Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Déév

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Déév 2014.01.08 00:10:07
@Xero: A linken egy 3.0 V6 van, ez meg a video címe alapján egy 2.7 V6 HDI.
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
Gondolom, láttak már hasonló képet önök is. Csütörtök reggel a Flórián-téren megkaptam szokásos piros lámpámat, ez a Corsa úgyszintén, becsorgott mellém.Nézem, nézem és elgondolkodtam, hogy vajon miért kell egy kirakatnyi plüssmackót a hátsó ablakba pakolni? Biztosan…..
Főmunkatársunk, Balázs Viktor azt mondta, lélekben feladtam én már ezt a Mazdát. És igaza volt: egyszerűen nem érdekel már a kabriózás. Utálom, ha tűz rám a nap, egyébként is motorral megyek, amikor jó idő van, ráadásul már akkor is szívesebben használtam a Nivát , amikor…..
Rovatunk első részében egy ultrabrutál hippibusz borzolta a kedélyeket, ezúttal... Egy Lamborghini Murciélago birtoklása minden bizonnyal remek dolog, főleg ha az ember fiatal, sikeres és van pénze eltartani egy ilyen verdát. Amerikában, ahol az egyenes vonalú gyorsuló mozgás…..
Bevallom, nekem mindig remeg kicsit a kezem, amikor veszek vagy eladok valami járművet, és fejből kell adásvételi szerződést írnom. Fogalmazni tudok, írtam is már ilyet vagy százat, sőt, hivatalból angolra is fordítottam egész komoly szerződéseket. De azért ott vannak a jog…..
Belsőség Halálos jótanács 2008.12.22 09:48:00
Ártatlan angol nyugdíjas halálát okozta a BBC népszerű autós tévéműsorában, a Top Gearben elhangzott vezetéstechnikai tanács.Autóbaleset következtében elhunyt Angliában az a 85 éves férfi, akit elgázolt egy, a Top Gear című tévéműsorban elhangzott tanácsokat követő…..
MozaikClub 2008 Június 26-i buli 2008.07.31 17:35:00
Ígéretünk híven beszámolunk a nyitó partynkról!2 héttel a party megkezdése előtt a 4 főszervező elindult Fertőszentmiklósra, hogy puccba vágja a helyet. Amit láttak: omló vakolat, hiányos festés, borzalmas körülmények. 4-en amatőr létükre kaparták a falat, vakoltak,…..