Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nologononame

26 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hiszek abban, hogy a nagy ügynökségeknek kellene uralniuk a terepet. Egy szervezet növekedésével egyenes arányban nő a szabályok száma is. A szabályok egy idő után behatárolják a munkavégzést, rutinmunkához vezetnek, melyek a gondolkodásra ösztönzés helyett inkább…..
Kicsit idősebben, ámde megfontoltabban és már közel sem pályakezdőként újra a világhálón, ezentúl a http://nologononame.tumblr.com/ címen.See you there...
Több angol cikk is foglalkozott a napokban a Greater Manchester Police legújabb húzásával: a Facebook használok ezentúl a számos idegesítő alkalmazáson túl a manchesteri rendőrség mini alkalmazását is letölthetik profiljukra.Az alkalmazás telepítői rendszeresen megkapják a…..
PRBitches Az origami cipő titka 2008.04.21 11:02:00
A Magyarországon is népszerű Onitsuka Tiger által megbízott Mischief PR egy furcsa ötlettel  állt elő az Egyesült Királyságban. A mindössze £4000 költségvetésű kampányban okosan használták ki a cég japán gyökereit: a több száz éves múltra visszatekintő japán…..
PRBitches Heathrow Terminal 5 2008.04.19 00:51:00
Lehet hogy hatalmas balhé és káosz volt a megnyitás utáni héten, de tény hogy a T5 gyönyörű és a BA tényleg büszke lehet rá. Most már minden működik, a check in pedig kb. 10 perc volt. Well done BA! Heathrow T5..
A London Maraton az utóbbi években már jóval több egy egyszerű futóversenynél. Nemcsak atléták harca, de reklám, PR, charity és public awareness egyben. Az idei résztvevők közt volt Superman, Big Brother nyertes, maszáj harcosok, Minnie egér, robotember...mi lesz jövőre? Bár a…..
Ugyan hivatalosan egy gyerekeket segítő alapítvány, a Sea Heart Foundation számára gyűjtenek adományokat, furcsa hogy a videókban kizárólag Algida pólós gyerekek építik a hajót. A viking hajóra emlékeztető építmény remek ötlet a figyelemfelkeltésre és a médiába…..
PRBitches Hey Mr. Cab driver... 2008.04.03 23:24:00
Ha Liverpool-ban jársz, nem kell többet aggódnod a taxiút kínos csendje vagy a cabbie feszélyező kérdései miatt. A Tate Liverpool zseniális PR kampánnyal kötötte össze a múzeumba érkező  híres  modern művészeti  kiállítást Liverpool 'Európa kultúrális…..
"Your new experience, our new home" - áll a British Airways T5 honlapján. Ennél már csak a "Welcome to our new efficient baggage system" szlogen volt jobb választás, talán ha mást nem is, ezt az egy pontot levehették volna a siteról.A 4.3 milliárd fontos beruházást -…..
Blogok, blogok és mindenhol csak blogok. Mindenki ír, legyen az corporate, személyes, szakmai vagy bármi más. Mintha az utóbbi időben mindenki grafomán lenne a világ fejlettebb felén, ráadásul sokak számára a blogolás ma már közel sem csak egy hobbi vagy unaloműző. Vannak…..
A mai napig sokan azonosítják a PR-t a propagandával, hiába minden modernizálás és kitörési kísérlet. Kína reakciója a tibeti eseményekre egyértelmű propaganda, ami jó alkalmat ad a kettő közötti különbség kihangsúlyozására."Dalai olyan, mint Bin Laden, halál…..
PRBitches Murdoch update 1.0 2008.03.14 14:08:00
Rupert Murdoch's News Corporation is reportedly launching two English-language satellite TV channels in the Middle East. News Corp is planning a film channel, potentially called Fox Movies, and a drama channel, according to US entertainment paper Variety. (Media Guardian)Surprise surprise...vajon…..
PRBitches Murdoch's 'shut-up' guy 2008.03.12 16:46:00
Média és demokrácia.Demokrácia és USA.Murdoch és Fox News.'We report, you decide'Ezek a fogalmak valahogy nem passzolnak össze nekem.Bár az USA magát a demokrácia mintaállamaként reklámozza és igyekszik ezt a világ minden részére ráerőltetni, mégsem tudom megérteni hogy képes…..
PRBitches Végre végre végre... 2008.03.05 02:33:51
  A prblogger.com postja az egyik kedvenc témámmal foglalkozik: vajon miért nem blogolnak a PR-es diákok? Bár a post alapvetően az angol diákokkal foglalkozik, a kérdés még hatványozottabban érvényes a magyar diákokra. Legalábbis én még mindig nem túl sok szakmai…..
PRBitches CIPR Student Award prezi 2008.03.03 03:15:28
CIPR Student Award Finals 2008 prezi elérhető itt.És végre normálisan linkelni is megtanultam:P..
PRBitches Homer vs. The Rude Man! 2008.03.03 02:56:00
Hosszasan sorolhatnám miért is jó Dorset megyében lakni és azt is hogy miért nem. Nyugis élet, gyönyörű helyek, tenger, vitorlások, jachtok, természetvédelmi területek. Ugyanakkor néha megöl az unalom, olyan mint kulturális esemény ritkán létezik és gyorsan megérted hogy miért…..
CIPR - 'The Pitch' student awardErra a brief-re kell egy kampánytervet készítenem és prezentálni azt holnap Londonban a CIPR-nál (Chartered Institute of Public Relations). Első olvasatra majdhogynem lehetetennek tűnt a feladat a stakeholderek sokakasága és különbözősége miatt,…..
A  www.journalism.co.uk  blogján találtam rá az www.imooty.eu nevű sitera, ami "The first navigator for European news"-ként hírdeti magát. Az elképzelés tetszik és egész jól is működik, ráadásul ha már én is tudom használni a…..
PRBitches FedEx CSR 2008.02.19 02:37:06
Kevés CSR kampány és tevékenység tud megfogni és lekötni, de a FedEx-é betalált. Általában túl átlátszóak és egyértelműek a CSR céljai; nehéz elhinni hogy vannak olyanok aki tényleg hisznek a multik jótékonykodásában és a hirtelen jött környezettudatosságban. Miközben a…..
PRBitches Public awareness 2008.02.18 11:32:00
"There will also be a £1m awareness campaign that will seek to convince young people who carry a knife for safety, that it actually increases their risk of being a stabbing victim."news.bbc.co.uk/1/hi/uk_politics/7249921.stm"A campaign has been launched to get members of the…..
PRBitches Geeks suck! 2008.02.14 19:37:00
Magyarázza már meg nekem valaki, hogy a PR ügynökségek miért a geekekre buknak? Úgy gondolom hogy ennek a szakmának nem az lenne a lényege hogy 20 féle definiciót tudjak fejből. Persze, fontos az alapokhoz, nahde master szinten és a gyakorlatban? Nekik tényleg ez kell? Mit fognak…..
Csodákra azért én sem vagyok képes. Hiába használok Google Readert, del.icio.us-t, picasat és még sok más 2.0-s cuccot, egyedül blogot szerkeszteni, nah az még nem megy. Az elmúlt 3 órámat a különböző variációk és head-ek próbálgatásával töltöttem, de az eredmény túl…..