Regisztráció Blogot indítok
Adatok
curvasudungheria

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy néz ki, egy korszak véget ért, Berlusconi eladta az AC Milant kínai befektetőknek. Az utóbbi években nagyon sokat kritizáltuk a korábbi olasz miniszterelnököt, viszont vitathatatlan érdemei vannak abban, hogy Milánó egyetlen igazi csapata a világ egyik legsikeresebb klubja lett. Összeszedtük a…..
A blog létrehozásakor egy cél vezérelt minket. Olyan tartalmak jelenjenek meg, amiket lehetőleg más felületeken nem olvashattok. Érdekességek, vélemények, elemzések azon a szókimondó stíluson keresztül, ami mindig is jellemezte a társaságot. Idővel azonban az eredeti…..
James T. Inzgahi miközben hazahívják Enterbuszát egy szervezeten belüli megállíthatatlan erő rombolása nyomán gondolta mond indulás előtt egy nagyot, amit miután a legénysége végighallgatott, Nigel DeSpock szó nélkül nem is hagyott és megkérte, hogy inkább vegye le a vállán…..
A 40 jelenleg legértékesebbnek tartott olasz játékosból így vagy úgy 11 a Milan keretében található. Ezzel szemben, a Juventus 4, az Inter, a Roma és a Napoli 3-3, a Fiorentina és a Lazio 2-2 embert tudhat magáénak a top 40 olaszból. Viszont a Serie A-ban játszó legértékesebb…..
A felesleges bemelegítő, bevezető köröktől most eltekintenék, január volt, mercato volt, véleményt szült. Így látom én, essünk neki!Ez a mercato azon a szinten, ahol jelenleg mozgunk nyugodt szívvel jellemezhető jónak! Mivel az igazolások cirka 80%-a olasz és az az egy külföldi…..
Az augusztus végi Lazio elleni szezonnyitó talán még a legbelefásultabbak számára is izgalommal várt mérkőzés volt. Egy új szezon, új reményekkel, hazai nyitómeccsel – ennél több nem igen jut nekünk mostanság arra, hogy egy kicsit, egy rövid ideig bízzunk, bizakodjunk –…..
Csapatunk ma este újra pályára lép, most épp az Olasz Kupában. Az ellenfél ismerős, hisz épp a múlt szombaton kenték el a szánk szélét a bajnokságban: a Lazio.Vagyis jó előjelek nincsenek, a hétvégén (újra) teljesen összeomlott a "seregünk". Mondjuk sok meglepő nem volt…..
Miután elég látványosan elpáholtuk Margitkát gyorsan megszólalt a szent tehenünk és két ’Hip-hip hurrá!’ között vázolta azon gondolatait, melyeket az élesebb eszű Rossonerik már a hármas sípszó után előre elmondtak: Elég erősek vagyunk, mi leszünk az újév legjobb…..
Curva Sud Ungheria Vegyes érzések 2014.11.09 16:06:00
      Alapvetően örülnünk kellene. Adott egy otthon veretlen Samp, egyedül a nálunk nagyobb játékerőt képviselő Roma volt képes pontot szerezni, és most mi. Ráadásul egy Bonerával és Essiennel súlyosbított csapat ért el döntetlent, mégis van hiányérzet bennem…..
Lehet a legtöbben inkább úgy fogalmaznák meg, hogy elvesztettünk kettőt, de akkor az nagyon elferdítené a meccsen történtek tényét. Minden nézőpont kérdése, így ez is, konkrétan itt arról van szó, hogy mire tartjuk a Milant, hová árazzuk be őket. Ha a BL indulást elérni…..
Egész szombaton a meccs járt a fejemben, bizakodóan, lelkesedéssel tekintettem elébe. Rég vártam ennyire meccset. Tettem ezt azért, mert jól indítottuk a szezont, a támadószekciónk egész jól muzsikált (a hátvédsorunk annál szarabbul), illetve mert tuti nem léphet pályára…..
Nehezen gondoltam, hogy a hétvégén elkövetett tivornyázás után még várhat rám vasárnap este valami olyan dolog, ami több energiát von el belőlem, mint az a temérdek sör és pálinka, ami lecsúszott – hát volt és mindehhez csak a Milan meccsének majd 100 percére volt szükség.…..
Egy beszélgetésnek indult, egy kerek vélemény lett belőle, nem ide készült, de azt mondták itt a helye. Cenzúra nélkül...Komolyan mondom azt érzem, hogy elértem a határaimat ezzel a Balo sztorival és az utána beinduló nevetséges próbálkozásainkkal. Ekkora kettősség, ilyen…..
Egy ideális világban, akarom mondani Milanban talán fel sem merülhetne a Balotelli kérdés, ilyen kommunikációval, testbeszéddel, egóval, hozzáállással, ennyire változékony lelki- és idegállapottal amikkel gyakorta "megörvendeztet" minket nem kérdés, hogy mi lenne a végső…..
Miért kell ezt tenni egy legendával??????? Sőt, többel???? Kezdem az elején...... Január elején, Seedorf kinevezése többféle indulatot váltott ki a szurkolókból. Volt, aki üdvözölte Berlusconi döntését, volt aki nem értette (én is ezek közé tartoztam). Abban szinte mindenki…..
Amióta az életem részévé vált az internet, ezzel együtt a különböző Milanos oldalak, fórumok, majd a Facebook és vele a szűkösebb, főként baráti, Milan közeli csoportok még nem volt rá példa, hogy olyan hosszú ideig ne írjak egy kósza betűt, egy megjegyzést, vagy csak ne…..
Igazságtalan valakiről véleményt formálni egy rossz meccs után, de akik ismernek, tudják, hogy ez nem új keletű dolog. Tegnap egy bűn rossz, minősíthetetlen meccsen, simán kikaptunk Rómában a Roma csapatától. Megérdemelten? Igen! Nyugodtan lehetne az egész csapatot, menedzsmentet,…..
Itt fuldoklik szeretett csapatunk a szemünk láttára, bőrünkön érezzük a kínt, szívünkben hordozzuk a fájdalmat, elménk lassan feladja a harcot, mert nincs akkora kapacitása, hogy értelmezni tudja a helyzetet, a tényeket. Hetek, hónapok, évek óta hömpölyög ez a folyamat,…..