Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*Bianka*

1247 bejegyzést írt és 304 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megfagyok, már most megfagyok. Mi lesz itt később? Szeptemberben és október elején nagyon sokat utazgattam és ezért hirtelen köszöntött rám tegnap az ősz amikor hazaértem. Igyekszem még úgy tenni, mintha ez csak egy ilyen átmeneti hidegfront lenne, így pasztell színeket viselek.…..
Vincent Peter fotózta a magyar szupermodellt a spanyol Vogue számára. Enikő Deneuve klasszikus és megunhatatlan stílusát idézi a fotósorozaton és nagyon jól áll neki a szőke szín és a fekete-fehér elegancia is. Az összes ruha nagyon tetszik, főleg az első ruha az ami nagyon kéne…..
Nem tudom ti hogy vagytok vele, én nem nagyon hordok ékszereket. Nem tudom miért alakult ez ki, néha felveszek egy-egy nagyobb fülbevalót, ha épp olyan hangulatban keltem fel, de nagyrészt semmilyen ékszer nem látható rajtam. Ha hordok is pár darabot akkor sem színeseket, hanem inkább…..
Aki törzsolvasó az pontosan tudja, hogy a divatiparban a cipők iránt rajongom leginkább. Mostanában azonban mégsem készült túl sok poszt a témában, mert teljesen őszinte leszek kicsit már meguntam az eddigi tervezőket. Ránézek egy cipőre és rögtön tudom, hogy Jimmy Choo vagy…..
Nem tudom eldönteni, hogy ez a Lady Gaga által meglovagolt hajból masnit trend tetszik-e. Én személy szerint sosem viselnék ilyet, vannak mégis olyan street style fotók amin nagyon stílusosan néznek ki. Talán szerencsésebb ha nem tűegyenes hajad van, hanem kicsit loknisabb, mert akkor…..
Mindig megnyugtat amikor egy olyan képet küldtök valamelyik rovatunkba, amin klasszikus kék-fehér csíkos darabok vannak. Ez azt jelenti, hogy csak úgy mint én, ti sem tudjátok megunni ezt a stílust. Lassan 5 éves lesz a blog és én már kismilliószór leírtam, hogy a tengerész stílus…..
A H&M őszi darabjai között végre találtam egy olyan ruhát, ami tetszik. Ez a borvörös vagy inkább burgundi szín az őszi-téli kollekció alapszíne és én hamar ráhangolódtam. Nem hiszem, hogy ilyen kiegészítőkkel viselném a ruhát, mert ez nekem így kicsit bohókás,…..
Lehet hogy az az oka, hogy nincs 40 fok, vagy lehet hogy az az oka, hogy a napokban megnéztem a last night című filmet (újra), amiben Keira Knightly egy gyönyörű selyemruhában szeli végig az éjszakát, de minden vágyam egy selyemruha. Nem egyszerű, hiszen olcsón nem lehet kapni, de még…..
Emlékszem pár évvel ezelőtt azért megosztotta még a divatszakmát amikor a focistafeleség-exénekes úgy döntött, hogy ő bizony belép a divatiparba. Mára már azonban Victoria szinte megkérdőjelezhetetlen. Kiforrott nőies stílust képvisel, nincsenek hullámvölgyek a kollekcióiban…..
A september issue az összes nemzetiségű Vogue számára nagy dolog, a párizsiak ezért úgy döntöttek, hogy idén ősszel megújítják a címlapot is. A sokkal eleglánsabb és letisztultabb megjelenést a 34 éves Germain Chauveaunak köszönthetjük. A betűtípus megújulását és a…..
Ma este lesz a londoni olimpia záróeseménye, és még mielőtt elkezdődne beleshetünk a kulisszák mögé, hogyan is készültek a dizájnerek az eseményre. A híres september issue számára készített az angol Vogue képeket, arról hogyan készül Christopher Bailey, Victoria Beckham,…..
Sokan hajlamosak azt gondolni, hogy ami híres high-fashion dizájner kezei közül kerül ki az csak is ízléses lehet. Nagy tévedés ez, mert azért bármelyik divatház képes a mellényúlásra és a túlzásokra. Természetesen egy-egy túlzó darab néha még egy fekete összeállítással…..
Nicholas Kirkwood annak ellenére nagy kedvencem, hogy olyan stílusban tervez, ami nem igazán passzol hozzám. Mégis minden kollekciója szemetgyönyörködtető, újító és ízléses. Mindig van valami hirtelen meghökkentő a fazonjaiban, majd mikor egy pár percig nézed a cipőket,…..
Sorra gyártják a nagy divatmárkák a leopárdmintás ruhákat és főként kiegészítőket és akármennyire is tetszik mondjuk másokon az utcán egy-egy ilyen darab, tőlem mégis annyira távol áll, mint talán semmi más a divatiparban. Egyszerűen iszonyodom attól, hogy magamon lássam a…..
Beindultak a celebek és minden második divatanyag valamilyen színésznővel, énekessel vagy azok valamely "híres" rokonával készül mostanában. Most is tobzódunk a jóban, hiszen itt van nekünk Penelope testvére Monica Cruz aki az Agent Provocateurnek pózol és mondhatni, hogy…..
Panka küldött nekünk egy fotót, amit pinteresten talált. Pont azon agyal, hogy megcsináltassa-e hasonlóra a haját, de közben rájött, hogy a képen látható lány teljes stílusáért odavan. Valóban elég csinos a lány, nekem nagyon tetszik, ahogy fel van öltözve annak ellenére,…..
Mindenkinek üzenem, hogy táskát szeretnék a születésnapomra. Nincs már sok idő, úgyhogy konkrét (természetesen megvalósíthatatlan) elképzeléseket is bemutatok. Ilyenkor, amikor elkezdem kiválogatni, hogy milyen táskákról álmodozom kicsit azért örülök, hogy nem tudok venni 1…..
Kialakult bennünk az az kép, hogy aki talpig feketében van az valószínűleg gyászol. Télen talán még gyász nélkül is beöltözünk talpig sötétbe, de nyáron szinte senkit nem látni feketében, miközben arannyal kombinálva nagyon menő tud lenni ez a szín is. Ti mit gondoltok,…..
Akárki akármit is mond és akárhogy próbálja szidni Kate Middletont, a hercegnő ikonná fog válni. Kifinomult stílussal rendelkezik (vagy remekül hallgat a jól képzett stylistjaira), és közben a klasszikus eleganciába mindig csempész valami rafinériát. Kate különösen figyel a…..
OurFashion Kalap mámor 2012.08.02 11:35:36
Már ezer éve nem írtam kalapokról nem is értem, hogy miért nem hiányoltátok. De most végre egy egész fotósorozatot szántak a kedvenc kiegészítőmnek. Remélem már megfertőztelek titeket annyira a kalapfétisemmel, hogy legalább strandra beszereztetek egyet. Én idén már hármat…..
Ha már az egész világ olimpiai lázban ég, akkor nézzük meg, hogy a jelen lévő szurkolók milyen összeállításban drukkolnak. Természetesen dübörög a zászlófétis, hiszen mivel fejezhetnénk ki könnyebben, hogy melyik ország mellett állunk? Az alap az, hogy mindenki a hátára…..
Igazából mindig is tudtam, hogy Sármán Nóra esküvői ruhában tud igazán csodát művelni, mégis amikor megláttam Johanna ruháját elfogott a libabőr. A ruha tökéletes és mondhatni, hogy a mennyekbe emeli a menyasszonyt. Az első pozitív sokk után, csak pár órával tértem vissza a…..
Én nem vagyok különösebben az az ékszeres típus, mégis mostanában egyre jobban tetszenek képeken a felhalmozott karkötők és a hangsúlyos arany órák. Nem rég felpróbáltam egy Michael Korst, de sajnos a kezemen olyan hatalmasnak tűnt, hogy nem hoztam el az üzletből, pedig már…..
Úgy tűnik nagyon megszerettétek a lopd el a stílust rovatunkat, hiszen újabb kép érkezett tőletek. A hangulata fantasztikus, hiszen ki ne akarna most az óceán partján a homokban ücsörögni, miközben a bőrét simogatja a szél? Azt hiszem nagyjából mindenki. Akkor viszont tegyük ezt…..
A legjobb barátnőimmel körülbelül egy hete facebook chat téma a fent látható mondat: 'Ilyen hajat szeretnék, amikor felébredek". Általános probléma, hogy a göndör hajú lányok a fél karjukat odaadnák, hogy mindig egyenes legyen a hajuk, míg a tűegyenes hajjal rendelkezők pedig…..