Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medve1

0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Századvég és a Forsense áprilisi (1000 fős, telefonos mintán végzett) mérése szerint az összes megkérdezett 32%-a szavazna a Fideszre (+2%), 10%-a az MSZP-re (-2%), az MDF-re és az SZDSZ-re pedig 2-2%. A választási hajlandóság a márciusi csúcshoz, a 67%-hoz képest…..
 A nyári programok tervezgetése közepette felvetődött, hogy szervezhetnénk egy kicsit fesztivál-, kicsit tábor-jellegű Reakció-összejövetelt. Ezért hát ez a puhatolózó bejegyzés, hogy érdekelné-e a t. közönséget egy ilyen minifesztivál. Az időpont július egyik…..
Végre a nácik is megfelelő terjedelemben foglakoznak munkásságunkkal. Kurucinfós köpködés itt, SoDi, alias Kiss Endre Farkas – akinek finom humoráról már a Szetey-ügy kapcsán meggyőződhettünk – videója itt. Utóbbi tökfej persze csak addig bátor, amíg rá nem…..
Mandiner blog Szubjektív flash 2008.04.08 16:01:00
 Az előzmények és az újlipótvárosi krónika után itt az ígért vélemény-bejegyzés is. Többé-kevésbé sejteni lehetett, hogy a zavaros alapkonfliktust (ahol épp úgy el lehet képzelni, hogy az eladó vállalt önkéntes cenzori kultúrmissziót az antifasiszta ellenállás…..
 Régmúlt idők és posztmodern korunk utcai akciói mosódnak össze egy bizarr sztoriban 2008 tavaszán. A honi média kis fáziskéséssel vetette rá magát a bizonytalan szálakból szőtt történetre, amiben fasisztázás, zsidózás, flash mob, pop, pogrom, politika keveredik össze az…..
 Beindult a vasárnapi népszavazás népművészeti értelmezése és feldolgozása. Itt az első aktualizált filmsiker, kivételes szereposztással. A főbb szerepekben: Gyurcsány, Kiss, Veres, Szilvásy és Draskovics. Feliratos, 14 éven aluliak számára nem ajánlott. A YouTube…..
Mandiner blog A kormányzati negyed 2008.03.14 07:01:00
 Sajnos beteljesedett a második részek átka: A bukás után a második videó sokkal gyengébbre sikeredett elődjénél. Maga az alapötlet jó ugyan (persze nem annyira, mint A bukásé), de a párbeszédek és poénok erőltetettek - a trailere ígéretesebb volt.  Bónusz trekk:…..
 Tegnap a Kossuth tér környéki kettős kordon, az óriási létszámú rendőri csapaterők, illetve az oszlopokra szerelt mobil térfigyelő kamerák látványa és a minket igazoltató rendőrök eljárása alapján kaptunk némi képet arról, mit ért a BRFK egy terület kiemelt…..
 Egy hete foglalkoztunk már a hétvégi népszavazásra vonatkozó kutatásokkal, tegnap újabb felmérések jelentek meg, ahol ráadásul a készítők legalább olyan érdekesek, mint az eredmények.  Az egyik mérést a Marketing Centrum készítette. A MC a Sawyer Miller Group tagja…..
A háttérben nem TWÁ látható Megbízható forrásból arról értesülünk, hogy Horváth Ágnes rendszeres olvasója a népszerű és kérlelhetetlen publicista blogjának. Sőt, az ott olvasottak olyan hatással vannak rá, hogy alkalmanként maga is használja némelyik…..
 Kartal Zsuzsa írónak nem csak a mi szívünkben, de a Népszabadság hasábjain is bérelt helye van. Tizennyolc éven felülieknek c. mai anyagának már az első mondatában eszébe jut AZ. Aki a Holdról jött, annak egy csupa szív néni képe bontakozhat ki az írás alapján. Mert…..
 A ferihegyi reptér környékén bóklászó polgártársak már vasárnap délután szimatot foghattak. Az egyes terminál előtti betonplaccon ugyanis egy behemót Gazprom-különgép ácsorgott (vesd össze: hétfőn érkezik a Gazprom delegációja). Alant megpróbálunk pár csontot…..
 Már majdnem egy hónapos a Szekeres Imre Gripen-avatóbeszédéről készült videó, de csak most találkoztam vele (via Jobbklikk). Kegyetlen, akár a közlekedésiek is bevezethetnék, hogy szonda-fújás helyett olyan szavakat kelljen egy lendülettel kimondani, mint…..
 Elérkeztünk a népszavazási kampány finiséhez, ennek örömére mától minden nap jelentkezünk egy (esetleg két) kampányelemző poszttal. A durvája (a vizitdíj eltörlése miatt árván maradó háziorvos-gyermek, a más tandíjába belerokkant szakmunkás és a kórházi napidíj…..
Egy szimpla idézet következik a szegedipaprika.hu oldalairól (és itt az aktualitása): „A­kár­ho­gyan is - Pap­ri­ka Jan­csi e­re­de­ti fi­gu­ra! Bajt ke­ver - és baj­ba ke­ve­re­dik ma­ga is. Gyor­san…..
medve1 2008.02.26 20:44:51
 Kilenc órakor megint felfüggesztette az éjfélkor újrakezdett a vasutassztrájkot a Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete. A magyar irodalmat fantasy stílben megírt sztrájktudósításokkal gazdagító szakszervezet munkabeszüntetése kezdi minden komolyságát elveszíteni.…..
Mandiner blog Alban no pasaran! 2008.02.25 07:01:00
 Belgrádban sem egyszerű az élet. Csonkolják a szerb anyaföldet. De nem kell féltenünk a déli kollégákat, megedzette őket a balkáni nap és forró szél. Bár kicsit felhúzták magukat az albánokon, alapvetően rendben vannak a jugók kései utódai.  Koszovó…..
Dübörög a kampány, fúrnak-faragnak a kreatívok a történelmi szociális népszavazás célegyenesében: vödörben mosott agyak, vécépapír-diploma, üres osztálytermek, újrahasznosított sufni-videók Fletóról, decens kis füzetecskék és mosolygó ápolónők, de nicsak, egy…..
Mandiner blog Pristina főváros 2008.02.18 19:04:00
 Alattunk pár száz kilométerrel tegnap született egy új állam. Szerbia rögtön embargóval sújtotta, míg a franciák, az olaszok, és a britek már elismerték. Állítólag nem teremt precedenst, mégis mindenki annak tarja. Kérdés: mi lesz a székelyekkel? Baszkok, katalánok,…..