Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hideghetvege

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mert ugye így van? Nem vitás. Pénzért eladnak mindent. Tisztességet, becsületet, befolyást. Tönkretesznek egzisztenciákat, hitet, jövőt, bármit, amiből akár csak egy kevés haszon is várható, bármi is az ára.   Illusztráció: boon.hu Na de miért van ez? Elképzelhető, hogy valaki azért megy…..
Amerikai elnöknél már csak volt amerikai elnöknek lenni jobb dolog, legalábbis ha szigorúan csak a dolgok anyagi oldalát nézzük. Az elnökséget követően ugyanis jön a kötelező memoárírás (erre Obamáék már le is szerződtek), illetve a különböző, általában rendkívül jövedelmező beszéd- és egyéb…..
Barna hajú lányok Medea 2015.05.18 05:30:00
  ..
hideghetvege 2015.05.19 21:24:18
A hétvégén 9 ember meghalt, amikor a texasi Wacóban több motoros banda tagjai egymásnak estek ebédidőben, egy autópálya menti zsúfolt bevásárlóközpont étterme mellett. Mintha csak a Sons of Anarchy legdurvább pillanatai elevenedtek volna meg… A történtek kapcsán megnéztük,…..
hideghetvege 2015.05.19 21:10:22
Nem semmi látvány tárult több millió néző elé, amikor a popkirálynő éppen élő videókapcsolatban volt. A háttérben átfutott egy egér. Madonna persze túl gazdag ahhoz, hogy ilyesmire pazarolja az idejét, de az azért elég érdekes, hogy a puccos lakásában egerek tanyáznak.…..
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
hideghetvege 2015.04.08 08:43:06
@jogalany: Hát persze. Az előző hozzászólásomban is úgy értettem, hogy az egészet újra kellene építeni az alapoktól kezdve. Az egész országot.
hideghetvege 2015.04.08 09:20:28
hvg.hu/itthon/20121130_Tovabb_csuszik_a_BRFK_atszervezese

Idézet a cikkből:
Ez a gépjármű-felderítési és a kábítószeres bűncselekmények elleni alosztályokkal együtt az Információs Főosztály alá fog tartozni.

A folyamatos átszervezések és a jó szakemberek elüldözése miatt túl sok eredményt senki ne várjon.
hideghetvege 2015.04.08 14:55:31
@1nobody:
Jól látod a dolgot, sokáig lehetne még sorolni az átlagember számára hihetetlennek tűnő részleteket. A folyamatos átszervezések, statisztikakényszer, a fiatal és gyakorlatlan állomány, a képzelt álomvilágban élő vezetők, stb. Úgy általában az államigazgatás nem működik megfelelően, és ebbe beletartozik a rendészeti igazgatás is.Mint már említettem előzőleg, az egészet elölről kellene felépíteni tanulva az eddig elkövetett hibákból. Persze tudom, hogy ez nem valósítható meg..
A "hogyan szakítsunk" nem csak azt jelenti, hogy hogyan mondjuk el a másiknak, és aztán mit csináljunk vagy ne csináljunk, hanem hogy a saját pszichénkben hogyan kezeljük a szakítást. Ez a bejegyzés a szakító lelkével és szemszögével foglalkozik. A szakítást…..
hideghetvege 2015.03.06 23:48:40
@csakférfi:
Hasonlóan gondoljuk. Egy igazi, mély kapcsolatot nem lehet így befejezni.
Kizárt, hogy én valaha újra nősüljek. Sok boldogságot az új házassághoz!
hideghetvege 2015.03.07 21:51:36
@csakférfi: Hát nem irigyellek a történeted miatt. Az enyém azért nem annyira rossz, legalábbis pénz nem volt benne. Még nagyon az elején vagyok, vagyis hivatalosan nincs vége, az új életemet csak utána tudom megkezdeni. De most úgy gondolom, semmi elköteleződés, főleg nem házasság.Egyszer elég volt.Csak a legjobbakat tudom kívánni, és ha megengeded, talán magamnak is!