Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Kovácsi

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két nap után letisztult bennem: fölösleges fanyalognunk, az idei úszó vébé nem múlhatott el Orbán Viktor nélkül. Ha esetleg a rendezvény zárónapjára jól „időzült”…..
Olvasom, hogy jobban teljesít a nagy magyar (műszaki?) határzár, fal, kerítés, pengesor, miegymás: alig kezdték el építgetni, máris átvágták a gyökér migránsok. De akkor sincs…..
Súlyosan megsértették ügyfeleink alkotmányos jogait a SUN fesztiválon drog után kutató rendőrök – panaszt tettünk a Független Rendészeti Panasztestületnél...
Attila Kovácsi 2015.08.06 15:48:46
@shred: Ezzel az erővel este Budapesten összegyűjthetnék az utcán lévő embereket ugyanannyi drogot találnának mint egy fesztiválon. Nem tudom mit szólnál hozzá ha hazafele menet több órán keresztül feltartanának a rendőrök, megmotoznának stb...
  Egy időben olyan élethelyzetben voltam, hogy gyakorta kellett a három (most már nagyok ők is, csak röhögtek a negyediken), életkorban egymáshoz elég közel lévő kölykömet szállítgatnom. Aki…..
Eszünk ágában sincs Habony Árpád babérjaira törni, de szívesen adunk ingyen tanácsot a miniszterelnöknek, ha az mindazok érdekét szolgálja, akik ebben az országban képzeli a jövőjüket. Nem kell messzire mennünk, hiszen csak felütjük a Nagy Dakota Könyvet, és máris kiszúrjuk…..
Attila Kovácsi 2015.07.29 12:52:57
Varánusz Kösz, Habony! 2015.07.20 09:37:06
Haladunk, faszául haladunk. Már áll a Nagy Menekültrekesztő Kerítés első próbaszakasza, és megvan az első bucira vert áldozata is a migránskampánynak. Habony Árpád és Finki boldog, a Párt elégedett lehet, minden sínen van, mint József Attila, csuhajla. Hogy áldozatokkal…..
Attila Kovácsi 2015.07.20 10:40:34
@Secnir: Csak neked illetve azoknak akik imádnak nácizni... ahogy a múltkori kukaborogatás után amit a bevándorlók csináltak most se kellene általánosítani. További jó fröcsögést
Lázár János "agya" ismét elsült. "a gazdasági bevándorlók súlyosan veszélyeztetik az európai emberek életminőségét, hiszen részesülni akarnak az itteni életszínvonalból anélkül, hogy ahhoz bármit is hozzá akarnának vagy tudnának tenni" Kiről beszélsz, ember?! Fidesz…..
Attila Kovácsi 2015.07.20 09:48:55
@Brendel Mátyás: A stílus maga az ember objektíve:)
A BestByte is régi barátunk, ezúttal viszont a nem a disznóság a lényeg a posztban, hanem az, ahogy levélírónk végigvitte az ügyet.  Kedves Homár Blog! Szeretném megosztani veletek a happy enddel végződő kis történetem, még pedig azért, hogy bátorságot adjon azoknak az…..
Attila Kovácsi 2015.07.16 15:42:52
@Majmász Gedeon: FASZ VAGY vagy fasz vagy?
Ami Debrecenben történik, gyakorlatilag tarthatatlan. A városban a 800 fő befogadására alkalmas menekülttáborban 1900-an zsúfolódtak össze. A hangulat pattanásig feszült Magyarország második legnagyobb városában. A Fidesz és a Jobbik tüntet a városban mászkáló, lepukkant…..
Van itt nekünk egy a Gömöri Zsolt ex paralimpiai bizottsági elnökünk, akit lemondása után hűtlen kezelés és csalás gyanúja miatt hallgatott ki a rendőrség. Meg van a dajcstamás végtörlesztés lobbista és alelnök, aki a lemondás után ügyvezetőként viszi a paralimpiai…..
Attila Kovácsi 2015.07.02 11:07:12
@The Ghost Wolf: Ne legyél ennyire önkritikus...
És akkor nézzük ezt a demagóg érvet is, fent a címben. A Fidesz a magyar történelem kevés függetlenségi periódusának messze legkorruptabb, legalávalóbb rezsimét építette ki. Kár rugdalózni, sikerült. Megértek minden magyar embert, hogy inkább választja a Jobbikot, mint ezt a…..
Bár megígértem magamnak, hogy nem veszem többé a számra-billentyűzetemre a bevándorlási mizériát, és semmit, ami ezzel bármilyen módon összefügg, most mégis: 175 kilométer hosszúságban 4 méter magasba nyúlóan, kerítést emelünk a szerb-magyar határra. Nem mi, ők. A…..
Az egy dolog, hogy Semjén Zsolt még nem látott buddhista „hátterű” terroristát, vagy hogy a kormány szerint biztonságos az a Szerbia, ahol ha éppen nem felgyújtják a befogadó-állomásokat, akkor csak megverik a menekülőket. Mondom ez egy dolog. A másik oldal szerint viszont…..
Attila Kovácsi 2015.06.18 10:39:44
@freehckr:
"Szerinted megoldás, hogy alaphangon 40-szer többet akar költeni a korrupt kormányzat az új vasfüggönyre, mint amennyi éves szinten a menekültekkel kapcsolatos kiadás?!"

Számokkal is alá tudod támasztani ezt az ostobaságot? elég nehéz lesz:)
Dóra dolgozott már Ausztriában, most az Egyesült Államokban él, de nem tervez hosszú távra. Mint írja, akárhol tudna élni, barangolva a világban, a lényeg az, hogy jó emberek vegyék körül. Az írás a Magyarország és én pályázatra érkezett, bár ebben az esetben alighanem…..
Attila Kovácsi 2015.06.12 09:07:23
@svájci sapka (ch): fagyiárus
Körülöttem sok ismerős láb viseli ezeket a csini és egészséges lábbeliket, általában boldogan, Tündéék viszont nemigen fognak kísérletezni vele ezek után. Eltekintve a hármas rendszertől, meg attól, hogy jó cipőt választottak-e (bár elvileg ez egy kezdőknek ajánlott…..
Attila Kovácsi 2015.06.09 15:10:29
@lezsír: Te meg olvasd el a posztot mielőtt osztod amiből neked is kevés jutott:) Ott a végén: Tünde tudod ez női név
Budapest főpolgármestere természetellenesnek és visszataszítónak találja melegeket. A Budapest Pride pedig nem méltó az Andrássy út történelmi környezetéhez (sic!). Tarlós István mindezt a TV2 reggeli adásában mondta, mintegy magánvéleményként. A helyzet azonban az, hogy Tarlós Istvánnak nem lehet…..
A tervezethez képest is tovább gyengült a kormány korrupcióellenes programja, kikerült belőle a pártfinanszírozás és a közérdekű bejelentőket védő törvény reformja, és nem foglalkoznak a parlamenti képviselők vagyonnyilatkozataival sem. Cserébe szigorúbb szabályokra…..
Attila Kovácsi 2015.05.28 21:05:33
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Sajnos veszélyeztetett terhesként vagyok itthon. A munkáltatót miután…..
Orbanisztánban a szigor mindig lecsap a társadalomra különösen veszélyes bűnözőkre, hisz meg kell védeni az ártatlan állampolgárokat az ilyen közveszélyes elemektől.  Két mai hír, röviden:  I.:  Az országgyűlés sajtóosztálya azért tiltott ki két híradóst a…..
Attila Kovácsi 2015.05.21 17:14:26
Persze, a lávaköves grill is jópofa, na meg a barkácsáruházak kínálatában is felbukkannak aranyos gagyi szerkezetek. De ez valami egészen hihetetlen! Valódi lávával grilleznek az igazi nehézfiúk: Na ilyen nem lesz a Gourmet Fesztiválon, de például igazi BBQ igen! Az most…..
Annyira jó, hogy ha az Orbán-világ működését kell majd egyszer elmagyarázni valakinek, nem kell bonyolult fejtegetésekbe bocsátkozni, vannak ugyanis napok, amikor minden mocsokságát perceken belül megmutatja a narancsos szűk vezetői kör. Ilyen volt az elmúlt csütörtök is, amikor…..
Megint utcára vonulnak a devizahitelesek, hiszen ők nem megmentve lettek, hanem átbaszva. Mondhatnám, most kezdtem el baromira unni ezt az ótvar rinyát, azt, ahogy ez a törpe kisebbség mártírt csinál magából, holott nagyrészt ők voltak a barmok, csak másban keresik a hibát. De a…..
A TASZ jelenti Elszakítva II. 2015.05.10 20:09:57
Azt hinnénk, nem lehet vitatni a tényt, hogy a gyermekek legalapvetőbb szükséglete szüleik, testvéreik körében felnőni. Amióta gyermeklélektan létezik, a kisgyermekek egészséges pszichéjének fejlődésében központi szerepet kap az édesanyával kialakított korai kötődés minősége. Vannak gyerekek, akik…..
Süllyed a ner gyorsnaszádja, máris egymás sarkát tapossák azok, akik nem akarnak titanik-hegedűsök lenni ÉdesViktoruk mellett. Tőkés László szerint követhetetlen és átláthatatlan a nemzetpolitika - és külön is baszódjon meg Orbán, mert a legutóbb elsöprő győzelmet arató…..
        Lánczi Tamás, aki apjával,  a kóklerkedést és a seggnyalást már a kommunista rezsimben elkezdő, szakmai nulla Lánczi Andrással együtt felelősséggel tartozik a bevándorlók elleni gyűlöletkampányért, közpénzen, nagy nyilvánosság előtt elégítette ki főnökét…..