Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zackie

1 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íz és harmónia Cukkinis quiche 2015.07.21 10:16:10
A franciák kedvelt étele a quiche, amit francia pizzának is szoktak nevezni. Egyszerűen elkészíthető és sokféleképpen variálható. Most, hogy itt a nyár egy cukkinis változatot mutatok be. Mivel elfogult vagyok a cukkini irányába. Sokrétűen felhasználható a konyhában és finom…..
A falusi ember is utazik néha, főleg, ha muszáj. Ha nincs ismerőse a régi Baszmannaja utcában, kénytelen pár versztával nyugatabbra döcögni, már csak a kíváncsiság végett is. Én is így voltam vele, gondoltam, megnézem, mit rontottak el már megint a sógorok, meg úgy…..
zackie 2015.07.17 17:48:24
@aleb19: Erősen el vagy tévedve. Fürdővel ellátott saját szobát adtak. És ingyen ellátás.
Biztos én vagyok barom, de még mindig szeretek napilapokat olvasni, ha valahol korrekt tálalást, releváns saját információkat kapok. Csakhogy a Nemzet egy szarhalom, mely eddig Viktor seggét nyalta, most meg Lajos szekerét tolja. A Hírlap egy rendkívül buta egoista, régi kapcsolataival…..
zackie 2015.05.14 19:47:44
@feketeesfeher: Nem tűnik annak. Leírjam még párszor? Bízom benne, hogy nem kell.
zackie 2015.05.14 20:09:47
@feketeesfeher: Szóval a kerékpáros nekiment, szerinted. Oldalról! Vagyis merőlegesen. Ez esetben a kerékpár melyik része találkozik az autóval először? Itt van kép az autóról: velvet.hu/helyszinelo/2015/05/13/cserbenhagyasos_gazolassal_gyanusitjak_a_nepszabadsag_foszerkesztojet/
zackie 2015.05.14 20:16:22
@feketeesfeher: Elnézést ez félrement.
Az első napok ijesztő idegensége, és az átmeneti állapot után mára sikerült beilleszkedni Finnországban Franciskának, aki blogot is vezet ottani élményeiről. Az írás a Magyarország és én pályázatra érkezett, szóval ma is lehet szavazni a poszt végén és a Facebookon. (A…..
zackie 2015.05.14 10:58:34
@blackhair-lady: Ha jó egzisztenciával rendelkezel akkor számodra is élhető város.
Amikor tavaly ilyenkor megtekintettem a Stalingradot, nem jutottam szóhoz, az oroszok milyen elképesztő erőforrásokat voltak képesek elpocsékolni egy ilyen hulladék film kedvéért. Akkor azt írtam, remélem, nem csinálnak ebből rendszert, de a frissen letölthető Battle for Sevastopol…..
zackie 2015.05.12 12:41:47
@danialves: Köszi, érdekesek tűnik. Eszembe jutott egy régi film: Veszélyes őrjárat. Még a 80-as években készült. Bár inkább akció jellegű, nem háborús.
A legutóbbi Nők Lapja Konyha melléklete egy gyerekeknek szóló receptfüzet volt. Naná, hogy abban találtam ezt a receptet, és alig vártam, hogy elmúljon az őrült hét és hévégén megcsináljam a sütés nélküli túrótortát. Nekem ez a rekreáció. Meg a töltött kagylótészta,…..
Van az a pénz, ugye, amennyiért korpás a haj, emlékezzünk vissza, mit is mondott Papp Gergő, azaz Pimasz úr januárban, amikor lelépett a TV2-től januárban: Papp Gergő azt nyilatkozta, hogy fontos éveket töltött a TV2-nél, amiért nagyon hálás, mostantól viszont független…..
zackie 2015.05.12 12:00:11
@J.R. Ewing: Egy kis hátszéllel mindenki tényező tud lenni.
Miközben a kormány nagy csinnadrattával újabb programot indít a külföldön élők hazacsábítására, a kép finoman szólva sem ilyen egyszerű. A mai írás szerzője, Tomeepapa 9 év franciaországi élet után érezte úgy családjával, hogy talán érdemes lenne megpróbálni ismét…..
Teszt: Volvo 7700 helyközi csuklós   Mi lenne ebben az őrültség? Eleve nem nekem kell vezetni, ez már önmagában el kell hogy adja a helyközi autóbuszt. Ennek ellenére mindenki, akinek megemlítem, hogy busszal megyek, úgy néz rám, mintha legalábbis az Iszlám Államhoz…..
zackie 2015.04.30 13:17:00
@jaty: "Az egyetlen pozítívum, hogy a sofőrök majd mindegyike ezeket a hibákat, problémákat orvosolandó,hajlandó féláron is elvinni az utasokat." Ezt konkrétan lopásnak nevezik.
Bandee blogja Áltudomány 2015.04.29 10:58:07
„Egy igazi férfit videóztak le Budapesten” – szól a poszt címe. Bejegyzés pedig azért születethetett eme férfiúról, mert sétálni tanítja férfitársait. Nem is gondolnák, milyen jelentősége van ennek… Kezdjük az elején. Az internet korában, a huszonegyedik században az…..
Elképesztő sztori az egyszeri vásárlóról, aki  egy Lidl parkolójába beszélt meg egy találkozót. A partnert késett, egyszeri vásárlónkat pedig többen is meglátogatták ez idő alatt. Köztük egy kisbusznyi rendőr.  Tisztelt LIDL Szeretnék érdeklődni , van e valamilyen…..
A 65 éves Annegret Raunigk a legidősebb nő a világon, aki négyes ikreket vár, és ezzel komoly vitát váltott ki Németországban. Raunigk terhessége téma internetes fórumokon és tévéműsorokban egyaránt. Az angol-orosz szakos tanárnőt túlnyomó részt kritika éri, kevés…..
zackie 2015.04.29 11:37:29
@vasgyuszi: Meg a sok kelet-európai.
Az elmúlt fél évben meglepő mértékben lendült fel az ingatlanok piaca, főleg a panelek terén látszik átbillenni a keresleti oldal a jól frekventált kerületekben. A XIII. kerület és a XIV. kerület a legkeresettebbek közé tartozik azok körében, akik nema belvárosban kívánnak…..
Komoly bajban a gazdaság! A vezetőség és a politika össze-vissza kapkod, miközben egymásra mutogatva próbálják meg a felelőst "kinevezni". Mára a kormány elnöki rendelettel kötelezteaz állami szervezeteket és intézményeket hogy utalják át minden készpénz-megtakarításukat a…..
Kis felvezető szerepet kaphat a Galaxis őrzői második epizódjában is. George Lucas azt találta mondani, hogy újraforgatják a Howard, a kacsa című filmet. Van abban valami bizarr, hogy a Galaxis őrzői folytatásában feltűnne Howard, a kacsa, ami egy Marvel karakter. Ezen túlmenően…..
zackie 2015.04.21 07:59:26
Március 22. volt az első  (nem ünnepnapra eső) hétvége, amikor a vasárnapi zárva tartás miatt a legtöbb bolt nem nyithatott ki. Pangó plázák és üresen álló hipermarket parkolók, ez volt a jellemző a "jeles" napon. A nagyvárosok szélén elhelyezkedő bevásárlócentrumok…..
Vendégposztunk szerzője, Prohászka Zoltán a sorozat harmadik részét is közzéteszi, íme, feltesszük az íre a pontot, éppen a lengyel-magyar barátság napján, március 23-án. A korábban már közölt két bejegyzésben rövid áttekintést adtunk a II. világháború idején a…..
zackie 2015.03.24 08:51:24
@gmihaly: Nagyon úgy néz ki, hogy elfeledkeztek róla. Volt lengyel kollégám... A mi részünkről ez a viszony hangsúlyosabb.
zackie 2015.03.25 16:14:55
@gmihaly: Köszi a Szilágyi Sz. ajánlót. Olvasmányosnak ígérkezik.
Politikai elemzőknek már korábban is feltűnt az, hogy Orbán Viktor beszédeiben milyen  előszeretettel hivatkozik a “csillagok kedvező állására”, amikor kormánya vagy Magyarország esélyeit értékeli. Március 15-ei ünnepi beszéde sem volt kivétel, sőt, az első néhány mondat…..
zackie 2015.03.23 11:23:20
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Ki kellene mosni a szádat. Nem tanítottak meg viselkedni?
Saját kezűleg: ez állhatna annak a több tízezer embernek a fejfáján, akiknek a sorsát mind egy ember köti össze: Vaszilij Blohin. Mind ismerték őt, igaz legtöbbjük csak egy pillanatra találkozott vele egy sötét szobában, ami után egyikünk sem látott többé fényt. Vaszilij Blokhin kiérdemelte a…..
zackie 2015.03.12 09:22:21
@szvsz: Akkor csak az a kérdésem ki vagy micsoda az "hlikopter". És melyik Napoleon ? Ugyanis több is volt. Bár nem igazán értem, hogy jön ehhez a cikkhez vagy a hozzászólásomhoz.
zackie 2015.03.12 09:29:37
@szvsz: Elnézést ha félreérthetően fogalmaztam. A "fajtád" alatt nem a származásra gondoltam, hanem arra a cinizmusra ami a hozzászólásodból érződött.
zackie 2015.03.12 12:02:26
@mojoking77: "@whw: SEbaj, idovel majd felnosz, es el is felejted a sok hulyeseget, amit most meg tenyekkent kezelsz :) Idovel a letobb ember igy jar." Azért vannak kivételek akik idővel nem bölcsebbek lesznek. Ezt lehetőséget se zárjuk ki. :)
Nem állítom, hogy nem volt meglepetés a negyedik csillag. Az volt. És nem azért, mert Pesti István, séf étterme nem érdemli meg, ő már a régi Babelben is bizonyította a hatalmas tehetségét. De mit is jelent ez a csillag? [Összeállítottam korábban egy listát arról, hogy mit NEM…..
A rendszerváltás legfőbb célja volt az, hogy lehetőség legyen arra, hogy az emberek nyugati módon éljenek. Ez elsősorban a szabadságot és a nyugati bérezést jelentette. A szabadság tekintetében (majdnem) sikerült is elérni minden elérhetőt (bár egy külön dolgozatot megérne,…..
zackie 2015.03.08 12:47:30
@beszélő majom: Melyik országban van "kész pina" ? Csak azért érdekel mert akkor oda "emigrálok".
Kérem, forduljanak el egy kicsit, míg szabálysértően lehajtok az úttestre! Vigyorognak a rendőrök, akárcsak én. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
zackie 2015.03.06 11:30:46
@Tippszmix: Szerencsére nem te döntöd el ki számít a "közlekedés teljes jogú résztvevőjének". Egyébként a legtöbb kerékpáros és gyalogos autót is szokott vezetni.