Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lili Ábrahám

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
pco szindróma A PCOS kezelése 2008.01.14 10:20:00
Végleges megoldás nincs, de a tünetek tartós kezeléssel visszaszoríthatók. A kezelést a tünetek visszafejlődése után sem szabad elhagyni, mert kiújulnak.  A kezelésnek van egy mindenki számára javasolt része, ezt nevezzük alapkezelésnek, amit olykor, egyénenként…..
Lili Ábrahám 2015.03.13 11:11:43
@Idna: Nekem is PCOS betegségem volt. Nekem a Mens Mentisben segítettek, azóta jól érzem magam. Sportolok, jó a közérzetem az úszógumik is eltűntek. Nagyon segítőkészek és kedvesek voltak, mindent megtettek a gyógyulásom érdekében! Ajánlom mindenkinek!
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Kedves Praxis Blog!   Egy…..
Lili Ábrahám 2015.03.05 15:09:38
@Donor: Az én egyik rokonomnál is Lyme kórt állapítottak meg. Nagyon sokáig szenvedett tőle, a kezelését oxigénterápiával is vegyítettük, mert az oxigén kezelés megnöveli az antibiotikumos kezelés hatását is. Segíti a vérkeringést, így az antibiotikum több/mélyebb helyekre is eljut. Azóta hála istennek jól van.