Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kullai András

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Private Banking City of Amsterdam 2017.04.27 16:42:38
A Brexit óta rendszeresen visszatérő téma a londoni City jövője. A brit pénzügyi szolgáltatási szektor a brit gazdaság legnagyobb exportágazata, ezért a Brexitnek a legnagyobb vesztese lehet.      ..
A vállalati felvásárlások mindig a kedvenc befektetési ötleteim voltak. Az utóbbi időben több már lezárt vagy még folyamatban lévő, de ígéretes M&A tranzakcióban voltunk érdekeltek. Ilyen volt az AB Inbev – SABMiller összeolvadás vagy a még lezáratlan Bayer – Monsanto felvásárlás.Ennek kapcsán…..
Az OMV körül az utóbbi időben több, a befektetők érdeklődését felkeltő esemény történt. A részvény árfolyama az elmúlt egy évben 43%-ot emelkedett. Ha az osztalékot is figyelembe vesszük, akkor ez az érték 48% felett van...
20 évvel ezelőtt kezdő brókerként az első komolyabb megbízásom 35 000 darab Danubius részvény vétele volt a BÉT-en, ami - tekintve, hogy egy londoni megbízótól érkezett - akár a most a cég közkézhányadára ajánlatot tevő CP Holdingsnál is landolhatott. Azóta sok víz…..
2004 nyarán feleségemmel egy felejthetetlen hetet töltöttünk Párizsban. Louvre, Notre Damme, Eiffel-torony, Szajna-part. Az utazás apropója az volt, hogy egy akkor induló légitársaság az addig megszokott árak töredékéért hirdetett repülőjegyeket néhány európai nagyvárosba. Az…..