Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Répássy Petya

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ahogy ez a 2014-es Apple reklám is kiválóan mutatja a Macbook-ok almái tökéletesek kreativitásunk kiélésére. Akármilyen egyedi stílusunk is legyen biztosan megtaláljuk a megfelelő matricát (decal-t). Csak, hogy egy párat említsünk: van itt állatos (kutya, cica, madár, majom, panda...) ;…..
Mark Zuckerberg otthagyja a facebookot. Legalábbis ideiglenesen. November 23.-án jelentette be a közösségi oldal alapítója, hogy első gyermeke születése miatt ott hagyja a facebookot egy időre. Mivel ha egy facebook dolgozó családjába gyerek születik a dolgozó 4 hónap szabadságot…..
Kiszivargott informáciok a nyári frissítésről. -Jön az új Macbook air és pro.-Oké.. -Júniusban.-MIVAAN?És valóban..Ez az angol nyelvű oldal egy képre és más forrásokra hivatkozva biztosan állítja, hogy már a nyáron jön az új macbook pro és air. De vajon még kapható marad a mostani air…..
Itt az új frissítés: kitörölheted az elküdött üzeneted. Ez eddig is létezett, de most már nem csak a saját hanem a fogadó adatbázisából is. Ez a frissítés kifejezetten hasznos ha megbántad amit írtál...
Itt a li-fi a ledeken alapuló wi-fi ami 100-szor gyorsabb elődjénél. A mindenhol jelenlévő led lámpákat kihasználva tudnak kapcsolatot létesíteni az eszközök. (Ezt 2012-ben már láthattuk.) Ezt a rendszert alapul véve tervezték meg az új vezeték nélküli internetet, amit az…..