Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vadászgörény

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés idegesítőbb dolog van vásárlás közben, mint a nézelődő vásárlót két lépés távolságból követő biztonsági őr, amitől az ember egyrészt akkor is azonnal bűnösnek érzi magát, ha utoljára 5 éves korában lopott csokit a nagyi "titkos" édességes fiókjából, másrészt rögtön elfelejti, hogy mit is akart…..
Az Erste azt állítja, hogy értik egymást valakikkel. Miklós levele alapján ezek a valakik nem az ügyfelek. Kedves Homár, Egy érdekes kis történetet szeretnék megosztani veled a magyar bankvilág legaljáról. Családunk minden tagja az ERSTE banknál vezette a számláját…..
Vadászgörény 2016.05.18 09:15:46
Bár a levelezés Zoltán állításával ellentétben épp azt bizonyítja, hogy a Sony nem tojta le ügyfele panaszát, azért levélírónk álláspontja is méltányolható: szeretne egy évekig működő készüléket, és nem akar egy olyan terméket megvenni újra - még, ha 30%-kal olcsóbban is -, amivel nem volt…..
Bedöglött a 3 napja vásárolt mosógép? Nem akarják garanciában javítani a telót? Bunkó volt a pincér? Bármelyiknél több veszélyt jelenthet, ezért sokkal kiakasztóbb, ha gyógyszertárban fut bele az ember valami Homárra való esetbe, pláne, ha az oltás és a gyerek szavak is szerepelnek a sztoriban. Hát…..
Én őszintén szólva kutyatulajdonosként sem tudom igazából eldönteni, hogy jó ötlet-e a négylábú jószágok beengedése egy plázába, még ha olyan szépen elő is készítik a dolgot, mit az Allee. A kutya számára tuti nem ideális környezet egy bevásárlóközpont (a veszélyforrásokat és a projekt…..
Vadászgörény 2016.04.08 12:10:10
Olvasónk jogosan dühös egy végül elintéződött ügy után, mert jó sok idő meg bosszúság járt vele, és nem kevés elszántságot igényelt a dolog. Miért nem lehet az, hogy csak úgy egyszerűen él a vásárló a jogával? Mondjuk legalább nem voltak kirívóan modortalanok vele. Üdv!  Nemrég történt az eset…..
Vadászgörény 2016.03.17 17:17:14
@Thule: OK biztos igazad van. Ami jár, az jár. (csak zárójelben: jelen esetben nem azért küldte vissza a tisztelt zenész úr, mert nem tetszett, hibás, vagy gagyi volt).
Hát a spanyol inkvizíció mellett szerintem erre sem nagyon számított senki! A kínálata tekintetében extra igényes, megjelenésében pedig végletesen letisztult My Little Melbourne sztárkávézó egy felkiáltójelhalommal, beragadt caps lockkal, sőt, minden írásbeli modorosságok csimborasszójával, a…..
Vadászgörény 2016.03.16 13:49:56
@The Crazy One: Az annak idején volt.
Az ember hazaesve a munkából sokszor nem vágyik másra, mint hogy a nemzethazdaság oltárán lerótt erőfeszítései után bezuhanjon egy fotelbe, megmarkolja a távirányítót, és nézzen valamit a tévében. Ez a valami nagyon eltérő bír lenni, de van egy közös dolog…..
Zoltán barátunk erőteljes hangvételű levelében gyalázatot és blaszfémiát kiált, kétszeresen is, de szerintem azért nem kell ennyire szigorúan bánni a Spar farsangi akciójának kitalálóival az elbénázott játék miatt. Egyrészt az átlagmagyar szerintem kb. pont annyira van tisztában a farsangi időszak…..
Vadászgörény 2016.02.24 09:55:44
Angie és családja nyilvánvalóan egy önfeledt szánkózós napra készült a Mátrában, ami helyett egy folyamatos problémamegoldásból álló nap kerekedett nehézkes ügyintézéssel, bumburnyák pincérrel, síró gyerekkel meg a rettenetes emlékként megmaradó nap többi…..
Vége a karácsonynak, a szeretet helyett az elkámpicsorodott ajándékozók leveli áradnak. Első körben a CEWE-t illették szép szavakkal, rögtön ketten is. Úgy tűnik ugyanis, hogy hiba készült a cég a karácsonyi rohamra az "Ott lesz a fa alatt" és a "Garantáltan megérkezik…..
Vajon létezik, hogy mindenhol elképesztően flottul zajlott idén a Fekete Pénteken? Vagy csak csendes apátiában várják az olvasók a megrendelt cuccaikat? Az biztos, hogy ez az első reklamáció nálunk azóta meg nem kapott termék miatt. Nem akarom nagyon védeni a Best Byte-ot, mert…..
A vevő a hibás, ha egy cipő nemhogy egy nyarat (pedig az is milyen már, egynyári, mint a petúnia), de pár hetet sem bír ki, mert nem befűzve hordja a gazdája. Vajon a szakvélemény kiállítója ezt tényleg tök komolyan gondolja???  Januárban rendeltem a Garage Store-ból három…..
Vadászgörény 2015.07.30 10:03:07