Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpankerBp

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek nehéz egy új környezetbe kerülni 18 éves korában. Janinak, a félénk, vézna fiúnak akit édesanyja egyedül nevelt, még nehezebb volt elszakadni otthonától. Édesanyja az egyre növekvő adósságai és a szegénység miatt külföldon kényszerült dolgozni, ezért neki, gimnáziumi végzősként, a…..
Egy kapualjban láttam meg. Nem volt kétség affelől, hogy miért van ott. Ez "az" a városrész volt, este, és "úgy" volt öltözve. Kapucnis póló, sportcipő, farmer. Szoros farmer. Ebben a városban csak azok a fiúk viselnek szoros farmert, akik üzletet szeretnének…..
Lengyelországban van egy jó kis szokás: ha valaki 18 éves lesz, barátai elfenekelik. A youtubeon százával vannak ilyen videók, érdemes ott nézelődni. A cselekmény mindig ugyanaz: az ünnepelt lehajol egy kicsit, az ünneplők pedig kézről kézre adják a szíjat. Sajnos, a nadrág…..
Egy hozzászóló késztetett újra írásra. Azt kérdezi, hogy lehet-e egy fiút elfenekelni csak úgy, vagy meg kell várni, amíg elkövet valamit.Erről találtam egy nagyon tanulságos olvasmányt, amit lefordítottam nektek. LARRY fenekelése Vasárnap volt. Sokáig aludtunk,…..
Sziasztok Az alábbi levelelt nem én kaptam, az interneten bukkantam rá, de szerintem tanulságos, ezért lefordítom."Mint bizonyára tudod, sok hozzánk hasonló érdeklődésű ember van... olyanok, akik családban élik meg a testi fenyítést. Én egy ilyen kapcsolatban élek. Nem tudom,…..
A fiúk gyakran versengenek. Az alábbi videón két srác abban versenyez, hogy ki bírja tovább a fájdalmat. Az eszköz egy papucs, nagyon hatásosnak tűnik. Nem minden ütés éri a feneket, újabb és újabb célpontokat keresnek. De ettől függetlenül nagyon kedves…..
Túl sok fiú nõ fel úgy, hogy nincsenek tapasztalatai a fenekelésrôl. Ezt a hiányt egy blog nem tudja pótolni, meggyõzõdésem azonban, hogy a fenekelésrôl beszélni lehet és kell. A magyar internet pedig nagyon szegény ebben a témában. Ezért indult ez a blog.Miért hasznos a…..
Az alábbi interjú tanulságos mindazok számára, akik fenekelni szeretnek egy felnőtt fiút, valamint azon felnőtt fiúk számára is, akik szeretnék egy tapasztalt felnőtt srac gondolatait megismerni. Nem vagyok rutinos fordító, de igyekeztem élvezhetően leírni.  Nem értek…..
Az alábbi filmben szereplő fiú 4 dollárért (kb. 700 forintért) vállal 2 ütést. Az egyik a hátán, a másik a fenekén csattan, és bizony mindkettő nyomot hagy... http://www.youtube.com/watch?v=0gqNHc7lH-MMiért vállalja? A felvétel Dániában készült, nem  valahol a…..
...erről megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint a fiúknak azért van feneke, hogy legyen mit fenekelni. De van, aki szerint csak a fenekelés csak akkor indokolt, ha a fiú kiérdemli valamivel. Én is ezen a véleményen vagyok, de az is igaz, hogy a fiúkkal néha megtörténik, hogy csak…..