Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar Gábor6817

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Levélírónk nem tartja magát férfigyűlölőnek, de lefagy a korlátoltságtól, a szellemi igénytelenségtől, vagy a gyenge adottságoktól. Próbálta alább adni az igényeit, de úgy se ment. Viszont azt sem gondolja, amiről sokan panaszkodnak, hogy nincsenek normális férfiak, mert ez…..
wagmg Lerohannak minket az oroszok? 2022.04.19 09:58:22
Hát persze, ez a nagy kérdés, ami minden magyarnak a fejébe jár, megint jönnek az oroszok? Megint lerohannak minket, megint háború lesz, megint kezdődik? Lehet hallani ilyen véleményt is, olyat is, jönnek, nem jönnek, valószínűleg jönnek, eszükbe sincs. Célkeresztben vagyunk vagy nem? Mi lesz?…..
Magyar Gábor6817 2022.04.20 11:57:41
Történt egyszer, hogy megelégeltem a jegypénztárok előtti sorban állást és a jegyautomaták tökéletlenségét, ezért egy applikáción keresztül a lehető legkényelmesebben vásároltam meg a BKK havi bérletemet. Olykor előfordult, hogy ellenőrök kérték, és a náluk lévő leolvasó igazolta a jogosultságomat…..
Az alábbiakban 12 tippet osztunk meg, hogy a nyaralásod a bolgár tengerparton még szuperebb legyen. A témákat a bulgáriás Facebook-csoportok leggyakrabban ismételt kérdéseiből állítottuk össze...
“már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút" Bochkor Gábor a műsorvezető társai – István Dániel és Bella Gabriella – röhögésével körítve, ma élő rádiós adásban fájlalta, hogy nem a náci Németország győzött a II. világháborúban. Az eset a Music FM kereskedelmi rádió Önindító című reggeli…..
Szinte már nincs is olyan autógyártó, aminek kínálatában ne lenne legalább egy, teljesen elektromos meghajtással készült modell. A hibrid és plug-in hibrid autók mellett egyre nagyobb teret nyernek az elektromos járművek, amelyek kapacitása és hatótávja évről évre növekszik. Elektromos autót vezetni…..
Az audiokazetta felvirágzása jóval a kilencvenes évek előtt kezdődött. Valójában a Philips által kifejlesztett "Compact Casette", amit mi itthon kazettának ismerünk, 1963 óta létezik, de mivel a hatvanas évek a kilencvenes években érkezett el Magyarországra*(lásd lent), úgy gondolom, hogy erről a…..
Úgy volt, hogy július 1-től lép életbe az új magyar dróntörvény, ezért a magyar hatóságok addig nem akartak átmeneti szabályozást bevezetni. A határidőt az EU most kitolta, így december 31-ra változott. Újabb fél évvel tovább maradhat a jelenlegi nehézkes magyar drónszabályozás...
Színes falevelek és sárgás árnyalatokba boruló fák ékesítik a legváltozatosabb - és sokak szerint a legszebb - évszakunkat. Most egy csokorba szedtem nektek a világ legmesésebb tájait, melyek ősszel gyönyörűek csak igazán! © Getty Images  Alberta, Kanada Kanada délnyugati részén található Alberta…..
Akarunk-e bebiciklizhető várost? És ha akarunk, akkor vállaljuk-e a következményeit?..
Magyar Gábor6817 2020.05.01 12:04:01
@josys: azt a forgalmat nem tudod leszedni mert az utolsó 2. meg 12. kerületi hülyegyereket is 3 tonnás suv-val kell iskolácskába vinni, utána a mamuci ugyis megy a plázába kvzni meg körmöshöz meg fodrászhoz...
TÚL JÓL ÉLÜNK, AZ A BAJ...
Magyar Gábor6817 2020.05.01 12:11:49
@birkamenet: a mellékutcák nem néptelenek - max nincs sok gyalogos - és tele vannak parkoló kocsikkal...ott nem férnek el a 11 méteres buszok...ja...meg kéne tiltani a parkolást is...hurrá...kőtözzünk bunkerba és vonnyuk ki a vízbű a zoxigént
Magyar Gábor6817 2020.05.01 12:18:50
@Bunkóné Barom Ildikó: meg a 330-as stadionpénzből...(mllrd)
Részeg hajtók, száguldozó gazdagok és Fedák Sári rettegett autója. Ilyen veszélyek fenyegették a gyalogosokat a századfordulón, Budapesten.  ..
1. Háttér A főváros a 4-es metró építése kapcsán elvállalta a dugódíj bevezetését. Ez egyelőre nem történt meg – feltehetően azért, mert egy valódi, ténylegesen visszatartó erejű díj biztos, hogy rendkívül népszerűtlen intézkedés lenne. A főváros által korábban felvetett javaslatok, így pl. az 5000…..
A hazai politikai élet mindig tud újat mutatni, és ennek a folyamatos szemmel követése elég érdekes párhuzamokat tud maga után vonni. Bár, tény és való, hogy kívülről ez nagyon mulatságosnak, és egyben tanulságosnak mutat (valószínűleg tananyag lesz 2080-ra, hogy hogyan ne), valójában, ha…..
 A hamburger az egyik legnépszerűbb étel most már Magyarországon is. És nem csak Budapesten nyíltak az utóbbi években kiváló burgerezők, hanem máshol is, például Szegeden. Sokan keresik a nem gyorséttermi, hanem kézműves hamburgereket. A hamburger népszerűségét és a nálunk kapható ínyenc burgerek…..
Mintha túl magabiztossá vált volna attól a magyar kormánypárt, hogy finoman szólva is egyszerű propagandaeszközök bevetésével sorra nyerte a különböző választásokat az utóbbi években. Pedig a győzelmek mögött volt egy fontos változás, ami erősen hathat a Nemzeti Együttműködés Rendszerének jövőjére.…..
Nem kell sok hőkamerás felvételt nézegetnünk ahhoz, hogy tudjuk, extrém melegben a városokban még magasabb a hőmérséklet, mint a környező területeken. A közlekedés, az épített környezet, az energiafogyasztás és a relatíve nagy népsűrűség olyan tényezők, amelyek jelentősen hozzájárulnak a napokban…..
Az előválasztás nagy előnye, hogy végre felpezsdül az ellenzéki politikai élet. Érdemi viták alakulnak ki, a jelölteket szemmel láthatóan inspirálja a verseny. Vége az apátiának, felcsillan a remény a változásra. Olyan dolgokról esik szó, amelyek fontosak az embereknek. S nyilván azok a sorok,…..
Ha már a blog neve IT Kocsma, akkor így a nyárba már belelógva pár héttel, essen szó a sörökről. Pláne, mert hosszú, forró nyarat ígérnek és az ígéret máris valóra válni látszik a napi 38 fokokkal. Ilyen időben pedig a mi más tartaná a lelket az emberben egy melós nap után, mint a munka végeztével…..
Fura közlemény jelent meg ma arról, hogy Tarlós István főpolgármester és Palkovics László innovációs miniszter megállapodott arról, hogy éjfél és hajnal öt között repülési tilalom lesz Lisztferihegyen. A furcsaság az, hogy a két politikus egymással egyezett meg, nem az érintettekkel, bár a Wizz Air…..
Az állami feladatellátás szinte minden területén egyre több okot lehet találni a szégyenkezésre. Az oktatásban (ld, PISA-felmérés katasztrofális eredményei), az egészségügyben (ld. pl. előző írásunk), a tudományos kutatásokban (ld. pl. MTA függetlenségének felszámolását), és sajnos még hosszan…..
Magyar Gábor6817 2018.11.06 16:04:23
@Szél Bernadett börtönben van már?: a soros miatt szaros a wc? igazi fide$$ köcsög-idióta vagy...szopogasd viktorkád kukiját szorgalmasan
Ahogy többen is jósolták, jókora helyi botrány lett a MÁV-HÉV legfrissebb húzásából, hogy tegnaptól a városhatáron kívül már csak előreváltott jeggyel lehet felszállni a vonatokra. A kevés jegyautomata miatt utasok százai maradtak le az elérni kívánt vonatokról, és kényszerültek kígyózó sorok…..
Saját fegyverét fordítják most az európai liberálisok Orbán Viktor ellen. Most úgy tűnik, hogy minden mérsékelt politikai erő a magyar miniszterelnök ellenében kívánja meghatározni saját politikai krédóját. A magyar modell most akár jól is jöhet az európai szocialistáknak, zöldeknek, liberálisoknak,…..