Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsémsz Bond

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noémi ritka szerencsétlen csillagzat alatt intéződő autóeladási ügye még olvasva is kimerítő. A megoldás kulcsa elvileg a kezében van az összes igazolással és hivatalos papírral, úgyhogy szerintem semmiképp ne idegeskedjen, csak írja meg újra és újra, hogy már nem volt az…..
Dzsémsz Bond 2015.04.17 16:36:39
@Leadfoot: a nepper azert nem veszi a nevere az autot mert akkor jotallast/szavatossagot kell vallalnia es ha barmi gond van neki kene helytallnia, igy meg mossa kezeit, hogy neki semmihez semmi koze... Ha a tulaj adja el az masnak minosul mintha egy kereskedo, no meg ha kp-s akkor zsebreteszi a jutalekot, mig ha megvenne akkor adoznia kene utana...
Dzsémsz Bond 2015.04.17 16:37:50
@hagyma: ki nem szarja le hogy te amerikaban hogyan adtal el valami romot? Mennyire erdekes ez nekunk itt?
Dzsémsz Bond 2015.04.17 18:34:02
@Leadfoot: elvileg nem mehet vele egy metert sem P-s rendszammal meg plane.
Na, Éjszaka Hercegei és Bulik Királynői elő a farbával: egyedi eset vagy általános a benti dohányzás az Ankerben? Buli, jó zenék és egy masszív szépséghiba! Jutyub diszko az Anker klubban és bűz.  Épp átadtam magam a zenének és a jó hangulatnak, amikor erőteljes…..
Úgy tűnik új üzletpolitikája van a UPC-nek: aki akar tőlük valamit, az szálljon be a költségekbe. Javasoljuk továbbfejlesztésre: lehetne olyan megoldás is, hogy az ember nem fizet, hanem ledolgozza a részét mondjuk gletteléssel vagy takarítással, esetleg ingyen ebédfőzéssel…..
Hát azt nem mondhatjuk, hogy vevőbarát ÁSZF-fel fut neki az életnek a Möbelix! 90 nap után lehet visszakérni az előleget, miközben ők nem teljesítenek időben? Ez így biztos nem oké.   Kedves Szerkesztők! Az alábbi élményemet kívánom megosztani veletek. 2015. március…..
Dzsémsz Bond 2015.04.01 12:16:57
@Vadászbaszó nyúl: idiota vagy... Mert te nyilvan az osszes boltban elolvasod az aszf-et, meg ha egy muanyag villat veszel akkor is kikered a cegkivonatot aszf-et, merleget.....
Hogy mit kell nézni? Az első képen tulajdonkképp a semmit, a másodikon viszont a halványan kirajzolódó Stockphoto feliratot, aminek nagyon nem kéne ott lennie. Szia Homár! Csatolt képeken megtekinthető a Metro Nagyker. sajátmárkás fültisztítő pálka csomagolása (régi vs.…..
Mai levélírónk, Egy csalódott vásárló számtalan költői kérdésével remekül körbelövi a témát, a válaszokat hagyjuk is, az Extreme Digitalnak viszont gratulálunk a míves öntökönszúráshoz. Kedves Homár! Egy történetet szeretnék megosztani, hogy miért is érdemes…..
Dzsémsz Bond 2015.04.01 12:08:24
@joetaylor: nem kicsit vagy hulye... Az új az új a használt meg használt....