Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZeroHero

28 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Shouldn't Have Done That végén fütyülő szél lassan egy kitartott szintihangba megy át, majd megjönnek a súlyos ütősök: máris belecsúszunk a ma 40 éve megjelent A Broken Frame lemez himnikus utolsó dalába: ez a THE SUN AND THE RAINFALL! Megkockáztatom, hogy nem túl sok embernek nem ez a kedvenc…..
A Live Spirits utolsó előtti dala egy újabb minden egyes teljes koncerten felcsendülő alkotás, a PERSONAL JESUS! Ismét a Tour Of The Universe-párhuzam jön elő: a 2009-2010-es nagy menetelés második felében volt ugyanúgy zárószám a Violator első kislemeze, mint a Global Spirit Tour első 90%-ában…..
A Live Spirits utolsó három dala három igazi koncertklasszis! Elsőként jöjjön az első ízben ráadásban eljátszott WALKING IN MY SHOES, ami erre a turnéra igazi "rockszörny" lett. Egy újabb dal, ami majdnem minden teljes koncerten volt már (az egyetlen kivétel egy londoni fellépés 2013-ból), és ami…..
Tegnap után ma is Bowie a téma, hiszen a Live Spirits videókiadványt bemutató sorozatunk vége felé közeledve ma a HEROES című dallal fogunk foglalkozni! Ismert a sztori: Dave ezt a dalt énekelte egy 1980-as hangpróbán, aminek köszönhetően Vince Clarke felvette a fiatal punk srácot a Composition Of…..
Dave egy némiképp meglepő dallal tért vissza a színpadra a Martin blokk után! A POISON HEART ugyanis az első két turnészakaszban kirobbanthatatlan volt a setlistből, de aztán a második európai sorozatra úgy repült a setlistből, hogy a lába sem érte a földet - ám itt a legutolsó előadásra mégis…..
Amikor elindult a Global Spirit Tour, és az első két turnészakaszon végig-végig csak a három legelkoptatottabb dalát játszotta Martin (Home, A Question Of Lust, Somebody), nem hittük volna, hogy a turné koncertkiadványára végül három igencsak meglepő dal kerül, amelyből ráadásul kettőt már évek óta…..
A Live Spirits Soundtrack lemezt bemutató sorozatunkat a PRECIOUS című dallal folytatjuk. A Precious elmaradhatatlan darabja az utóbbi évek koncertkiadványainak: szerepelt a Live In Milan, a Live In Barcelona és a Live In Berlin kiadványon is. A Global Spirit Tour első két turnészakaszán - kisebb…..
Peter Gordeno a színpadelőterében marad, Dave beleüvölti a mikrofonba, hogy "Good evening Berlin" (itt mi valószínűleg mindigis azt fogjuk hallani "lelki füleinkkel", hogy "Ááájj good evening Soooopronnn!"), és jön a turné egyik meglepetésdala, a USELESS! És itt azért emeljük meg a kalapunkat:…..
Másodikként jön az IT'S NO GOOD, ami évezredünkben minden második turnén bukkan elő (Exciter Touron volt, Touring The Angelen nem, Tour Of The Universe-ön igen, Delta Machine Touron nem, Global Spirit Touron igen). A So Much Love helyett került a kiadványra - azon lehet vitatkozni, hogy az It's No…..
A The Cardigans nevű svéd banda leginkább a Leonardó Kapribogyós Rómeó és Júlia film zenéjéről a Lovefool-ról lehet ismerős bárki számára. Könnyen rájuk lehetne húzni az "egyslágeres banda", de azért ennél többről van szó, van nekik legalább kettő is!…..
Akik ismernek, azok tudják, hogy ez a hét számomra nagyon "rough" volt. Több szempontból is, amit nem lenne ildomos itt részleteznem, legyen annyi elég, hogy az első ajánlott zenét a Markus Schulz bulion hallottam, igaz a kredit nem az ő nevéhez fűződik. A dalt a Pole…..
Most, hogy így frissiben túl vagyok egy fergeteges Armin Van Buuren party-n, mi más is jöhetne gyorsba', septiben, mint egy AvB dal? Hamarosan megérkezik az úriember új szerzői albuma (Mirage címmel), még aktuálisabb ez a poszt. Most, hogy jobban belegondolok, két dalt is megosztok…..
..., csapjunk hozzá még egyet! A mai "Mekkora Zene..!!" előadónk igazából egy együttes, méghozzá Hollandiából, a műfaj pedig nem trance, nem dance, hanem gótikus rock/metál. A zenekar neve Within Temptation, a forntasszony pedig a gyönyörű és istennőkre jellemző hanggal…..
Kedvenc énekesnőimből elég sok van (szerencsére), most egyikőjük dalát szeretném elétek tárni. Talán ismeritek, angol a drága, fivére egy híres, elektronikus banda tagja, de igazából egy fehér rapper mellett tűnt fel, hogy aztán a saját lábán is megállva szép karriert fusson…..
Most nem vagyok annyira gépelgetős kedvemben, mondhatni depis vagyok, magamba vagyok fordulva, orromon egy Do Not Disturb felirat ékeskedik. Na jó, nem (bár a kedvem tényleg nem a legjobb), de amennyiben ez így lenne, The Cure-t hallgatnék naphosszat. Nem mintha be akarnám kategorizálni az…..
Mekkora zene...!!! Törölve 2010.06.15 20:48:00
No nem a bejegyzés, hanem a mai számunk címe magyarul így hangzik. Az előadó egy angol metálbanda, és bár ez a daluk kifejezetten populáris (és talán a rajongók szemében nem is a legjobb), nekem mégis ez tetszik tőlük a legjobban. Nem túl kemény, slágeres, még egy kis…..