Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taszi

0 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bernáth Milán és a Turbometal srácok küldték el nekünk saját videójukat pár napja. Talán a véleményünkre voltak kíváncsiak vagy tanácsainkat kérték, nem emlékszem pontosan. Nekünk azonban támadt egy ötletünk, amit meg is osztottunk velük: mi lenne, ha saját kritikusainkat…..
Jégkorong 3 éves a jégkorongblog 2010.11.08 07:00:00
Vagyunk kik, akarunk mit címmel írtunk bejegyzést 2007. november 8-án, lefektettük az alapokat, elindultunk. Új koncepciót 2008. november 8-án nem kellett fogalmaznunk, majd 2009. november 8-án egyebek közt erről beszéltünk: "Persze így is túlnőtt rajtunk az egész, olykor úgy…..
Taszi 2010.11.08 07:14:34
A Pittsburgh nem különösebben ponterős szélsője háromszor tarolta le egy meccsen Rick DiPietrót, a New York Islanders egyébként sérülékeny kapusát. Az attakok közül maximum egyet lehet véletlennek minősíteni. Matt Cooke a tűzzel játszott, de megúszta. Pedig tudhatja, meddig…..
A magyar válogatott kapusa az Arizona Sundogs játékosa lesz a következő szezonban. Szuper Levente új csapata hétfőtől tartja idénynyitó edzőtáborát, ezen a magyar hokis is részt vesz, a keretet tíz nappal később véglegesítik. Az Elitesprospects az átigazolást már tényként…..
A Stanley-kupa-győztes Blackhawks Antti Niemi után Cristobal Huet-t is elengedte, és egyelőre csak Marty Turcót szerződtette. Három meccsel, három hazai győzelemmel folytatódott az előszezon, Nyikolaj Kuljomin és Tomas Plekanec a játéknap duplázói. Mindkét kapusát elengedte a…..
Taszi 2010.09.28 21:15:29
Nem csillapodnak a kedélyek Ilja Kovalcsuk szerződéshosszabbítása kapcsán. Mint arról korábban beszámoltunk, az NHL történetének első orosz 1/1-ese előbb 17 évre 102 millió dollárért szerződést hosszabbított a Devilsszel, amit néhány nappal később érvénytelenítették,…..
A jövő hét végi Ifj. Ocskay Gábor-emléktorna előtt összecsap a magyar bajnok EBEL- és Mol Liga-kerete. A Miskolc a tegnapi nagy siker után a házigazda iglóiak ellen mutathatja meg tudását ma este. A Dab.Doclernek holnap másodosztályú osztrák ellenfele lesz. A Dab.Docler pénteken…..
Az NHL gyanúja szerint a New Jersey Devils ki akarja játszani a fizetési plafon szabályát. Az orosz csatár 17 év alatt 102 millió dollárt keresne úgy, hogy az első tíz évben ebből 95 millió kap, az utolsó hét évben viszont csak hetet. Az NHL illetékes szerve a New Jersey Devils…..
Taszi 2010.07.22 00:51:47
A vancouveri olimpia pontkirálya, a szlovákok 35 éves csatára 17 év után hagyja el az NHL-t, ahol 848 mérkőzésen 768 pontot gyűjtött. Pavol Demitra ősztől a KHL-ben lép jégre, a Lokomotiv színeiben. A CSZKA-hoz ment Steven Valiquette, aki az elmúlt négy szezonban a New York Rangers…..
Taszi 2010.07.18 14:29:20
@durex26: Mondjuk hogy januar kopzepeig serult volt? :)
Taszi 2010.07.20 14:33:23
Na meg is van a Demitra Vigneault affer :)

sport.aktuality.sk/clanok/97585/demitra-lasak-a-dalsi-sa-hlasia-u-zamestnavatelov-v-khl/?utm_source=azet.sk&utm_medium=banner

A szoveg kozepen: Nezhody s trénerom Alainom Vigneaultom ako aj zdravotné problémy v rodine spôsobili, že Demitra ukončil sezónu s 28 zápasmi a 16 bodmi...

Tehat ebben a cikkben is megemlitik a nezeteltereset az edzovel. Annak ellenere nem ert a szezonja 4mil. USD-t, de ettol fuggetlenul meg mindig jo jatekos. Remeljuk sikerul neki bebizonyitania a KHLben...
Az NHL nyári átigazolási szezonjának legnagyobb fogása, a 27 éves orosz csatár hosszú gondolkodás és sok ajánlat meghallgatása után döntött: marad annál a klubnál, ahol a szezont befejezte. A 2001-es draft 1/1-ese eddig 621 mérkőzésen 642 pontot termelt, szezon közben igazolt…..
Timotej Sille, a HK 36 Skalica játékosa meghívót kapott a szlovák serdülőválogatott július végi edzőtáborába. Az 1995-ben született center a korosztályos bajnokságban csapata legeredményesebb jégkorongozója volt, 32 mérkőzésen 37 gólt lőtt, 36 gólpasszt adott, 73 ponttal…..
Tíz San Joséban eltöltött szezon után Jevgenyij Nabokov visszatér Oroszországba, a SZKA Szentpétervár kapusa lesz. Nabokov a lockouton kívül (akkor Magnyitogorszkban védett) utoljára az 1996/1997-es szezonban szerepelt Oroszországban, akkor a Dinamo Moszkva kapujában állz.…..
Taszi 2010.07.08 13:39:16
A magyar inline válogatott bronzérmet szerzett a divízió 1-es inline világbajnokságon. A 3. helyért kiírt mérkőzés könnyűnek indult, nagyon hamar háromgólos előnyt szereztünk. Az első negyed után 5-1-re vezettünk, és a félidőben is ez volt az eredmény. A harmadik…..
Taszi 2010.07.04 16:38:04
Taylor Hall lett a válasz a Stero kollégáék által feltett kérdésre, az Edmonton Oilers a Windsor kitűnő balszélsőjének játékjogára csapott le az NHL-draft első körének első helyén. Tyler Seguint, az ugyancsak OHL-es Plymouth centerét másodikként választották, a fiatalember a…..
Szuper Levente egyelőre csapat nélkül van, de nem titkolja, harmincévesen, 6 év szünet után visszatérne Észak-Amerikába; erről beszél videónkban. A kiváló kapus hétfőn több tucat kapusnak kezdi oktatni az alapmozgásokat. Ezen kívül is van hírünk edzőtáborokról. A…..
Dominik Hasek Szpartakba igazolása óta nem érkezett nagy név a KHL-be, és nem is távozott onnét ilyen. Az elmúlt másfél hét legaktívabb csapata a Bugyivelnyik Kijev volt, még májusban leigazoltak öt légióst, most többségében ukránokkal szerződtek. Májusban Jevgenyij…..
Dominik Hasek és új klubjának képviselői bejelentették, a 45 éves zseni ősztől a Szpartak Moszkva kapujába áll. Hasek új kihívásokat keresett, ezért igazolt a KHL-be. Az 1965. január 29-én született klasszis az 1981/82-es szezonban mutatkozott be a felnőttek között…..
Az elmúlt szűk egy hétben több KHL-es csapat is nagyjából kialakította a keretét. Az MVD és a régi Dinamo Moszkva összeolvadásából létrejövő OHK Dinamo az idei KHL-döntősre épít inkább, de szeretnének exdinamósokat is. A Bugyivelnyik a légiósok után hat ukrán…..
Még nem esett szó arról, hogy a kölni IIHF-kongresszusra beadott vb-rendezési pályázathoz mozgóképes anyagot is mellékelt a magyar jégkorong-szövetség. A 140 másodperces művet Szekeres László, a Sport Tv munkatársa készítette a válogatott iránti szeretetből, Péter Emese…..
Taszi 2010.05.28 17:00:05
A Nyugati Főcsoport döntőjének negyedik meccsét is megnyerte a Chicago, a Blackhawks hazai pályán győzte le 4-2-re a San Josét, 18 év után először kupadöntős. Negyvenkilenc év után lehet bajnok a Chicago Blackhawks. A Nyugati Főcsoport-döntő negyedik meccsét is megnyerte, 1992…..
Megkezdődtek az NHL főcsoportdöntői. A Philadelphia hatot lőtt odahaza a Montrealnak, a Chicago némi meglepetésre, 0-1-ről fordítva legyőzte idegenben a San Josét. Hiába szerzett vezetést a San Jose, a Chicago fokozatosan őrölte fel kaliforniai ellenfele erejét, és a harmadik…..
A Montreal nyerte a Pittsburgh elleni hetedik meccset, ráadásul a bajnok otthonában, 2-3-ról ment tovább. A Philadelphia is csodára készül, 0-3-ról egyenlített a Boston ellen. Jaroslav Halak a főcsoportdöntőbe védte a Canadienst. Oda, ahová legutóbb 1993-ban jutott a csapat, akkor a…..