Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RamboZsolt

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Rossz PC Juniorok Design 3.0 2010.11.21 18:12:00
Üdv!Remélem ti is észrevettétek, hogy kicsit át lett alakítva a mostani design...A régebbi gagyi háttér lecserélve! 16:9-es képaránnyal, remélem mindenkinek jól mutat.A logó átalakítva. Igazából nem jutott eszembe más dolog, mint ez az idézet.A bejegyzések háttere…..
RamboZsolt 2010.11.24 00:31:24
@MonsterRipper: Akkor máshogy fogalmazok: Windows 7 alatt gyengébb CPU-kkal (pl Pentium 4, 3Ghz Prescott) szaggat, mivel nincs directdraw támogatás, így mindent a CPU számol, szoftveresen. XP-ben van directdraw, ott ezért gyorsabb.
RamboZsolt 2010.11.24 21:00:00
@Borsesz: Kár, hogy nem írtad le, miféle CPU. Merthogy 2,6Ghz-es Core 2 duo is van. De ahogy fentebb írtam: Próbáld ki egy Socket 478-as Pentium 4-el.
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Sok dolog adva volt, hogy egy "bezzeg" játék legyen, de ezt is képesek voltak elszúrni. Ezek sosem tanulnak... 2008-as a játék, grafikája korrekt, játékélmény kevésbé   ..
Vagy 6x kellett végignéznem a Sniper - Art of Victory befejezését, de nem vettem ezt észre. Szerencsére Attila szemfülesebb volt Ha én szövetségesként azt kérem, hogy bombázzák le a német erődítményt, akkor hogy lehet az, hogy német felségjelzésű gépek bombázzák? ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.04.14 19:11:00
1. Még vacilálok, hogy mi legyen a legközelebbi alany. Van egy régi adósságom, amely hasonlóan elborult baromság, mint amilyen anno a Custer's Revenge volt. Ha van egy olyan játék, ahová nem is kéne dumálnom, elég csak a kép, akkor ez olyan volna. (Na jó, meg az az Alice…..
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
..
RamboZsolt 2009.12.09 00:45:13
@Bobb: Na, arra én sem számítottam, hogy eldobja :D Majdnem lefordultam a székről
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
Már párszor volt itt téma, de most már végleges! Kész a magyar szinkron a játékhoz! Hababa vezetésével (és én rövid részvételemmel) kialakították a teljes szinkront, amit itt le tudtok tölteni!Sokat dolgozott rajta, több éves munkája van ebben. Írjátok meg…..
RamboZsolt 2009.11.11 00:08:47
@JonC: Én is benne vagyok, a játék elején, mikor a tudóst keressük, egy mellékágon le lehet menni egy kopasz csávóhoz, aki éppen egy cső-szerűségben lévő munkatársát noszogtatja, hogy csináljon meg valami cuccot. Na, a cső belsejében lévő embernek adtam a hangját , aki a noszogtatásra méltatlankodik. Gyakorlatilag sajnos nem is látszik az egész játékban a szereplő, szóval ilyen fantom-karakter :D
Tiszta véletlenül botlottam bele ebbe a videóba. Azt hittem, valami hülyeség lesz, de "djpety" tényleg felhívta "mesterlövészeseket". Igazából, azt sem tudtam, hogy van ilyen segélyvonal a játékokhoz, de felnyitottam jó pár Cool Games-es könyvecskét és tényleg…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..