Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éles Kapitány

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két dagifilmet is bemutatnak a héten, nagyon különböző színvonalon, nagyon eltérő színészi munkával, de valahogy mégis összekötődik a kettő. Az egyik az Alelnök című, Dick Cheney üzelmeit leplezi le, azzal a tanulsággal (nem, ez nem spoiler), hogy ha kevesebb végkielégítést kap a majdani alelnök,…..
A nyaralókkal és a hatóságokkal is kukoricáztak a balatoni zugárusok, akik közül a kis halak is megkerestek tízévnyi átlagbért egy szezon alatt...
A sejtelmes, szilveszterire hangolt teaserből sok minden nem derül ki első blikkre (sokadszorra biztos több, mert simán tele lehet rejtett utalásokkal), de a lényeg igen: a Netflix sorozatának harmadik évadja 2019. július 4-én, az amerikai függetlenség napján érkezik a szolgáltatóra. Van egy új…..
Kasz.Couture OUFIT #109 2018.06.11 19:57:30
Nem tagadom, hogy a Budapest Central Europe Fashion Week eseményre csak fricskaként bújtam pizsamába, ellenben azóta is nagy kedvencem a selyem hálóing. Épp ezért a Dolce & Gabbana, de mondhatnám akár, hogy a Gucci után szabadon, addig variáltam a pizsamablúzon, míg egy vagány nappali szettet…..
2010-ben megjelent az első gyűjthető minfigura széria, amit eddig még 14 "sima" és 6 speciális témájú követett. Most nézzük a "sima" szériák 10 legdrágább / legkeresettebb figuráját :)...
Fátyol Viola fotósorozatain valóságos családjának tagjaival mindennapi vagy akár egyszeri történéseket, helyzeteket, illetve egymáshoz való viszonyokat fogalmaz újra. Általános családi relációkat tesz személyessé úgy, hogy egyúttal azok univerzális érvényét is megmutatja.…..
Éles Kapitány 2016.06.15 01:10:03
DiliChef Benedek tojás 2016.05.22 16:02:23
4 személyreElkészítés: 30 perc-70 perc8 tojás20 dkg Kanadai baconAngol muffin:28 dkg finomliszt1 ek. cukor1 tk. só2 dkg friss élesztő3 ek. olaj1.5 dl tejHollandi mártás:3 tojás10 dkg vaj1,5 dl esszenciacitromléMár az elején szimpatikus az étel. Mivel egy amerikai, nyugalmazott Wall Streeti brókerről…..
Évmilliókkal ezelőtt meghökkentően furcsa állatok éltek a Földön. Egy elefánt méretű lajhárra, vagy egy bika nagyságú rágcsálóra valószínűleg sokan kíváncsiak lennénk, de valljuk be őszintén, nem szívesen találkoznánk egy vérszomjas, 20 méteres cápával, vagy egy 50…..
Éles Kapitány 2015.05.08 15:05:21
@murci57: Gondolom, nem egy ropteben tett me annyit, hanem mint vandor ropkepes hullo akar 10-15 ezek km-re is elvandorolhatott...
A Camel kabát egy klasszikus és időtlen alapdarab, mely az idei szezon must-have szereplője. Ha még nem szereztünk be, akkor itt az idő hogy magunkévá tegyünk egyet az átmeneti időszakra, hiszen ezerféleképpen tudjuk kombinálni a mindennapok során. Szeretem ötvözni laza,…..
Az idei Baselworld is tartogatott meglepetéseket. A Rolex megtörve eddigi hagyományait, az első gyárilag kaucsukszíjjal rendelkező, innovatív modelljét mutatta be. Az új Yacht-Master az évek óta divatos, fekete gumi-rózsaarany kombinációt kapta megújult köntösének. A napokban…..
Éles Kapitány 2015.03.31 23:13:15
@mario27: Szerintem kicsit jobban utana kellene nezni a dolgoknak. A Rolex Submariner 300m- ig vizallo es az nem 30 ATM hanem valos 300m. A Rolex DSSD 3900m- ig vizallo. A Rolex Deep See Challange 12000m- ig vizallo.

Tovabba a bovarkodasrol. en.wikipedia.org/wiki/Deep_diving

En konnyubuvar felszerelessel 38 meteren jartam Mexikoban, nekem ez volt a legtobb, De keverekkel 155m a rekord konnyubuvaroknal. Azt hiszem a szaturacios buvarok haranggal sokkal melyebbre is merulnek, de 200-300m-re siman.

Hogy mit bir ke a Rolex arol pedig ezt a cikket ajanlom:

rolexpassionreport.com/6164/james-cameron-had-4-rolex-deepsea-challenger-on-his-submariner-and-the-1960-deepsea-special-for-good-luck-inside-with-him/

11 km melyre vittek es sertetlenul jott vissza.
Éles Kapitány 2015.03.31 23:19:11
@Firk: Sajnos ezen nem csodalkozok, Bostonban nekem egy AD (markakereskedo) 10 evet mondott. Mikor megkerdeztem, hogy ezt hogy? - Azt mondta siman megtartjak a pontossagukat addig, es nem gondolja hogy gyakrabban fel kellene nyitni oket.

Gondolom nem a kereskedonek kellene felulbiralni a gyarto altal ajanlott szervizciklust....
Éles Kapitány 2015.03.31 23:33:30
@Firk: Ja es meg a garaniarol. Magyarorszagon meg nem vettem Rolex orat de 3 masik oraszagban mar igen es indenhol 2 ev garancia jar az uj orara. Ha a markakereskedonel szervizeled, akkor ok visszakuldik az orat Svajcba es a Rolex-nel szervizelik altalaban. A szerviz kb 3 honapot tart, marmint 3 honap mire visszakapod az orat, de ugy nez ki mint ha vadonat uj lenne. Volt olyan oram amit $500-ert szervizeltek, volt olyan amit 3x annyiert es sajnos nem volt beleszolasom csak a vegen kaptam meg a szamlat. A Rolex csak ugy adja vissza az orat, hogy mindent atellenoriztek az osszes szukseges alkatreszt gyari ujra kicsereltek es kap egy teljes polirt. Miutan megjott a szervizbol kapsz egy levelet es az atveteltol szamitva ujjab 2 ev gyari garancia van az orara. Ha betartod a gyari szervizciklust akkor minden 5 ev utan kapsz 2 ev garanciat. Ha jol tudom, de ebben tenyleg nem vagyok biztos akkor 25 evnel idosebb orakra nem kapsz garanciat.

Na most, hogy az Edison utcai kereskedo 7 ev garanciat ad az orara amire a Rolex csak kettot, azt nehezen tudom elhinni, de mindenkeppen meglepodnek...
Amikor egy iskola kétszer annyiba kerül, mint a legendás Eton, akkor oda nagy valószínűséggel csak az európai szuperelit gyerekei járnak. Mindehhez persze nemcsak a hírnév és a kitűnő kapcsolatépítési lehetőség, hanem az elképzelhető legnagyobb luxus is jár. (fotó:…..
Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi témákban várjuk a leveleket: Elszegényedés Kilátástalanság Spórolási tippek stb. Tisztelt Szegény blog! Itt sokan csak úgy elítélnek másokat,…..
Idejét nem tudom mikor hordtam utoljára karórát.. Viszont mindig motoszkált bennem valami, hogy akárhogy is, hiányzik valami a bal csuklómról. Ha fel is veszek pár karkötőt, már csak a jobb csuklómra teszem mindet. Kamaszkoromban "nyakig" tele volt mindkét karom fonott vagy gyöngyös…..
Éles Kapitány 2015.03.04 16:57:24
en.wikipedia.org/wiki/Raketa

A petroverdec-i oragyarban keszultek Szentpetervaron. A szovjet orak kozott a jobb minoseget kepviseltek.
1. A világ valaha volt egyik leghíresebb rejtjelező gépét, a németek által feltörhetetlennek hitt Enigmát 1918-ban szabadalmaztatta Arthur Scherbius német mérnök. 2. Bár eleinte a német had- és külügyi vezetést sem érdekelte a készülék, 1926-tól a haditengerészet, 1928-tól…..
A Csernobiltól 15 kilométerre, délnyugati irányban fekvő járműtemetőt az atomkatasztrófa után hozták létre 1987-ben. A járműtelepre azok a gépek kerültek, amik részt vettek az evakuálásban és a sugármentesítésben. Vannak itt teherautók, buszok, páncélozott harci járművek, tankok, tűzoltók, és…..