Regisztráció Blogot indítok
Adatok
áltudományos libsizmus (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borzasztóan örültünk az újabb orbáni cukiság kampánynak, amely most a Story Magazinban jelent meg. Mi azonban azt szeretnénk tudni, hol a lé? És mennyit tetszettek ellopni a közösból, amíg a saját lábunkra nem állt az egész família. Fontos és hasznos volt ez a színes-szagos…..
áltudományos libsizmus (törölt) 2015.04.25 12:52:58
Kedves/kedvetlen Fidesz-szavazók! Ma egy éve, hogy újra felhatalmazást adtatok Orbán Viktornak, hogy eltorzított választási rendszere alapján tovább uralkodjon Magyarországon. Nem tudom, értitek-e, látjátok-e, mi lett a hazánkból? Nem az elmúlt egy év alatt, hanem az elmúlt öt…..
A Szegedi Kattintós a teljesség igénye nélkül teszi közzé ezt a listát, hiszen a jelenlegi válogatás csak a teljesen nyilvánvaló ámításokat veszi sorra. Ha ugyanis azokat az ügyeket is csatasorba állítanánk, melyek még nem lepleződtek le egyértelműen, akkor Lev Tolsztoj…..
áltudományos libsizmus (törölt) 2015.04.05 14:49:27
@program készítő: jól van, nagyon okos vagy. Most menj szépen, és tojj inkább egy tojást.
áltudományos libsizmus (törölt) 2015.04.05 17:31:07
@Sir Galahad: Ha tehát mondjuk más politikusok is lopnak, csalnak, stb. (minthogy így van), akkor tehát véleményed szerint a fideszeseknek is szabad? Na ezért tartunk itt.
Ugyan nem tartottam a pénzemet a Quaestorban, ezáltal legalább most az egyszer, kivételesen nem vágtak át úgy, mint az átlagosnál bűzösebb ürüléket a palánkon, nem ezért van, hogy egymás után két posztban hajlandó vagyok minden idők Fidesz-kormányzásainak legmellbevágóbb…..
áltudományos libsizmus (törölt) 2015.03.29 09:39:03
@Kolompár Rambo: adok gyufát ;)
Leírtam már többször, hogy korábban kedveltem Viktort, nagy csalódás ezért a mostani összeomlása. Nálam már rég kihúzta a gyufát, engem egy ideje kevéssé érdekel őkelme. A társadalmi kapcsolat ügy - és ami esetleg mögötte van - tovább zuhantatta népszerűségét kicsiny…..
áltudományos libsizmus (törölt) 2015.03.27 19:24:08
@Tudományos lopsizmus: nagy geci vagy te is, komi :)))
A karaktergyilkosság kikezdi az antikommunista vezér tekintélyét. Hiányzik a lojalitás-megerősítés. Neki magának már nincs veszítenivalója. A miniszterelnök egyetlen kérdés erejéig elhalasztotta amúgy halaszthatatlan közfeladatait, és személyesen válaszolt meg egy őt…..
áltudományos libsizmus (törölt) 2015.03.20 08:47:03
@_most_: ja, eléggé Gyurcsány 2007 feelingje van a dolgoknak.
Játsszunk el a gondolattal, hogy Orbán Viktor egyszer az életben nem azt mondja, amit a hívei várnak tőle, hogy nem akarja ellenségkereséssel összerántani a táborát, hogy elkapja egy őszinteségi roham, és kimondja, amit önmagáról, a pártjáról, és rólunk, megfáradt, hülyének…..
áltudományos libsizmus (törölt) 2015.03.16 20:10:44
@Tudományos libsizmus: ilyenkor az van, hogy fölmászol a hídra, ahonnan a háttérképet lőtték, aztán tanulhatsz repülni.
"Éééééééljen a magyaaar szabads...." ÁLLJ. Tegnap óta felkerült az internet hazai forgásába egy videó, amin egy olasz riporternő belefutott minden újságíró rémálmába. Talán senki nem szólt ennek a csajnak, hogy Budapesten nemzeti ünnep idején sokkal veszélyesebb egy csoport…..
áltudományos libsizmus (törölt) 2015.03.16 16:43:08
@Tudományos libsizmus: hé köcsi, nem láttad a nickemet?

@nespresso: na az ilyenekre mondta egyszer egy vérfideszes ismerősöm, hogy kardlappal zavaná haza az összeset.
áltudományos libsizmus (törölt) 2015.03.16 17:47:11
@nespresso: setétek maradnak, de legalább hazamennek.
Ha nincs ellenfél, belelövünk a saját lábunkba. Talán ezt gondolhatta Fördős Attila (Fidesz-KDNP) váci polgármester, aki az index híre szerint csütörtökön jól leteremtette a Madách Imre Gimnázium igazgatóját és helyettesét, mivel ők nem kívántak diákokat delegálni a…..
áltudományos libsizmus (törölt) 2015.03.14 23:34:12
@Tudományos libsizmus: Nicklopások?! Úristen, jó lesz vigyázni.
Bemelegítenek a LajosBirodalomban megmaradt sajtómunkások. Ha 180 fokos fordulat nincs is egyelőre, azért apró, óvatos mozdulatokkal a fokonként fordulás már elkezdődött. Az Eiselt ügyet előszedni tényleg csak ujjgyakorlat, jelzés, hogy kínos/vidám pillanatok jönnek, attól…..
áltudományos libsizmus (törölt) 2015.03.07 19:12:53
@Imola Helyesi: ejj, hát mit tud kegyed a nickekről...
Emlékszel, amikor tilos volt énekelni:  "Ha én zászló volnék, sohasem lobognék,Mindenféle szélnek haragosa volnék,Akkor lennék boldog, ha kifeszítenének,S nem lennék játéka mindenféle szélnek." Emlékszel, hogy mégis énekeltük? Emlékszel, amikor tudtunk a sorok között…..
áltudományos libsizmus (törölt) 2015.03.07 18:54:30
@Tudományos lopsizmus: Pontosan. Ezt egyes mérvadó kremlinológusok unortodoxiának hívják, de ez a szó valahogy most nem pc.

De kell egy pozítiv célpont is, keményen dolgozó emberek pl., ami kettőt egy csapásra, mert a többi nyilván csak a ...át lógatja, így meglesz az ellenség is. Várom már a kulák és a burzsoá szavak rehabilitációját.