Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt)

0 bejegyzést írt és 3239 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2010-es választás tétjéről szóló bejegyzésben már említettem, hogy a korábbi (a kétosztatú pártrendszerben szerzett) elemzői tapasztalatok a pártverseny konszolidációja irányába mutatnának: azaz azt várhatnánk, hogy a most már évek óta tapasztalható rendkívüli…..
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.11.05 11:04:08
@sulcus: Az nem baj, ha összezár, csak akkor, ha azzal az országot teszi taccsra. Azzal, hogy Gyurcsány lemondott, ezt közvetbe ő is beismerte -- amit nyílván egy szoci-fan soha nem fog elismerni...
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.11.05 15:14:12
@play_off: Akkor mégegyszer, lassan és érthetően: a teljes választókorú népesség 36%-a, azaz kb. 8 milla x 36%, azaz 2 millió 880 ezer.

Másképpen számolva, a választáson részvételüket ígérők, azaz kb. 4 millió 430 ezer ember 65%-a, ami csodák csodájára megint 2 millió 880 ezer ember.

Érted? Azaz, ha az MSZP megismételné a 2006-os választási eredményét, akkor szerezne 2.677.451 szavazatot, akkor is kevesebbet kapna, mint a fidesz. Pont.
addict Gyerekbiztos szexcsatorna 2009.11.03 18:20:00
Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt írtam a Beate Uhse cég ügyes reklámfilmjéről, ami olyan, mintha maga a népmesékből ismert félig meztelen, félig felöltözött, féilg gyalog, félig egy szamárra támaszkodva, galambot ajándékba vivő okos lány készítette volna őket. A filmben…..
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.11.03 22:42:25
@Kontárblog: Volt már egy ilyen, az sokkal pörgősebb volt, és nekem jobban is tetszett.
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.11.03 22:52:27
@Kontárblog: Ja, egyébként ott van a posztban a link az első sorban... :P
Az 1990 utáni magyar politikatörténetben eddig nem tapasztalt, szokatlan választás előtt állunk. Nem valami hungarikumról van persze szó, hiszen a világban számos példát láttunk már olyan parlamenti- vagy elnökválasztásra, ahol a főhatalom tekintetében a papírforma uralkodott.…..
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.11.03 08:05:51
@adamisivan: Azt nem modnom, hogy értem a hozzászólásod. Illetve, ha maszatolni akarsz, akkor persze világos. Ha nem, akkor visszont fussunk neki mégegyszer.

Egyrészt ne keverjük a KGST-t az EU-val, az orosz államadósságot az EU támogatásokkal. Nincsenek illúzióim, lehet az EU támogatásokat is baromi rossz szerkezetben elkölteni, lásd mostani kormány. És nincs rá garancia, hogy a fidesz jobban fogja csinálni, de ennél rosszabbul már nagyon nehéz lesz.

Másrészt meg az állami vagyonról előadott zagyvaságod. Mi van? A legnagyobb privatizáció az első MDF kormány idején volt, amikor a tűzközelben olyan arcok voltak, mint a Szilvásy György. Tehát ki tehet az elherdálásról? A fidesz. Ja. Kezd kicsit uncsi lenni...

Az meg különösen bájos, hogy most hirtelen az Ikarusz a magyar ipar teljesítményének a csúcsa, amikor meg szóbakerül, hogy a Széles Gábor volt a vezérigazgató, akkor meg egyáltalán nem volt csúcs-cég.

De azért részben jól látod a problémát: kellene a semmiből új ipart teremteni. Na, erre cseszünk el évi 100-200 milliárd forintot, tessék rámenni az előző kommentekben a linkekre, ott van, NFÜ, NKTH. Pénznyelők, korrupció melegágyai, nulla teljesítménnyel. És ez a nyolcadik éve regnáló kormány hatalmas bűne.
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.11.03 08:10:27
@törzsmókus: majd ha bizonyítanak. Egyelőre a gerillamarketink jól megy. Azt mondhatnám, hogy szinte aranyosak. Egy-két emberjogi, környezetvédelni ötletükkel egyet is tudok érteni. Ha nem lenne ekkora gáz az országban, akkor még el is gondolkodnék rajta, hogy szavazzak rájuk. De nem látom, hogy lenne annyo gazdasági kapcsolati tőkéjük, lobbierejük külföldön, hogy egy tökös kormányt tudnának alakítani.
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.11.03 14:44:45
@adamisivan: Tehát kicsit lesarkítva a mondadód az, hogy ha a regnáló kormány csinál szarul valamit, azon ne csodálkozzunk, hiszen a régi elavult mechanizmusok öröklődnek, bezzeg a fidesz mennyire hibás, mert nem szól minden egyes esetben ha valami rosszul megy. Aha.

szerintem az MSZP is ott volt ellenzékben 90 és 94 között, a privatizációs ügyekben pedig vastagon benne volt Szilvásy, aki meg a most regnáló kormányok egyikében volt benne. Kinek volt nagyobb bűne: azoknak, akik megcsinálták, vagy azoknak, akik ellenzékként éppen hogy belecsöppentek a politikába és esetleg nem is látták át 100% (akkor!), hogy mi a helyes és helytelen privatizáció.

Másrészt meg a Volvók és a Combinók. Melyik politikai erőhöz tartozó vezetők is vették ezeket? Ha rosszabbak, mint a régi Ikaruszok, akkor miért nem veszünk annál jobbat? Talán azt akarod mondani, hogy a régi Ikaruszok jobbak a ma elérhető bármilyen busznál? És akkor kinek a sara az, hogy ma kényelmetlen Volvo buszokon utazunk? Az SZDSZ-MSZP városvezetésnek, akik döntöttek arról, hogy ezt vegyük, vagy a fidesznek, amiért nem rinyált hangosan, amikor eladták az Ikaruszt?

Ha az Ikaruszban és a Rábában iszonyatos szellemi tőke volt, azt miért nem hasznosítjuk? Ezek az emberek elbutultak, meghaltak, vagy elmentek Magyarországról? Miért nem történt akkor semmi az elmúlt 8 évben? (Na jó, akár az elmúlt 12 évben?) Először azt kifogásolod, hogy az ingatlanokat privatizáltuk el felelőtlenül, majd közlöd, hogy igazából a szellemi tőke volt az, ami igazán tőke volt. Nincs ma Magyarországon egy pár száz hektáros terület, amelyen gyárat lehet alapítani? nincs meg a befektető, akit nem vonzana ez a hatalmas szellemi tőke? Vagy csak urban legend ez a szellemi tőke?
Mára már elértem azt a szintet, hogy az ilyenekkel nem foglalkozom, modell lettem, nem foglalkozva olyanokkal, akik nem tudják értékelni azt, aki vagyok. A kép innenDrága Szakítósok, Blogolvasók, Látogatók! Gyermeteg és naív voltam, beismerem, de mégis.Telnek-múlnak az…..
Melyik mobilcég jön végre rá, hogy Szakítós-csomagot kell kialakítaniuk a hülye és szemét Te+Én vagy családi csomag helyett.Egy lánnyal egy strandon jöttem össze, de néháyn hét múlva rájöttem, hogy ez nem kell. Megbeszéltem vele egy időpontot, hogy átmegyek, felszálltam a…..
Ha ez az új Rácz Zsuzsa-regény lenne, a Terézanyu folytatása, azon sem lepődnék meg, de az egész szerelem egy rossz kérdésen elcsúszik, bizony.   A nő meglátta a közösségi oldal „társkeresőjén”, nincs mese. Tetszik neki, a neve is. Kitudakolja vagy sem, hogy…..
A meddig a fiúé a lány? Hányszor dobhatjuk ki a másikat? Kérdések. Sziasztok! Az én történetem sem mindennapi és mivel még elég élénken él bennem az élmény nézzétek el nekem ha itt ott nem tudok tárgyilagos maradni. Szóval a történetünk 7 éve kezdődött egy…..
(254) ( Dj Tiesto ) In my memory (link) 2 Eivissa - Oh la la la (extended) (link) 300 vágott paródia (link) 4 Minutes: Madonna Feat. Justin Timberlake & Timbaland (link) 7/8 - Time Report Band - Armenian Jazz (link) 7/8 Rhythm and awesome Drum Solo - Jam Session in Japan 2 (link) Ace Of…..
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.28 22:51:18
Mmegjegyzéseket tett a szemüvegemre, és biztosan állította, hogy ezzel  a szemüveggel én csakis egy bizonyos - szerinte legalja - szakra járhatok az egyetemen.A kép innenSziasztok! Nemrég tévedtem az oldalra, de amikor megláttam a felhívást - "Ird meg, Téged mivel…..
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.26 22:30:41
Hallgassatok szenny zenéket! :P

www.youtube.com/watch?v=i_5XZ8-ehs4

Duane Allman Herbie Mann - Push Push

Ha valakinek megvan Herbie Manntól a Funky Nassau, kérném... Ha jól emlékszem stílusára, szerintem azon is Duane Allman gitározik, de homályosítsatok fel, ha nem...
A béka marad Miért kell félni? 2009.10.23 18:17:00
Szociológusok, pszichológusok és politológusok biztosan sokat fogják majd tanulmányozni, hogy miért és hogyan alakulhatott ki ez a hisztéria a H1N1 oltások körül. Egyetemet végzett emberek képsek elhinni, hogy az oltással nanocsipet ültetnek beléjük, hogy így oldják meg a…..
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.24 23:26:51
@István a.k.a. István: A "skprut" persze skorbut akar lenni...
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.24 23:50:29
@bodzabokor: Én meg már túlestem rajta augusztusban, szerintem. Volt egy külföldi vendégem, elvittem Hősök terére, meg a Halászbástyára, ott volt kismillió külföldi, rá 1-2 napra lázas voltam és influenzaszerű tüneteim voltak. A Omninvestnek meg már fizettek kétmilliárdot az én adómból is, nem fogok nekik többet fizetni.
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.25 09:01:04
@bodzabokor: Én majd akkor oltatom magamat, ha megbízható cég gyártja az oltóanyagot. Az a cég, amely ki tud csikarni 2 milliárd forintot a semmire, és utána monopolszerződést tud kötni a kormánnyal, számomra nem megbízható cég.

Azon felül, a védekezésnek vannak más módjai is, pl. karantén. Persze abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megtehetem, tudok otthonról dolgozni, amíg van internet.
Ilyen reklám is volt? Ugye nem?  A kép innen Kedves Szakítós! Nemrégóta olvasom csak a blogot...és sosem gondoltam, hogy egyszer Én is megírnám a sztorim....De most itt az idő :-)2008 decemberén kezdődött... Nevezzük a fiút G. -nek...Regisztráltam egy…..
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.21 09:49:36
@a mesemondó: Nekem van listám, mit lehet tenni, megosztom szívesen:

partofthemachine.blog.hu/2008/11/26/antidepresszio_fesztivalt

Leginkább a napfény, mozgás, és minden olyan, ami a vérkeringést pezsdíti, csili, gyömbér, kávé, tea. Persze ezek mindenkire másképpen hatnak...
 Ezt a parancsolatot mindenki írja fel magának: "Csak nem nagyon akartam lefeküdni vele. Hiba is volt benyúlni a bugyijába a tengerparton, mert a fél éve kiéhezett nő nehezen bírt magával. "Az ügyfél Maréknyi ügyfelet kísértem incentive utazásra. Épp nagyon nem…..
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.17 20:59:00
@Lena.: No és persze a Wonderful tonight. Barinak is :)

www.youtube.com/watch?v=fC04ZZploBE

Az új iMovieval közvetlenül lehet TeCsőre videókat fellőni. Ha nem bénázom el, mindjárt kaptok Holly Cole-t is.
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.17 21:55:46
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.18 19:50:38
Ebből a számítógépből még múzeumokban is ritkán látni: pedig a Commodore 64 őséről van szó, arról a gépről, ami megalapozta a cég sikerét. (Az irodámban látható egy nem működő darab belőle.)Most egy ügyes szoftveres, Chiron Bramberger, aki viszont egy működőképes…..
Reggel a Rákóczi úton autóztam, amikor megláttam egy Windows 7-hirdetést egy buszon. Bár emlékszem, hogy annak idején a Vistának is volt kampánya nálunk, egy pillanatra mégis meglepődtem, hiszen viszonylag ritkán fordul elő, hogy operációs rendszert közterületen…..
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.16 18:40:10
@lavór: Valóban régen ültem. A feleségemnek van egy laptopja, fél gigával, és XP-vel, az már egy Word+Firefox combótól is lehal...
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.16 19:17:26
@lavór: Sose volt asztali gépem. Viszont az új generációs BMP nagyon tud. Meg láttam csomó MacBook Air-t is, kiváló gépek azoknak, akik sokat utaznak. És fejlesztek is (Java), ami miatt néha fontos a gyorsaság is. Meg a súly a sok utazás miatt. Volt egy kollégám, akinek Thinkpadja volt, azt szokták összehasonlítani Mac-cal, az Ő gépe biztonsági leállt most nyáron a kánikulában, míg az én gépem meg simán bírta a hőséget, pedig az még a régi MacBook volt.
Holnap 18-kor lesz egy diszkrét társadalmi esemény, amin muszájból meg kell jelennem.Dilemma a toalett. Döntenem kell: melyiket viseljem? (ja, nekem háttérelemnek kéne lennem - nem én vagyok a főszereplő, sőőőőt)Szavazzatok! :D Ez?   Vagy ez?  A…..
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.14 22:36:24
@Mr. Homn: Hat, nem tudom.

40 slide baromi sok egy 60 perces eloadashoz, ugye? Holnap 8-tol 10-ig tanitok, aztan delutan kettoig technologia platform meetingen vagyok, aztan negyed ottol eloadok, este hatra meg beesek egy eloadasra.

Mindjart en is hozom a nyakkendovalasztekomat :)
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.14 22:55:35
@Zsit (nyújtózós macs; E, _nagyon_ E, aki T :D): áh, szerintem csak egy inget veszek fel, ezek matematikusok. Emlékszem, életem első konferenciájára beestem Frankfurtban, az egyetlen öltönyös voltam. Szereztem ott néhány ismerőst, többen a mai napig emlegetik, hogy á, az a csávó, aki öltönyben jött konferenciára :P
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.14 23:05:41
@Mr. Homn: Kis borosta lesz, mert ma este faradt vagyok, holnap reggel meg nem lesz idom borotvalkozni :)

Na, joccak mindenkinek.
 Az önhergelés tipikus esete, amikor nem tudjuk feldolgozni az amúgy érthető és látható lépéseket. Hát igazából nem tudom, hogy az én történetemben mennyire szerepel szakítás, hiszen igazából kapcsolat sem nagyon volt. De mindenképp tanulságos az egész. Régen úgy…..
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.14 19:36:43
@petrovna: Valahogy én meg azt a csajt nem tudom sajnálni, akinek az egoját azzal döngölik a foldbe, hogy egy töketlen pasi nem döngölte meg a biciklitúrán. Egy határozott nemet nyugodtan mondhatott volna a nő. Ehelyett a pasi kapott egy álságos bájvigyort, hogy "hát, ez gyönyörű volt!", aztán onnantól léc. Bármennyire is töketlen volt, meg én sem értem, hogy ha nem első este ágybaesünk kapcsolatot keresett, akkor minek kezd olyan nővel, aki ezt nyíltan deklarálja, hogy de ő meg igen, szal akármennyire töketlen volt, lehet, hogy ő ilyen, hogy először szerelmet vall, és utána fogja meg a nő kisujját.

Mondjuk ennek meg a bánatfélrekúrás mond ellent, de hát állítólag azt sem élvezte.
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.14 19:43:00
@petrovna: Ja, és persze áplásról meg pátyolásról szó sem volt. Konyhasarokba félrehúzzuk, amikor senki nem néz oda ebédszünetben és:
-Figyusz, látom, te többet akarsz, mint egy munkatársi kapcsolat. Ne haragudjál, de erre sajnos semmi esély nincsen, semmilyen érzelmet nem tudok felmutatni irántad. Őszíntén kívánom, hogy találjad meg a társadat, és légy boldog az életben.
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.14 21:52:07
@petrovna: Ja, egyértelműen megmondta, azután miután a fickó már kiakart lépni a munkahelyről, öngyilkos akart lenni, de aztán a csajszi mégis felhívta, jót beszélgettek, aztán még hetekig húzta utána, hogy vagy lesz valami vagy sem.... Közben kapott a csaj csomó meghívást vacsorára, randira, amiket nem koccolt le egy határozott nemmel, hanem reménykedő fázisban tartotta a pasit, hogy most nem, de talán holnap. Pff...

Fickónak is meg kell tanulni a nő -> férfi szótárt:

talán -> nem
nem -> igen
igen -> talán

meg azt, hogy nagy ívben kell kerülni az ilyen szeszélyes picsákat...
Csak dönteni kell Mars és Vénusz között.Hali!Viszonylag friss sztorit osztanék meg a T. közönséggel. Múltheti kocsmatúra+Living Room kombón ismertem meg a leányzót. Megtörtént aminek meg kellett történnie, vasárnap vízipipázás haverokkal, elhívtam őt is. Beállít egy…..
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.13 21:56:31
@vadkörte (és vár csak ül ): A Kiránál gyakorlótanításszerűségen? Reggel felkelt ő is.

Laktam én is 9 évig legfelső emeleten, lapostető alatt. Ismerős a téma, bár ennyire durva sose volt...
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.13 22:24:14
@Zsit (nyújtózós macs; E, _nagyon_ E, aki T :D): Ezért foglalkozok csak véges dolgokkal, és tartózkodom a continuum-sejtéstől, meg az alef-akárhány számosságú otthonoktól :P

De utálok prezentációt készíteni. Előadni szeretem, de addigra már annyit kínlódok vele, hogy én tökre értem, a közönség meg csak néz ki a fejéből :)
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.13 23:01:36
@Zsit (nyújtózós macs; E, _nagyon_ E, aki T :D): J=ccak. Vissyamegzek ;n is a slidejaimhoz.
Értitek, kiderült, hogy én egy egész baráti társasággal levelezgetek amúgy, ami mellett az kismiska, hogy beteg is vagyok.  A kép innen  A kiegyensúlyozott, teljes életet élő nő és egy beteg Superman története, avagy amikor a vesszőt is félre lehet…..
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.13 08:36:48
@Borsószem: Szeretnéd, ha jobban esne? :)
Több éves kitartó kutatás után azt hiszem megtaláltam azt a közös nevezőt, azt a láthatatlan kapcsot, ami a politikai, faji, ideológiai és egyéb ellentétek dacára hazánkat (vagy netán az egész világot?) egy boldog, családias, összekacsintó kis közösséggé teszi! Ez a közös…..
lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.10.12 11:31:42
@pounderstibbons: Ott a pont, valóban ez a dolog háttérpszcihológiája/társadalmi beágyazása.