Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr.joshua

59 bejegyzést írt és 244 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván mindenki ismeri Stonehenge-et, a sokezer éves, rejtélyes kőkört az angliai pusztákon, aminek eredetére és céljaira máig nincs magyarázat, így a druidáktól az ufókig bármilyen megfejtésről lehet bombasztikus dokumentumfilmeket forgatni a History-ra meg a Discovery-re. A kő…..
Induljunk a címben olvasható találós kérdéssel: mit gondolnak, mennyi alma kell egy olvasólámpa fénybe borításához? A választ egy portlandi fotóművész, Caleb Charland adta meg – összesen körülbelül háromszáz. A válaszért Charland saját bevallása szerint mintegy 11 órán…..
nejlon Kertészkedünk 2012.01.11 00:25:00
http://www.verticalgardenpatrickblanc.com/                                                       ..
mr.joshua 2012.07.30 22:25:23
Minden Design Zöld fal 2012.06.04 19:15:00
Edmonton repülőtér zöld növényekkel borított falát mutatom most be. A 8000 növényből álló installációt egy vancouver-i design csoportnak köszönhetik az ide látogatók. Az élő fal megköti a levegőben levő pollent és széndioxidot. A fal "életben-" és karbantartása nem lehet…..
  A Gellérthegy, más néven Gellért-hegy, a Wikipédia szerint Budapest ékköve, 1987 óta a világörökség része. Budapestiek, vidékiek és külföldi turisták kedvelt célpontja, a Duna-Ipoly Nemzeti Park része. Nagyobbik fele a XI., kisebb (északi) csücske az I. kerülethez…..
mr.joshua 2012.03.04 11:14:04
@jose maria padilla: Ez szép hozzáállás, jó kedvet csináltál nekem így vasárnapra.
keló keló tó 2011.09.26 01:40:00
Természetes tavak a Föld bármely részén kialakulhatnak...akár a belvárosban is. A palánk másik oldalán elhaladó embertömegek még csak nem is sejtik, hogy nem kell messzire utazni egy jó pecázásért vagy egy kis lubickolásért. A természetjáróknak sem kell drága vonatjegyre…..
mr.joshua 2011.10.01 16:39:49
:D
Ritkán képzelem magam tényfeltáró újságírónak, de néha szembesülnünk kell a valósággal. Az elmúlt hónapokban magasztos céllal indított Facebook játékainak tapasztalatai alapján ki kell jelentenünk, hogy csalókkal és megélhetési játékosokkal nagyon nehéz versenyezni. A…..
mr.joshua 2011.08.05 20:16:39
@Margit bácsi: Lehet törölni a profilodat.
mr.joshua 2011.08.06 04:16:05
@halál megdöglesz kinyírunk: Igen, tudom, én is azért írtam :)
  Kínkeserves frankhitelfizetéshez, felszívódott nyárhoz agyzsibbasztó aláfestés jár: a napokban minden eddiginél rosszabb magyar popszámokat osztanak meg a mikroblogokon és a közösségi oldalakon. Ha eleged van az angol nyarakat idéző időjárásból; ha nem bírod már ki a…..
keló Csak a kontraszt végett... 2011.08.02 08:25:00
Csak a kontraszt végett...A XX. század eleje, éppen ugyanott.(fotó a mérhetetlenül zseniális Fortepan-ról)..
keló eső 2011.06.08 09:00:00
Nincs belőle sok fajta.Az egyik felkészült: otthon gondosan berakta a táskájába, vagy karjára akasztotta a célszerszámot, a másik viszont rögtönözni kényszerül, ha eljön az idő. Ennek lehettünk tanúi, kezdve a nejlonszatyros-dauersapkás nénitől tibiig, keresztül persze azon a…..
keló önzetlenség 2011.06.06 13:59:00
A papíron a cipő mellett a következő felirat olvasható: "41-es, csak sarkaltatni kell!"Ha valaki siet, még lehet, hogy ott találja. A lokáció ismert, sok sikert! ..
keló első fecske 2011.06.05 14:13:00
Ez a kép tulajdonképpen blöff, mert nem is a Keletinél készült, hanem valahol a Nagyvárad tér környékén. Valójában csak a blog társszerzőjét akarjuk alkotásra inspirálni vele. Érdemes megfigyelni az alkotó magas igényű kreativitását, amivel kihasználja a terepi…..
  Bártfa, a T+91. évben. „Boldog az a polgárság, amely békeidőben gondol háborúra” - írták fel nagyon régen politikailag inkorrekt emberek az avíttas gondolataikat a városházára. Azóta persze virágba borult a népek - főleg a nemzetiségek - önrendelkezése,…..
mr.joshua 2011.06.04 18:05:07
Nem sok ember mondhatja el magáról, hogy egy Magyarországnál hétszer nagyobb tartományt neveztek el róla. A szerencsés: Viktória királynő lánya, akinek a neve Alberta volt - gondoljuk mi. És persze nem akárhol történt ez, hanem a festett felhők országában, Kanadában.…..
A helyzet egyre fokozódik, hiszen izzik a II. FOOTER.HU Fesztivál gépezete. Alakul a vadonatúj helyszín, és az előadókkal is komoly tárgyalásokban vagyunk. Lesz tehát jövőre is irdatlan nagy buli, tánc, büfé, miegymás. A részleteket - jó szokásunkhoz híven -…..
Visszaértünk egyben a szállásra, minden oké!Az történt, hogy két újabb robbantásról is hallottunk reggel, ami sajnos azt erősítette meg, hogy külföldiként nem nagyon kéne ma utcára mennünk. Viszont közben délelőtt kaptuk a visszajelzést, hogy csak ma forgathatunk a helyi…..
Kíméletlen a verseny a megtisztelő „Európa legelbaszottabb állama” címért. Ha a Balkán és a keleti peremvidék nem játszana, Magyarország simán vinné a díjat, így viszont lenyomják a dobogóról olyan országok és egyéb kétes entitások, mint Moldova és…..
A franciaországi síelésnek kétségtelenül a kiutazás a legjobb része. A terep csemege egy szociológusnak, ugyanis az összezárt ötven fő és a huszonnégy órás út garantált alapja lehet több gyönyörű konfliktusnak. A lehetőségek tárháza áll a sors, vagy a labilisabb…..
mr.joshua 2010.11.09 21:05:13
 A Kálvin tér környékén sörözőből, étteremből nincs hiány. Ezúttal három teljesen különböző helyet választottunk: a Ráday utcai Vörös Postakocsit (aminek már a neve is kemény), az Egyetem téri legendás – és felújított – Véndiákot és egyik kedvenc…..
BOBO-T FOLYTON GYOMORÉGÉS KÍNOZZA Németország - Újabban kellemetlen gyomorpanaszok gyötrik Bobo-t (41), a fürstenfeldbrucki kocsmárost.   Miután eszik, sokszor úgy érzi, mintha égne a gyomra. Ismerősei szerint valószínűleg tönkretette az emésztését a korábbi állandó…..
K. Attila (23) késő éjjel buliból hazajövet felszállt az egyik éjszakai járatra, és egy hónaljszagú ember mellé letelepedve jött rá, hogy lejárt a bérlete! Hirtelen bepánikolt, és már éppen leszállni készült, amikor gondolt egy merészet és úgy döntött, hogy fent marad a…..
mr.joshua 2010.09.19 20:38:12
@Mókus: Szaftos történeteket is szívesen fogadunk fodrászokról, villanyszerelőkről, vagy nyugdíjasokról. Persze nem vetjük meg a bélyeggyűjtőket és az amatőr történelembúvárokat sem.
senkik.blog.hu FORRÓDRÓT"Hetente egy nap csak az enyém!" - vallja a mélyfurati bányász. "Egy tapasztalt kollégám azt mondta, hetente kell egy nap, amikor nem mozdulunk ki otthonról. Ilyenkor bjútizok, főzőcskézek, vagy egész nap csak pizsamában…..
Több tucat izzadásgátló módszert ajánlott már párjának Ferenc (46), hiszen Matild (37) olyan izzadós, hogy naponta többször is inget kell cserélnie."Az hagyján, hogy az izzadságfolt látszik, de sajnos szaga is van" - árulta el a pár egyik ismerőse, aki…..
Mint azt olvasóink is bizonyára tudják, véget ért a nagysikerű közönségtalálkozónk, amely a távoli Seychelle-szigeteken került megrendezésre. A hölgyrajongók ezer fokon izzó hiperaktivitásának köszönhetően kicsit elhúzódott a meeting, ezért szíves elnézésüket kérjük.…..