Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oooyee

0 bejegyzést írt és 255 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit kapni 3 millió alatt, ha az ember igényes, és ragaszkodik a téglaépítésű lakáshoz? - tettük fel a kérdést, aztán pár perc keresés, és tudtuk, hogy a válasz a pesterzsébeti Pirók Gyula utcában lakik. Csupa-csupa szívderítő dolog derül ki a pecóról: egészséges…..
Érdemes volt kivárni a csütörtököt, már nem csak a sorozatfüggők mondhatják, hogy na, a zsékategóriás mozifilmeken kívül másért is bekapcsolhatjuk a dobozt. Először azért tudjuk le a sorozatok felsorolását, aztán nézzük, mit kapnak, akik mozira vágynak. Természetesen a…..
Sergeant annyira vakmerő/bizarr vásárló, hogy egy SMS-reklám hatására akciós fúrókalapácsot akart venni kofferben, ötezerért, de nem tudott, mert az áruházban már elfogyott. S. nem tágított, befizette az előleget, de sokáig nem kapott kalapácsot. Itt olvasható az eredeti…..
A múlt hét legjobb körlevele szerint a bankoknak sem lehet könnyű. Vajon hány hendikeppes ügyfélnek vannak nehézségei az írással/olvasással/szövegértéssel naponta? Oszi egy váratlan ízfokozót fedezett fel pudingozás közben. A Homár mindig is sejtette, hogy vannak még…..
Van ez a jóravaló fodrászlegény, ez a Hajas, akiből itthon celeb lett, és mutogatják, mint a kisnyugdíjas 13. havi járandóságát, tessék, itt van, nekünk ilyenünk is van, kis pinaszakállal a fején galoppozik fel s alá a Nemzet Vágtáján, örüljetek emberek. Aztán jön a bibi, a…..
Amíg az RTL Klubon 16:30-tól Geszti Péter visszamegy a múltba, addig ugyanekkor Robert Zemeckis megy Vissza a jövőbe a Tv2-n. Azt hiszem nem nehéz a választás. Akinek van FilmboxHD-je, az viszont inkább nézze meg a Félix és Rose-t negyed öttől, vagy már jó előre jegyezze meg, hogy…..
comment:com A bennünk élő komcsi 2008.04.09 15:09:00
Előtört belőlünk a kommunista. Úgy freudilag, amikor az ember szemében megcsillan az őrület fénye: az egyik pillanatban még hisz a demokrácia erejében, meg a szabad áruhitel-választásban, a másikban pedig már Aczél Endre helyett Aczél Györgyöt ír le egy hírben. Ami ugyebár…..
Charlotte Green a BBC Radio 4 műsorvezetője Abby Mann rendező halálhírének felolvasása közben kapott súlyos, szinte sírásba áthajló röhögőgörcsöt. A felvételt itt lehet meghallgatni. A nevetést a gyászhír előtt bejátszott felvétel idézte elő az amúgy komoly…..
A sportot is néző ember már megszokta, hogy ha az olimpia vagy a futball-vb Amerikában vagy a Keleten van, akkor vagy rettentő későn fekszik, vagy ocsmányul korán kel. Az viszont ebben a pillanatban újdonságnak tűnik a számomra, hogy európai rendezvényt rendezzenek egészen lehetetlen…..
w Képrejtvény 2007.10.30 13:30:00
Amíg pihen a maci. Tender lezárva: kardnyúl barlangjában...
Mindkét főszerkesztő-helyettes beadta a lemondását, miután rövid ideig Horn Gyula halálhírét keltették a Népszabadság honlapján. A végső döntést a szerkesztőség hozza majd meg csütörtökön, addig is a Népszabadság elnézést kért. Részletek itt>>..
Persze, hogy a Dexter készítői követték el, egyszerűen vérvörösre festették egy pár amerikai nagyváros szökőkútjának vizét, köré sárga helyszínelős szalagot húzva, adva ezzel is egyet az érzésnek. New York, Philadelphia, Washington, Boston, Houston, Denver és persze Miami…..
comment:com Borjú a műholdra 2007.09.21 18:40:00
Mi mást is kívánhatnék péntekre, minthogy „rúgjatok be, szakadatlanul. Minden ebben van: ez az egyetlen kérdés. Hogy ne érezzétek az Idő rettentő súlyát, mely vállatokat töri és a föld felé görnyeszt: be kell rúgnotok, szüntelenül. Csak, hogy mivel? Borral,…..
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
Időutazás-fanok vagyunk, gyermekkorunk óta rajongunk az olyan könyvekért/filmekért, amikben valaki visszamegy valamikorra, ott eltapos egy bogarat, és mire visszatér a jelenbe, már milliomos, és övé a királylány keze. Éppen ezért fogadtuk kitörő örömmel, hogy az NBC bevásárolta…..
A főhőst, Bordás Attilát játszó Stohlt délután négykor érte baleset, amikor az egyik jelenetet gyakorolta. Még csütörtökön megműtik, a sorozat cselekményét pedig az utókezelés miatt át kell írni. Stohlnak ugyanis elszakadt az Achilles-ína, így legalább hat hétig gipszben…..
Bizonyára említettük már, hogy az autós újságíró az élet császára. Nemrég Franciaországban jártam a Citroën C-Crosser bemutatóján, és az ottani dizájnhotel hívta fel a figyelmem a táplálkozás és a kiválasztás körülményinek esztétikai fontosságára. A vacsorát egy…..
comment:com Nicsak, ki dug itt? 2007.09.20 13:05:00
Elölráróban leszögezném, hogy a comment:com szerkesztőségében egészséges felnőttek dolgoznak, normális vágyakkal, a prűdéria még csak nyomokban sem fedezhető fel a társaságban, és egyikőnk sem vet keresztet egy pornósztár láttán (elég hülyén néznénk ki, lassan egy…..
Dan Rather leleplezte, hogy Bush csak üdülni járt a vietnámi háborúba, ezért negyvenéves karrierjét tette tönkre a CBS. Most 70 millió dollárt követel volt munkaadójától. A CBS szerint viszont nem azért tiltották le a képernyőről Amerika egyik legnépszerűbb tévés…..
oooyee 2007.09.20 16:59:51
Végre pozitív naivügyfél, és nem is akármilyen, hanem proaktív! Respekt herodesnek a leveléért, amit fogyasztóvédelemnek írt, amiért alulírott Agip-kúton sehol nem volt feltűntetve a boltban kapható terméke ára - nyilván minden 100-200 forinttal drágább is volt, mint máshol:…..
comment:com Premier előtt: Life 2007.09.19 12:16:00
Vannak olyan sorozatok, amiket az ember valahogy az első perctől fogva ösztönösen rühell, egyszerűen nem tud velül mit kezdeni, és inkább hallgatná végig azt, ahogy egy leszedált államtitkár jorubául olvassa fel a költségvetést. Pontosan így éreztem magam a Life című új…..
Váratlanul menesztette az Interaktívot és a Tv2-t is tulajdonló ProSiebenSat.1-csoport vezetése Sváby Andrást, aki eddig a Tv2 legnagyobb beszállítójaként műsorgyártással foglalkozó Interaktív ügyvezető igazgatója volt. "A ProSiebenSat.1 Media AG a mai napon bejelentette…..
A Homárt a napokban ott csapták fejtoron, ahol a legkevésbé számított rá. Miután az ismerősök körében - including Műtannin és Subba Sándor - szlogenné vált, hogy a város pillanatnyilag legjobb étterme a Csalogány 26, fogtuk magunkat nyolcan, és oda szerveztünk egy vacsorát.…..