Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feketedisznóvágás1

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb érdekes biznisz az elvtársaknál, ezúttal Szegeden. 2008 májusában Botka László polgármester és a szocialista városvezetés mondvacsinált indokok alapján több mint 30 év működés után bezáratta a Deák utcai óvodát, ahol 47 gyermeket - köztük 13 speciális nevelési…..
Győr városának egyik legszebb terét a múlt héten letarolták a földmunkagépek, elpusztítva a város középkori múltjának egy hatalmas szeletét. Tették mindezt térrekonstrukciónak nevezve, közpénzből, a város megbízásából. De foglaljuk össze, röviden, hogy mi történt, az…..
Valahogy így telnek a mindennapok a szerb általános iskolákban? A nagyszünetben videóra veszik, ahogy magyar diákokat kényszerítenek arra, hogy éltessék Szerbiát? Nem baj. Nem azért mondom. Éltessék. Ha akarják.A szöveg:- Kényszerítsd, hogy éltesse Szerbiát!- Na, gyerünk…..
Az alábbiakban az Önkormányzati Minisztérium hivatalos sajtóközleményét közöljük. Amúgy örömmel tölt el bennünket, hogy bár a Gyurcsány-kormány, mint olyan, már nem nagyon létezik, de a miniszterek gőzerővel dolgoznak és teszik a dolgukat a hazáért, az emberekért....…..
Szorul a hurok a parlamenti semmittevő népség körül, Damoklész kardjaként lebeg a fejük felett a népszavazás, miszerint "Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak…..
Serbia Insajd The mighty bosnjaks 2009.03.30 10:16:00
Vállalható vereségek, nagyszerű győzelmek. Ennyi eddig a bosnyák teljesítmény. A csapat szövetségi kapitánya az a Miroslav (Ćiro) Blažević, aki a bronzig vitte a horvátokat 1998-ban (jav. bcs). Egygólos vereség idegenben a törököktől, és a spanyoloktól. Megsemmisítő 7-0-ás…..
Az első rész után szóba került, hogy bizony anno, Anikó azzal is hencegett, hogy John Jay is rányomult egyszer. Mi csak legyintettünk, hogy na persze persze, tuti, hogy Sly-nak is van akkora büszkesége, hogy nem hajt egy olyan nőre, akinek a csöcséig ér. Pedig nincs. Kiderült…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Egy tragikus és megrázó riport következik az Ózdhoz tartozó Somsály bányatelepről. Ebből nem lesz Index vezércikk, mint ebből. Itt félelem, hallgatás és beletörődés van. Borsod megye messze van. Ilyen dolgok zajlanak ma Magyarországon, az Európai Unióban, 2009-ben:…..
Feketedisznóvágás1 2009.03.24 18:50:08
Az agyam eldobom, hogy milyen emberek földlakók vannak... Emlékeztek még Szabó Dézire? A modellre, akit augusztusban meggyilkoltak? A postra, amit Eric írt? "Török Adrienn és Bartus László – a rendőrök gyanúja szerint– kedden délután(12.-én) összeverte,…..
Feketedisznóvágás1 2009.03.24 10:35:41
Kialakult itt a blogon egy kis vita az elmúlt napokban arról,, hogy milyen jó is Szerbiában , mert a rendőrök "lagalább odacsapnak". Kiderült az is, hogy ezt kizárólag azok gondolják így, akik a szerb rendőrök még nem basztattak az út mentén. Azok gondolják így, akiket a…..
Ilyen az, amikor az úgynevezett Intervenciós Egység tagjai autótolvajokat fognak. Ez ugyanaz a csapat, akik a 24 éves srácot is lelőtték a minap. Nem ugyanazok a zsaruk, de ugyanaz az osztály. Amolyan csendőrség félék. Agresszív egy fajta. A kocsiban ülő rosszfiúk nem tanúsítanak…..
A külföldi lapok címoldalait böngészve hiába keressük a balhés március 15-ről szóló tudósításokat. A hírportálok mélyebb rétegeiben is jobbára csak szűkszavú hírügynökségi híreket találunk. Magyarországból már az utcai randalírozás sem érdekel senkit? A legtöbb…..
 Elhunyt Bacsó Péter filmrendező. Álljon itt az emlékére két klasszikus jelenet, az egyik A Tanúból:  A másik a Két félidő a pokolban-ból:  Nyugodjon békében!..
Feketedisznóvágás1 2009.03.12 12:32:32
Az államcsőd árnyékában vajon mi van a Fidesz nyitóoldalán? Hát ez: Lagymatag banda... Azért kár volt ezt kirakni, mert Fodor Gábi azt mondta, hogy a 300 Ft-os sarc lenépszavazása miatt van most 300 felett az euró. Ugyan... Kit érdekel a vizitdíj? Azóta eltelt egy év. Elég…..
Vastagbőr Napi Kolompár 2009.02.23 11:01:00
Nincs mese, Kolompár Orbán hosszas hallgatás után visszatért a köztudatba. Újult erővel veti bele magát a gaz raszisták elleni küzdelembe. Kezdte azzal, hogy a magyar könyvelői nyúlták le az alapítványi pénzeket, majd jött az a megszólalása, hogy a parlamenti pártok felelősek…..
 Kijött az első, februárban készült közvéleménykutatás. A Századvég és a Forsense mérése szerint mélyebben vagyunk, mint valaha: még sosem gondolták ennyien, hogy rosszul mennek az ország dolgai. A rossz közérzet megmutatkozik a kormány és a kormánypárt népszerűségén…..
Feketedisznóvágás1 2009.02.24 10:49:16
@Francois Pignon:

Hát pedig szerintem az idő a jobbik malmára hajtja a vizet. A szegény etnikum leöldös még borsodban meg baranyában egy-két idős nénit, rátámad még egy két discora, esetleg további tömegek veszítik el megélhetésüket. Ilyenkor a normális ember is elkezd radikalizálódni. Itt pécsen már a tisztességben megőszült pincérnek is a második mondata a cigányokrol és a válságról szól, ha ebédelek. 1-2 éve ez még nagyon nem volt így. most már az EKF is le van szarva.
 Megtalálták a 2007 augusztusában Gödöllőről ellopott Teleki-szobor egy darabját. Hogy hol? Egy engedéllyel működő fémfelvásárló-telepen. Sokat elárul közállapotainkról, hogy a felvásárlók akár szobor-aprólékot is átvesznek, amire még azt sem igen lehet mondani, hogy…..
Feketedisznóvágás1 2009.02.23 16:07:22
@hatláb:

Kun Béláékat meg pláne nem ismerte el az Antant. Ahogy utána Peidl-t sem. Csak később Huszárt. Ezért húzódott el a béketárgyalás kezdete 20 januárra. Egyébként Kun mikor elfogalta kassát, kikiáltotta a szlovák tanácsközt.ot. Tehát, ha hosszú távon győztek volna , akkor is odaadta volna a szlovákoknak a felvidéket. És gondolom azért észak felé mentek, mert gondolták hülye eszükkel- hogy a polgárháboru kellős közepén majd a Trockijék a vörös hadsereggel nekünk fognak segíteni világforradalmat csinálni!

mindent egybe vetve, mocskos kommunisták!

(elhatárolódom magamtól)
Feketedisznóvágás1 2009.02.23 17:18:35
@molaris:

A szovjet GULAG-rendszer magyar áldozatairól írom a szakdogám, nem szép dolog de hivatalból ismernem kell a komcsik gondolkodását. :(

Az azért megnyugtat hogy 39 v. 40-ben Bélánkat kivégezték koncepciós per után. és előtte ő is hűsölt a gulagon.

Egyébként tudom hogy a jobboldalon szent tehén a kun miki-gereben ági házaspár. De azért jó lenne utánanézni, hogy ez a két személy mit művelt 89 előtt a történelemtudományban.

Az akkori kunhoz és gerebenhez képest a mai krausz tamás egy jobboldali elhajló. tehát ha kuntól meg gerebentől olvassátok a gulak-storykat legyetek résen! egyébként miki béla jó édes.. unokája.
Mik derülnek ki ... 2005-ben az Arénában lépett fel Marilyn Manson. A koncert ellen egyesek tiltakoztak, mivel szerintük Marilyn Manson a Sátán földi helytartója ... Az egyház szerint, aki részt vesz a koncerten, az valamilyen módon a Sátán mellé áll. A Manson-ellenes kampány…..
Társbérlő Vécépapír 2009.02.21 13:02:00
 Megfigyeltem, hogy az albérlet egyik legfájóbb pontja a retyópapír. Ha elfogy, akkor nincs, és kész. Ha én nem veszek, akkor soha többé nem lesz. Mártírkodom, igen. Próbáltam a "mindenkinek saját vécépapírja van" módszert, de ott volt nagyon ciki, amikor az…..