Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orgazmi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma voltam egy ún. blogger reggelin (loller). Az esemény, amivel a bloggereket kecsegteti, a Brand Fesztivál idei "Digital" névre keresztelt kistestvér-rendezvénye. Nem ez a lényeg. (Sőt, nem is a YouTube diszkó. Bár azzal is valóra vált egy álmom.) Hanem, hogy a weboldalukon…..
A hír szerint ugye a Google uniós szinten elvesztette a "Gmail" márkanevet, mert vannak cégek, melyek még a Google webmailje előtt használták ezt, vagy valami hasonlót. A németeknél, Svájcban vagy az Egyesült Királyságban már eddig is Google Mail néven brandelte magát a…..
Nemrég ezzel a felütéssel kaptunk e-mailt egy hazai startup üzemeltetőjétől:   "A www.gisgas.hu egy miniblog-alapó szabadidős profiloldal, ahol a profil tulajdonosa néhány sorokban megírhatja, hogy általában mivel tölti, vagy a jövőben mivel szeretné tölteni…..
Angelday megelégelte, hogy az Apple kaliforniai központja magasról tesz a magyar felhasználókra. Az hagyján, hogy az iTunes Store továbbra sem érhető el rendesen Magyarországról, meg hogy az OSX csak hobbilokalizációban használható, na de még azt sem sikerült meglépni az elmúlt…..
A felhasználói tapasztalatokra alapuló gyűjtőoldalak sikerét tartom a web 2.0 egyik legnagyobb erényének. Hazai fronton egyelőre kevés ilyen van, most kapásból csak a Homár jut eszembe, mint működő példa (ez nyilván az én tudatlanságom is).Ebben a témában egyik…..
orgazmi 2008.03.04 22:18:33
18:48 Kardos Gábor, Index-vezér beszél az utolsó kerekasztalban arról, hogy a webkettes szolgáltatásoknak megvan a maga kultúrája, fejlődése. A hirdetési piacnak is meg kell emésztenie azokat a változásokat, melyeket ma már tényként kezelhetünk. A.k.a. web2. A különbség a…..
Webisztán A kommentelő diadala 2008.03.02 18:49:00
Az elmúlt hónapokban kissé megfordult a világ a Gawker blogjain. Történt ugyanis, hogy az egyik lelkes kommentelőjük sokszor a legkevésbé sem az adott blogbejegyzésre reagáló kommenteket kezdett írni a gawkeres blogokra.A notorius kommentelő nickje IndianSlipper, és ha rákeresünk a…..
orgazmi 2008.03.02 22:17:12
orgazmi 2008.03.02 23:17:40
Van két hírünk, egy jó, meg egy rossz. A jó az, hogy a T-Mobile rövidesen Ausztriában is bevezeti az iPhone-t. Ezt maga Hamid Akhavan, a szolgáltató CEO-ja jelentette be kedden Barcelonában, a Mobile World Congressen. És a rossz: a szakember elmondta, hogy a kelet-közép-európai piachoz…..
orgazmi 2008.02.12 23:23:37
Közeleg a Valentin nap és nagyon úgy tűnik a geekek is rámozdultak. A Computer Love Day oldalon mindenki megmondhatja, mennyire szereti (vagy éppen mennyire utálja) számítógépét. A teendő: meglátogatod a honlapot és leírod érzéseidet a gépeddel kapcsolatban. És hogy ne legyen…..
orgazmi 2008.02.12 01:10:11