, hogy nekem mit is jelent a dinnye, es meg az is lehet, hogy a jelentese cseresznye lesz, mivel a dinnye szamomra nem lesz megfelelo. :)
Az aktuális fürdőruha beszerzése minden évben fejtörést okoz nekünk – egyrészes vagy kétrészes, pántos vagy pánt nélküli, divatos vagy praktikus? Mai posztunkban számos olyan tippet olvashattok, melyekkel könnyebb lesz a választás! Bár fürdőruhát általában nem csak egy…..
Minden kornak megvannak a kedvenc gyerekjátékai. Egy 1598-ban megjelent magyar nyelvű írás szerint akkoriban a sípkészítés volt az egyik népszerű elfoglaltság a gyerekek körében, míg a technikai fejlődésnek köszönhetően(?) napjainkra merőben átalakultak a gyerekek…..
medali (törölt) 2015.07.16 01:06:56
A lakásvásárlás kardinális kérdése az ár. Állapottól, elhelyezkedéstől, felszereltségtől függően igen széles skálán válogathatunk a kínálatból. Ebben a bejegyzésben olyan 20 millió alatti eladó ingatlanokat mutatunk be nektek, melyek véleményünk szerint, kellemes…..
medali (törölt) 2015.06.25 11:49:30
medali (törölt) 2015.07.15 21:09:53
@ZakMcKracken: Nalam a kertes csaladihaznal kezdodik az eletter :)
Az elmúlt héten a legnagyobb divatházak bemutatták a 2016-os tavaszi kollekcióikat. Mint minden szezonban, a Balmain most is egy különlegességgel állt elő. A gyarmatosítók korát és a szafarik hangulatát keresztezte és behelyezte a nagyvárosi dzsungelek betonrengetegébe.…..
Emlékszem a nagyszüleim háza mögötti veteményesre és gyümölcsösre. A krumplibogarak begyűjtése mindig az unokák feladata volt. Mi ketten lányok pedig nem féltünk tőlük, nem undorodtunk, még élveztük is a kerti munkát. A krumpli mellett nőtt kapor is, komoly magasságokat ért…..
medali (törölt) 2015.07.15 14:27:14
Van valami szívfájdítóan dekadens Werner Pawlok fotográfiáiban: Havanna emberek nélkül elképzelhetetlen volt eddig.  . Olyanok ezek a házak, mintha egy Csipkerózsika mesében az embereket nem elaltatta volna a gonosz varázslónő, hanem teljesen eltűntek volna a varázsige nyomán.…..
medali (törölt) 2015.07.15 14:15:21
www.youtube.com/watch?v=oxON_Z_qPKM

Egy kis hangulatfokozas :) Gyonyoru kepek
Hogyan lakassunk jól sok jóbarátot egy pirinyó grillen sütött finomságokkal? A Hogyan Készül sorozat legújabb epizódja a Rábapartról... Vendégeskedtünk a minap Babette-nél Wakával és a feleségemmel. A lassan szervezõdõ találkozó végül létrejött, miután megválaszoltam a legégetõbb kérdéseket: Ki mit…..
Arra mindannyian képesek vagyunk, hogy megfogalmazzuk, mi az, amit nem akarunk az élettől. Nem akarunk egy förtelmes főnök keze alatt dolgozni! Nem akarunk boldogtalanok, ingerültek, feszültek lenni! Nem akarunk betegeskedni, szenvedni, és még hosszasan sorolhatnám. Azt viszont, hogy mit is várunk…..
Karácsonyi Varrott Angyal      Nagyon egyszerű, de mutatós angyal Karácsonyra. A gyerekek is elkészíthetik, még sok idő van...   A középső, függőleges vonal a  ruhán  7,5 cm magas és a ruha szélessége 6,5 cm. A szárny magassága  6 cm, szélessége 2 cm, a ruha…..
medali (törölt) 2015.07.14 11:16:02
A BBC forgatott egy dokumentumfilmet az 50-es években egy jövőbeli kórházról, amiben egészen érdekes dolgok voltak. A beteg lelete hamarabb ér al ez orvoshoz, mint maga a beteg, mondták. Volt Röntgen gép és egy fiókon adták oda az újszülöttet édesanyjának. Egy-két megoldás…..
Hogyan válasszunk kaspót? A kaspó vagy konténer megválasztása függhet az ízlésünktől, a minikert nagyságától, hol szeretnénk elhelyezni, milyen növényeket szeretnénk beleültetni…. Egy jól elkészített tündérkert akár évekig is díszítheti kertünket, lakásunkat, szóval olyan edényt válasszunk, melyet…..
medali (törölt) 2015.07.13 00:32:44
Nekem megvan erről a kérdésről a véleményem, mert elég sok macskát mentettem már, ezt ki is fogom a poszt végén fejteni. De azért igyekszem tárgyilagosan felsorolni a pro és kontra érveket a benti és a kinti tartásról. A benti tartás és a kijárás hívei között komoly viták szoktak lenni, nézzük…..
medali (törölt) 2015.07.12 23:17:21
@niemand1:
:)) Erdekes, a lakotelepen (a '80-as evekben) kb. 90-en igy nottunk fel, hogy ott volt a homokozo, ettuk a homokot, sot, bogarakat is, macskakaka is volt es egyikunk sem lett beteg.
Talan mert nem olvastunk tudomanyos hulyesegeket, es elfelejtettuk, hogy meg kellene betegednunk tole. :)
Az utóbbi időben többször elgondolkodtam, mennyit is változott pár hónap alatt Kemi. Hamarosan fél éve lesz, hogy hozzám került, de mintha kicserélték volna azóta. Az első pár héten engem is megtámadott, most pedig minden este itt ül az ölemben (most is, miközben ezt írom), és…..