Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hahanna

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétköznapok dívája világéletében színésznő akart lenni, csak a véletlenek - vagy netán a sors kegyetlensége? - folytán nem lett az. Ennek ellenére minden nap remél, óhajt, kíván, s valamiféle belső bizonyossággal érzi és tudja is, hogy egyszer majd befut. De addig se bízza…..
Régi bevett szokás, hogy mikor egy zenekar lemezt ad ki, akkor az újságok valamelyik taggal végigmennek egyenként a dalokon, aki mindről mond valami érdekeset, vagy kevésbé érdekeset. Ezt a szokást most mi ismét bevezetjük, az első alanyunk pedig a Pannonia Allstars Ska Orchestra új…..
hahanna 2009.11.15 15:29:28
Nagy örömömre a Diéta&Fitnesz magazin főszerkesztője megkeresett, hogy lennék-e szíves rendelkezésükre bocsátani a fogyókúrás posztomat (Fogyókúra - Kötelező sorkatonai szolgálat nőknek) további felhasználás és megjelentetés végett. Igenlő válaszom nem volt…..
hahanna 2009.11.09 14:03:06
Az alaplépések:    Modor Tibi, a Modorosblog kíméletlen pennájú írója, nem mellesleg nagyra becsült kollégám – kinek értékéből vajmi keveset von le, hogy férfi –, valamint Nyelvész Józsi és nosferato szinte már női empátiáról tanúságot téve,…..
hahanna 2009.09.29 17:55:54
Petra, a huszonöt éves hajadon egy reggel úgy ébred, hogy mindenáron megszerzi magának Ákost, a jóképű és facér, ám eléggé magának való férfit a szomszéd irodából. Talán azért, mert egyre hangosabban hallja biológiai óráját ketyegni, és érzi, hogy ideje volna már…..
 Gyorsjelentés az ámokfutás aktuális állásáról, a sarok mögül váratlanul. Arcunk alulról megvilágítva zseblámpával, meg minden. Péntek 13-a sorozatunk folytatódik, ezúttal a Budakeszi Pinceklubban (Budakeszi, Pátyi út 1.) csap le mindenki kedvenc hokimaszkos mókuskája.…..
Tetszőleges programhoz kipróbálható a fenti szériaszám, de ez eredményt nem feltétlenül fog okozni. Dekódolás viszont jár nektek, mert a gondolkodós dolgokhoz egyelőre túl kevés megfejtés érkezett, hogy úgy érezzem, megy magától is. Tehát: LIVE - élő koncert lesz,…..
Mesélek még egy kicsit, hogy ne teljen eseménytelenül. Az ingerszegénység a szem kihúzásához és visszapöccintgetéséhez vezethet. Legalábbis valaki egyszer azt mondta. És azt nem szeretném látni, mert hidegrázós.   Szóval tehát hirdetek.   Első pont:  tarrram…..
 És akkor most megosztanánk veletek a legújabb innovációt. Ugyebár miszerint tudni lehet, 23-án reggel elindul az új demónk felvétele. Ennek kapcsán azt terveztük, hogy kicsit lássatok ti is bele, milyen ez, hogy megy ez, hogy érezzük magunkat közben. Ezért aztán csináltunk…..
Arra gondoltunk, hogy gyorsan dobunk még egy koncertet az arcotokba bele, mielőtt elkezdenénk elkezdeni ügyködni következő felvételünk felvételein. Ez most úgy jött össze, hogy a próbatermünk saját rendezésű rendezvényén veszünk részt résztvevőként, olyan fényes társaság…..
Előszöris húdeköszi mindenkinek. Egész szép mennyiségű versenyzőnk adódott, és ez örömmel tölti el kicsi lelkünket. Bár nyilván mind az alkoholra utaztatok, én is ezt tettem volna. Az élet kegyetlen, a törpöké meg nem csak. Az izgalmak fokozása végett először matekozunk…..
hahanna 2008.09.02 14:32:30
Nézzétek ezt! MMV (ASCII-ban) = 77 77 86 (tömörítve) = 4 7 8 6Jó nekünk, mi?Irigyeltek, mi?kéne, mi?de bibibíí van..
Nos eddig tartott. Vége a nyugodtságnak. Megmondjuk jól megint. A képetekbe. Van egy olyan rendezvény hogy regnum sziget. Mi ennek alkalmából pizsamafellövést tartunk, ott helyben, délután 4-kor. Mert nem lehet elég korán kezdeni. Egyéb részletek kiválóan elolvashatóak honlapjukon.…..
Ugyebár korábban volt arról szó, hogy pályázat. Végül meg is érkezett az első mű, amit most jól elolvashattok és véleményezhettek. Ennek kapcsán azt is megjegyezném, hogy érezze mindenki magát rugdosás jelleggel abuzálva, és írjatok. Kivéve természetesen Hahanna, aki felé…..
Történt egyszer, valamikor jó sokára, Hogy egy szerencsétlen fiúcska el fog indulni a nagyvilágba. Rambó volt az ő neve, Nem-hajában az ereje. De ezt nem tudhatta szegény legény, Volt is haja, mennyiségileg kemény. Hármasúthoz mikor érkezett, Döntés került elé: cirill…..
Szóval az úgy volt, hogy... Na, a dolog lényege, hogy képek ide jól. Szokásosan. Koncert után. Koncertről. Lyenő királylánytól. Lehet rugni. Mégis inkább a labda. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/silex/kuty/feed", "width":"460", "height":"90",…..
Örömbódottád állt virtuális házunkhoz! Kaptunk egy telefonhívást, hogy szerda délután minden körülmények közt legyünk ott a Millenáris Fogadóban, mer'hogy a Fringe Fesztivál eredményhirdetése lesz. Namost Mi, tényleg ott voltunk! Csöndesen ücsörögtünk, Műmenyét éppen…..
Ez a mi önblogunk huszonötödik, jubileumi bejegyzése! Ha mindenki örül, az szóljon!Ennek örömére pedig álljon az alábbi versike itt:A huszonöt egy varázslatos szááááám!Annyira, hogy nyitva van a száááááám -Leesett az állam; nagyon fááááj! jáj-jáj!A versben Ön…..
Juditnak, a.k.a. Napsugárnak, a.k.a. Lyenő királylánynak köszönhetően ismét van kordokumentációnk, amit most szokásunkhoz híven alaposan megosztunk veletek, kedveskéink! Akinek viszont nincs korhatárkarikája a jobb alsó sarkában, az inkább ne kattintson tovább, mert ez olyan. A…..
Bizony-bizony-bizony...Újabb csodálatosnak ígérkező (és ugye miért is ne lenne az) esemény, melyben a Madagaszkár legénysége bennefelejti kezének nyomait, s egyéb testrészeinek egyéb dolgait.itt lesz, hogy: Henry J. Bean's Blues Alley (Budapest, Szent István krt. 13.)ilyenkor lesz,…..
Kedvenc énekesünk gyönyörű felsőtestét csodálhatjátok meg eme minisorozat zárófejezetében, egy hozzá kapcsolódó asszociatív tömbbel megspékelve. Magánvéleményünk szerint igen élvezhető. Pákót nem idézek.• haj le lehet zizzenni róla! nem érdekel, hogy emózol! majd…..
Madagaszkár messze van Rajongás 2008.05.07 16:27:00
Kedves mindenki!Mint az korábban tudomásunkra jutott, bizonyos elemek a blog megszállására készülnek.Köszönjük ezt nekik nagyon szépen és kérjük őket, vér nélkül tegyék azt!(Itt szeretnék, ez úton, a post alján, betűk segítségével, bordó alapon sok sikert kívánni a…..