Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tideQ

8 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szerző:Koronkai Zoltán SJ Ferenc pápa magyarországi látogatására készülve a napokban tartottuk Szólj be a pápának című programunkat. Ezen a Szólj be a papnak rendezvénysorozatból inspirálódva igyekeztünk válaszokat találni a fiatalok kérdéseire. Több mint 150 kérdés érkezett, és legtöbbjük a…..
  A főleg angolszász kultúrájú országokban a karácsonyi időszak szorosan összekapcsolódik Santa Claus-szal. A rózsás arcú, nagy szakállú, kissé molett, csokoládét osztogató Mikulás figurája egy New York-i hely lapban, a Sentinelben név nélkül közölt versben jelenik meg, 1823-ban A Visit from Saint…..
Habár fejlesztésnél maximálisan arra törekedtünk, hogy a legegyszerűbb legyen egy blog, illetve egy poszt létrehozása, mégis vannak, akiknek ez nehézséget okoz, nekik szánjuk ezt a posztot. Első lépésként hozz létre egy Indapass felhasználót, az Indapass egy köztes szolgáltató, ami az összes Indás…..
tideQ 2016.06.02 21:31:39
@dr0: köszönöm, az alcím már megy. a linket még mindig nem tudom.
tideQ 2016.06.01 20:36:40
@dr0:
ipadról nem nyit meg alcímet. és a linkeimet hogy tudom élesíteni? abban is segítesz?
The Speaker The speaker points out that we don’t really havemuch of a grasp of things, not only the big things,the important questions, but the small everydaythings. “How many steps up to your back yard? Whatis the name of your district representative? Whatdid you have for breakfast? What is your…..
  GETTYSBURG(részlet) Történelmi lecke        fiúknak          hermafroditáknak                        leányoknak       még eunuchoknak is          1863 július elsejétől harmadikáig zajlott le az amerikai polgárháború…..
Budapesten születtem, 1951. április 26-án. A Szondy utcában, ahol lakom, romantikus a táj, az egyirányú úttestet gyalogjárdák övezik. Most tataroznak a környéken, szépül a város, és jó nagy zörejt kelt mindenki. írja Kukorelly Ende első verseskötete, A valóság édessége…..
Blogod adminfelületén a Beállítások menüben már találkozhattál a Mobilsablon menüponttal. Mától ezt a menüt Speciális sablonok néven találod meg és a mobilsablon logója és színe mellett két további beállítást is találsz. A Szevasztok! blogon megjelent posztban már írtunk…..
„Aki belefárad Londonba, belefárad az életbe; mert Londonban minden megvan, ami az élethez kell.” ('when a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford’) jelenti ki Samuel Johnson az 1770-es években. Samuel Johnson (1709. szeptember…..
Az előző posztunkból kiderül, hogy hogyan tudtok az új admin felületen oldaldobozt létrehozni. Tehát a Beállítások/Oldaldobozok menü fül alatt a Keltetőben (középső oszlop) található elemek melletti plusz ikonra kattintva tudtok új oldaldobozt létrehozni. Térjünk rá a link oldaldobozokra, melyek a…..
Kanapé Ha Skócia, akkor... I. 2015.03.14 00:30:00
Ha Skócia, akkor... Burns és persze Walter Scott. Gyerekkorunkban apu olvasott nekünk. Emlékeim szerint öt regényt, nagyjából egymás után, újra meg újra: "ugrás fejest az ágyba" és kezdődött a következő fejezet.  Az egyik könyv az Ivanhoe volt. Leginkább az elejére…..
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..
  Eletelephony Once there was an elephant, Who tried to use the telephant— No! no! I mean an elephone Who tried to use the telephone— (Dear me! I am not certain quite That even now I've got it right.) Howe'er it was, he got his trunk Entangled in the telephunk; The more he tried to…..
Kanapé Amiért elkezdtem 2015.03.07 18:25:31
Ülök egy csodás skóciai kisváros egyik lakásának nappalijában egy kanapén, ölemben számítógép. Körülöttem a családom egy része. Négyen vagyunk, mindenki a maga gépén olvas vagy ír. Csend, béke, csak a billentyűk kopognak néha. Nekem a bátyám is, a férjem is költő…..