Regisztráció Blogot indítok
Adatok
REMbraNT

26 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutak HD kamerás vizsgálata, csatorna kamerázás modern technikával. Bővebb információ: Duguláselhárítás, kamerás csővizsgálat - Landoscop..
A Horányi Lámpacenter 1990 óta működő családi vállalkozás, lámpabolt és webáruház, amely mára 21 alkalmazottal dolgozik együtt Budapesten, Szegeden valamint Pakson.A cég világítástechnikai kiskereskedelemmel foglalkozik, ahol célkeresztben a design, az energiatakarékosság szerepel a modern, a…..
Dr Zsákai Zsolt ortopéd sebész..
Megcsalni valakit talán nem szép dolog, de bevallani neki több mint aljasság – mondta Kormos Anettnak még évekkel ezelőtt egy interjún Albert Györgyi. Mivel még zsenge volta és naiv, úgy gondolta, fel kell világosítania arról: nincs igaza. tovább olvas    ..
Nem köztudott, de sok esetben csak az különböztet meg egy gyári autóalkatrészt az utángyártottól, hogy a gyárban a futószalagon a másik irányba megy és rákerül egy gyári szám. Ha szeretnél ilyen minőségi utángyártott fékbetét, féktárcsa és egyéb alkatrészeket találni, akkor kattints a linkre...
További kreatív hobby ötletek tárháza található a itt...
Bűvös Blog Iskolatáska teszt 2016.07.05 09:41:18
Nyakunkon az iskolakezdés. Ilyenkor minden szülőnél felmerül a kérdés, milyen szempontok alapján válasszon iskolaszereket a gyermeknek. Ahhoz szeretnénk tippeket adni, hogy milyen szempontokat vegyünk figyelembe egy iskolatáska választása során, és megkönnyíthessük gyermekünk dolgát, hogy valóban…..
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal országszerte folyamatosan komplex vizsgálatokat tart fagylaltozókban, éttermekben és egyéb vendéglátóipari létesítményekben. Ha kíváncsi a tesztek eredményeire, látogassa meg a NÉBIH hivatalos weblapját...
A belső szigetelést többnyire nem szokták ajánlani, de ez a nézőpont már elavult, mert az építőanyagok sok fejlesztésen mentek át az utóbbi évtizedben. Korábban hungarocell lapokat alkalmaztak ilyen célra. A hungarocell viszont kültéri szigetelés, nem ajánlott belső használatra. Beltéri szigetelésre…..
Egy éves tervező naptár segítségével kordában tarthatod a hónapok során feltornyosuló határidőket, terveidet, jegyzeteidet. Egy ilyen kis jegyzetfüzet nem feltétlenül kell hogy csak funkcionális "kötelező" darab legyen. Bárki megtalálhatja a számára tökéletest, épp úgy egy férfi IT szakember, mint…..
Szalvétatechnika fadobozon. Forrás: www.renome.hu..
A kézműves hobbi szerelmeseinek készít ötletes videókat a Renomé, például gipszöntés, üvegfestés, és decoupage témakörökben. Az elkészítésükhöz szükséges alapanyagok is megvásárolhatnak a készítő weboldalán itt...
Egy kisbaba születése rengeteg előkészületet igényel, különösen ha az első gyermek jöveteléről van szó. A szülők számára ilyenkor nagy dilemmát jelent, hogy mik azok a kellékek, lakberendezési tárgyak, amiket mindenképp be kell szerezni a trónörökös érkezése előtt. A baba szobáját érdemes jóval a…..
A Design I Do egy úttörő vállalkozás a világszerte elismert design telefontok kollekciók körében. Nézd meg a weblapot és válogass a minták sokasága között! ..
A Design I Do oldalán rengeteg stílusos tablet és telefontokot találsz, online tervezővel: www.design-i-do.com/hu/tokok/ ..
Sokan azt gondoljuk, a penészes lakások a technika fejlődésével és az életszínvonal emelkedésével lassan eltűnnek. Azonban aki már utána olvasott a témának, tudhatja, hogy a tendencia épp fordított. Ebben a posztban összeszedjük, milyen okai lehetnek a lakás penészedésének,…..
REMbraNT 2015.07.14 11:48:55
A sógorok, közelebbről Markus Voglreiter designer nagyon szedi az ívet a tematikusan pimpelt házak terén. Egy '70-es években épült, salzburgi kégli esztétikai szétloccsantása révén jutott el a jelenlegi arculatig, ami túlságosan jól láthatóan egy autót formáz, ráadásul a…..
REMbraNT 2015.07.07 10:58:28
A Távol-Keleten nem csak az első árurendelést megelőzően, hanem folyamatosan, minden rendelésnél ajánlott a gyártás közbeni és az áru berakodásakor történő ellenőrzés. A legtöbb kínai gyártó sokkal jobban odafigyel már a gyártás során is, ha közben tudja, hogy az európai megrendelő képviseletében…..
Prágában, a Klimentska utcában, egy azóta felfordult bank épületében nyitott a MOODs névre hallgató boutique hotel.  A tervezők, Vladimir Zak és Roman Vrtiska szépen hozzák mindazt, amit ez a műfaj megkövetel: a hotelláncok stílusától különböző, a designra, egyedi…..
Lambéria, padló, bútor és más fa lakberendezési tárgyak lakkozása, lazúrozása és ápolása. Minden, ami a favédelemhez elengedhetetlen. Ötletek festéshez, penészmentesítéshez. ..
Spórolni mindenki szeret, és ennek oltárán néha kompromisszumokat kötünk. Ilyenek például egy műszaki cikk esetén, hogy egy kicsit használt, esztétikai hibás, hiányzik a doboza, vagy egy bemutató darab volt...
Dean O. Cliver és Nese O. Ak, a Wisconsini Egyetem Ételkutatási Intézetének tudósai érdekes megállapításra jutottak, miszerint a fa vágódeszkáról az ételmérgezést okozó baktériumok 99,9%-a eltűnt, szemben a műanyaggal, amelyen a szalmonella, lisztéria, és coli baktériumok szaporodásnak…..
No, ettől kiakad a kilométerórád. ..