Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kidrock

16 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon ünnepli 110. születésnapját Lazio tartomány első számú klubja, a következőkben tehát a klub történetének rövid összefoglalóját olvashatjátok. Talán mbemba megbocsátja nekem, hogy a Chievo mellett egy másik csapatra vetül a rivaldafény rövid ideig. :)1900. január…..
B-oldal Nikki Sixx - Heroin Naplók 2009.02.10 10:10:00
Milyen volt a karácsonyotok? Remélhetőleg semmiben sem hasonlított ahhoz, amilyen Nikki Sixx-nek volt 1986-ban… Időben leadtam a drótot édesanyámnak, így karácsonykor nem igazán őszinte meglepetéssel, de annál nagyobb örömmel téptem fel Nikki Sixx Heroin Naplók c.…..
A heti jósolgatást már megszokhattátok tőlünk. Most egy kicsit távolabbra nézünk. Több hetes kemény munka után a szerkesztőség összes tagjából sikerült kisajtolni az előttünk álló idényre vonatkozó megérzéseiket. Mindenki három olyan dolgot jelölt meg, amire akár a…..
comment:com Bezárják a Bár 2.0-t 2008.10.20 16:43:00
Úgy tudjuk, hogy a Bár 2.0 alacsony nézettsége miatt a csatorna az eredeti időpontnál jóval hamarabb lehúzza a rolót, felpakolják a székeket, és a mosatlant elegánsan a konyhában felejtve lelépnek. December 7-e helyett már most vasárnap, vagyis október 26-án véget ér a…..
Huba barátunk tisztázó postja régen volt, indokolt hát, hogy újfent körmére nézzünk a témának. Annál is inkább, mivel a monorierdői tragédia kapcsán a minimális empátiára is képtelen (mondjuk ilyet ismerünk még) szélsőjobb a kuruc vezényletével megint elkezdte skandálni…..
Mindig heves vita tárgyát képezi, hogy ki mindenidők legjobb játékosa, vagy mi volt a focitörténelem legszebb/legfontosabb gólja. Ráadásul mindkét kategóriában ugyanazok a nevek fordulnak meg (Pelé, Maradona, Zidane, Puskás, Moilanen). Mi most a másik oldaláról közelítjük meg a…..
Beszarás durva szezon ez. Ezzel a mokány kijelentéssel érkezünk péntek reggel, mentségünkre legyen mondva, hogy csak a miénkhez hasonló szintre kívánjuk hergelni zseléország focirajongóinak azon részét, amely valamiért még nem pörgette üzemi hőmérsékletűre magát. A…..
Lenne itt még néhány meglátás, ami nem fért bele online közvetítésünkbe, viszont igen kíváncsiak lennénk kedves mindnyájuk véleményére őket illetően, úgyhogy most szépen sorban önök elé is tárjuk mindet. Ha úgy tetszik, ez lesz a BL három dolog, csak egy kicsit több lesz…..
Egy hely kelt csak el a dobogón, ez azonban a legkisebb jelentőséggel bíró harmadik, az első helyért folytatódik a bolond kergetőzés, melyben tartja a lépést egymással a két, egyaránt fontos rangadót nyerő élcsapat. Az Inter az első félidőben még nem tudott kifogni a csapatát…..
Ez a ló köll a rossebnek, mi aztán nem ilyet akartunk. Tébolyult dühünkben most azt sem tudjuk, melyik tereptárgyba üssük a fejünk. Micsoda fertelmes, dögletes bűzt árasztó tréfája ez a sorsnak, ami tegnap este történt?! Nem az Arsenal – Liverpool a dráma, ez a dráma, és…..
A hétvégi beharangozót kezdjük mindjárt néhány olyan hírrel, mely az elmúlt héten izgalomban tartotta az olasz futball holdudvarát. Donadonit megkereste a Torino, és mivel Lippi válogatotthoz történő visszatérésének pletykája makacsul tartja magát, a jelenlegi kapitány sem…..
Ez egy nagyon durva kis forduló lesz! Az üldöző szerepét terrierszerű határozottsággal alakító Roma a pontjait visszakapó, s ettől csak még tovább tüzelt Cagliarihoz utazik, ráadásul De Rossi és Perrotta nélkül lesz kénytelen szembenézni a kőkemény szardíniaiakkal. A…..
Felsoroljuk a forduló hülyéit! Az Inter megint képtelen volt teljes létszámban befejezni a meccsét (idén nyolcadszor!), hülyeségéért a végleg eldőlt kérdéskör elhalasztásával fizet, míg a Roma (a forduló hülyéje!) elmulasztotta kihasználni üldözöttje apróbb botlását és…..
Várakozásainknak megfelelően Lazio-győzelmet hozott a fővárosi derbi, de nem a Roma volt az egyetlen nagycsapat, amely elbukott a fordulóban.A negyedik (BL-selejtezőt érő!) hely, úgy tűnik, valamiért nem kell sem a Milannak, sem a Fiorentinának, mert olyan nagyvonalúan szórják a…..
Hatalmas mérkőzésre van kilátás szerda este a világ elsőszámú városi rangadójának titulált Lazio-Roma derbin. Habár az égszínkékek elég szerényen szerepeltek eddig a bajnokságban, a téli erősítéseknek is köszönhetően már jobb formát mutattak az elmúlt fordulókban, míg…..
Itt sem jött össze szívünk vágya, azaz a Rangersnek nem kell Münchenbe utaznia, de vesztükre egy, a Werderhez hasonlatos játszó csapatot kaptak, akik nem fogják sem szilánkosra törni, sem pedig késsel-villával elfogyasztani a labdát, mint ők. Egyébként biztosra vesszük, hogy a…..
Nem sikerült kidrukkolnunk, van angol párosítás, de a gondviselés egyelőre megmentett minket egy mámorító Liverpool – Chelsea-től. Egyelőre. Szinte bizonyosra vehető, hogy aki BL-t akar nyerni, annak angol csapatot kell kardélre hánynia május 21-én a moszkvai döntőben, de…..
Olaszország a forró hangulatú városi rangadók hazája, gondoljunk csak az INTER-MILAN, a JUVENTUS-TORINO vagy a SAMPDORIA-GENOA csatákra, de közülük is kiemelkedik a DERBY DELLA CAPITALE, azaz a fővárosi rangadó, a LAZIO-ROMA összecsapás. A derbi következő fejezete jövő szerdán…..
Ami egy Intertől belefér a Serie A-ban, az gyakorlatilag lehetetlen a Bajnokok Ligájában, pláne a kupaspecialista Liverpool ellen. Még szép, hogy a milánóiaknál utóbbi időben rendszeresített emberhátrányos játékról beszélünk. Az egymás elleni két mérkőzésen összesen kb. egy…..