Regisztráció Blogot indítok
Adatok
REMbraNT

30 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szálláshelyek kötelező minősítése mellett a turisztikai attrakciók is megmérettethetők immár. A Magyar Fürdőszövetség közgyűlésén, 2023. november 7-én adták át első alkalommal a Magyarország Kincsei védjegy megszerzését tanúsító okleveleket a minősített fürdőknek és gyógyhelyeknek. Megkezdődött a…..
Purhabok különböző speciális réskitöltő alkalmazásokhoz kifejlesztve...
Föként torta, de tányérdesszertek esetében is használatos bevonat a tükörglazúr, a mirror glaze. Ez a kissé folyós és ragacsos bevonat cukor, zselatin, glükóz szirup és víz megfelelő arányú elegyéből és valamilyen ízesítőből áll. Ez rendszerint olvasztott csoki vagy tejszín. Gyönyörű, tükörfényes…..
Kutak HD kamerás vizsgálata, csatorna kamerázás modern technikával. Bővebb információ: Duguláselhárítás, kamerás csővizsgálat - Landoscop..
A Horányi Lámpacenter 1990 óta működő családi vállalkozás, lámpabolt és webáruház, amely mára 21 alkalmazottal dolgozik együtt Budapesten, Szegeden valamint Pakson.A cég világítástechnikai kiskereskedelemmel foglalkozik, ahol célkeresztben a design, az energiatakarékosság szerepel a modern, a…..
Dr Zsákai Zsolt ortopéd sebész..
Megcsalni valakit talán nem szép dolog, de bevallani neki több mint aljasság – mondta Kormos Anettnak még évekkel ezelőtt egy interjún Albert Györgyi. Mivel még zsenge volta és naiv, úgy gondolta, fel kell világosítania arról: nincs igaza. tovább olvas    ..
Nem köztudott, de sok esetben csak az különböztet meg egy gyári autóalkatrészt az utángyártottól, hogy a gyárban a futószalagon a másik irányba megy és rákerül egy gyári szám. Ha szeretnél ilyen minőségi utángyártott fékbetét, féktárcsa és egyéb alkatrészeket találni, akkor kattints a linkre...
További kreatív hobby ötletek tárháza található a itt...
Bűvös Blog Iskolatáska teszt 2016.07.05 09:41:18
Nyakunkon az iskolakezdés. Ilyenkor minden szülőnél felmerül a kérdés, milyen szempontok alapján válasszon iskolaszereket a gyermeknek. Ahhoz szeretnénk tippeket adni, hogy milyen szempontokat vegyünk figyelembe egy iskolatáska választása során, és megkönnyíthessük gyermekünk dolgát, hogy valóban…..
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal országszerte folyamatosan komplex vizsgálatokat tart fagylaltozókban, éttermekben és egyéb vendéglátóipari létesítményekben. Ha kíváncsi a tesztek eredményeire, látogassa meg a NÉBIH hivatalos weblapját...
A belső szigetelést többnyire nem szokták ajánlani, de ez a nézőpont már elavult, mert az építőanyagok sok fejlesztésen mentek át az utóbbi évtizedben. Korábban hungarocell lapokat alkalmaztak ilyen célra. A hungarocell viszont kültéri szigetelés, nem ajánlott belső használatra. Beltéri szigetelésre…..
Egy éves tervező naptár segítségével kordában tarthatod a hónapok során feltornyosuló határidőket, terveidet, jegyzeteidet. Egy ilyen kis jegyzetfüzet nem feltétlenül kell hogy csak funkcionális "kötelező" darab legyen. Bárki megtalálhatja a számára tökéletest, épp úgy egy férfi IT szakember, mint…..
Szalvétatechnika fadobozon. Forrás: www.renome.hu..
A kézműves hobbi szerelmeseinek készít ötletes videókat a Renomé, például gipszöntés, üvegfestés, és decoupage témakörökben. Az elkészítésükhöz szükséges alapanyagok is megvásárolhatnak a készítő weboldalán itt...
Egy kisbaba születése rengeteg előkészületet igényel, különösen ha az első gyermek jöveteléről van szó. A szülők számára ilyenkor nagy dilemmát jelent, hogy mik azok a kellékek, lakberendezési tárgyak, amiket mindenképp be kell szerezni a trónörökös érkezése előtt. A baba szobáját érdemes jóval a…..
A Design I Do egy úttörő vállalkozás a világszerte elismert design telefontok kollekciók körében. Nézd meg a weblapot és válogass a minták sokasága között! ..
A Design I Do oldalán rengeteg stílusos tablet és telefontokot találsz, online tervezővel: www.design-i-do.com/hu/tokok/ ..
A sógorok, közelebbről Markus Voglreiter designer nagyon szedi az ívet a tematikusan pimpelt házak terén. Egy '70-es években épült, salzburgi kégli esztétikai szétloccsantása révén jutott el a jelenlegi arculatig, ami túlságosan jól láthatóan egy autót formáz, ráadásul a…..
REMbraNT 2015.07.07 10:58:28
A Távol-Keleten nem csak az első árurendelést megelőzően, hanem folyamatosan, minden rendelésnél ajánlott a gyártás közbeni és az áru berakodásakor történő ellenőrzés. A legtöbb kínai gyártó sokkal jobban odafigyel már a gyártás során is, ha közben tudja, hogy az európai megrendelő képviseletében…..
Prágában, a Klimentska utcában, egy azóta felfordult bank épületében nyitott a MOODs névre hallgató boutique hotel.  A tervezők, Vladimir Zak és Roman Vrtiska szépen hozzák mindazt, amit ez a műfaj megkövetel: a hotelláncok stílusától különböző, a designra, egyedi…..
Lambéria, padló, bútor és más fa lakberendezési tárgyak lakkozása, lazúrozása és ápolása. Minden, ami a favédelemhez elengedhetetlen. Ötletek festéshez, penészmentesítéshez. ..
Spórolni mindenki szeret, és ennek oltárán néha kompromisszumokat kötünk. Ilyenek például egy műszaki cikk esetén, hogy egy kicsit használt, esztétikai hibás, hiányzik a doboza, vagy egy bemutató darab volt...