Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egeszseg.hu

84 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Szinte) élőben jelentkezünk a sorsolás helyszínéről. Nagy a tét. Tapintani lehet a feszültséget. Meleg van. Számos homlokon már az izzadságcseppek is megjelentek, patakot karistolva az arcokra és emlékművet állítva a rekkenő hőségnek. Bob és Bobek sem bánja, hogy ideiglenes…..
Kalapács, szög, egy üres falfelület, egy hónap dolgozója felirat. Innen indulunk és cikkünk végére virtuálisan teletűzdeljük dicsőségfalunkat veretes csapatnevekkel. Nincsen más hátra, díjazunk titeket! Megidéztük Alekszej Grigorjevics Sztahanov szellemét, hogy segítsen…..
Íme az öt legjobb (szinte) sótlan receptúra, nemcsak sótlanoknak! A győztes kilétéről még nem rántjuk a leplet, így szigorúan ABC sorrendben kapjátok a recepteket.  1, Csinos Csipet Csapat   2, EGYségben az erő   3, Kerge Mókusok Kerge Mókusok…..
Ami késik, az nem múlik, itt van nektek a cukormáz nélküli valóság ötös fogata. Ők aztán tudják, hogy kell egészségesen édesgetni! A győztes kilétéről még nem rántjuk a leplet, így szigorúan ABC sorrendben kapjátok a recepteket.  1, Egészségkontrolling   2,…..
Szakértőnk szépen, ahogy mindig is tette, összefoglalta nektek, hogy miért fontos eleget inni. Persze nem alkoholt, hanem vizet. Ha nem isztok eleget, abból komoly gondjaitok lehetnek.  Igyál, Igyál, Igyál! Nos, lehet valakinek e fenti sorokról a Bánk Bán opera Bordala jut eszébe,…..
Amikor a mókusprogram tervezőasztala előtt a nagy elmék találkoztak összedugtuk a fejünket, akkor úgy gondoltuk, hogy mindent pontosan kiszámoltunk és könnyedén megvalósul majd, amit papíron elterveztünk. A körző azonban megbicsaklott, a vonalzó elmozdult. Így a tervbe is hiba…..
„Napfény járja át a szívem újra egy szál bikinit hoztam el az útra!” Biztos megvan mindenkinek ez a csodás, örökbecsű dal (ha nincs, tessék, itt lehet kulturálódni, vigyázat a felvétel a nyugalom megzavarására alkalmas hangi- és képi világot tartalmaz). Tudjuk, hogy most…..
Évente közel 5000 ember hal meg vastagbélrák következtében. Nincs mese, nagyon oda kell figyelni. A vastagbélrák Magyarországon népegészségügyi méretű problémát jelent. Eléggé durva adat: a Nemzeti Rákregiszter évente mintegy 7600 új kolorektális rákeset tart nyilván, a…..
Ó, ió, ció, akáció, VAKÁCIÓ! Emlékeztek mennyire jó volt várni azt a bizonyos napot? Most egy picit megpróbáljuk visszaidézni ennek édes örömét, ne csak az iskolásoknak legyen már jó! Erre a hétre kicsengetünk, nem lesz " házi feladat", nem lesz "beadandó lecke". Egy…..
A partinak/bulinak mindig megvan az a kockázata, hogy ilyen-olyan okok miatt hatalmas zakó lesz belőle. Főleg az étel jelent rizikót. Ha nem szeretnéd például vegetáriánus vendéged disznósajttal várni, majd csodálkozni elborult tekintetén, akkor ezt a posztot mindenképpen olvasd…..
Receptúra bejegyzésünkben megírtuk a zöldséges menüsor győzteseit, már azt is tudjátok, hogy az Egészségkontrolling csapat került a dobogó legfelső fokára és onnan szívják a magaslati levegőt. Most lássuk a legjobb ötös többi tagját is.  T-vitamin Reggeli Buggyantott…..
Receptúra bejegyzésünkben megírtuk a zöldséges menüsor győzteseit. Most lássuk, milyen menüvel lehetett a dobogó legfelső fokára felkerülni. Fogadjátok és fogyasszátok szeretettel az Egészségkontrolling csapat napi menüjét. Az első öt helyezettet itt nézhetitek…..
A méhnyakrák a második leggyakoribb daganattípus a 15-45 éves korosztályban. Nem kellene így lennie, hiszen a halálos kór védőoltással, illetve szűréssel megelőzhető. Itt megtalálsz mindent, amit a veszedelemről tudnod kell. Mi a méhnyakrák? A méhnyak a méh legalsó része,…..
A tizenegyedik kihíváshoz érkeztünk, mostanra egy teljes focicsapatra való feladatot teljesítettek. Lassan vége a szezonnak is, lehet majd menni a strandra. De előtte még néhány játékos kihívásra invitálunk titeket. Vágjunk is bele! Az eheti  kihíváshoz Vágási Ferit hívjuk…..
Egészségedre! Receptúra 2015.06.09 10:30:00
Minden szem és ízlelőbimbó ide szegeződjön! Dietetikus szakértőnk és szigorú ítészünk kiválasztotta a legjobb napi menüket. A zöldség nemcsak a kecskéké! kihívás győztese: az Egészségkontrolling csapat a második napi menüjével Nagy, ínycsiklandozó tapsot…..
Megvan a győztesünk, mehet a nyakba a babérkoszorú! Köszönjük a sok-sok szavazatot, amit kaptunk tőletek. Összesen 1938 voks érkezett szerda éjfélig. Megvan a győztesünk. Lehet jönni a virtuális babérkoszorúért! Itt valakik wellnessezni fognak, méghozzá a Normatív…..
Annyira jók vagytok, hogy Jean-Pierre bácsi Brüsszelből felfigyelt rátok és megkért minket, mi lenne, ha csatlakoznánk a nemzetközi Liftmentes Naphoz, amelyet idén először rendeznek meg Európában. (Remélem, tisztában vagytok ennek történelmi súlyával!) Mivel mostanra mi is…..
Egészségedre! Liftmentes Nap 2015.06.03 11:49:55
Liftmentes Nap - 2015. június 5. A Liftmentes naphoz a plakátokat itt tölthetitek le: A3-as poszter nagyravágyóknak Motiváló poszterek a motivátoroknak: az egyik a másik a harmadik A Liftmentes Napról néhány alapvetés: A Nemzetközi Sport és Kulturális…..
A kiégés-szindróma immár nem valami „luxus”, ami csak a Big Boss privilégiuma. Gyakorlatilag minden munkavállaló érintet lehet. Ebbe viszont nem érdemes belenyugodni: tenni kell ellene.  A modern, illetve a posztmodern korszaknak számos olyan jellemzője van, ami a mindennapokat…..
Korábban is jeleztük már, hogy sikerült közös ügyünknek megnyernünk néhány együttműködő partnert, akik felajánlottak nektek számos ajándékot, hogy így tudjuk megköszönni azt a sok-sok apró mozzanatot, amit megosztottatok velünk, hogy egyáltalán partnerei vagytok az útnak,…..
Picit aggódunk értetek, félünk tőle, hogy túlterhelünk titeket, egész bátran jelezzek vissza, ha így van. Emiatt is egy kicsit csúsztattuk a havi kihívás kiírását. Itt vannak a május nem június, vagy mégis a  május havi kihívások. Ezekből egyet kell teljesítenetek.…..
Egészségedre! VOKSPARÁDÉ 2015.05.28 09:28:00
Olyan sok jó ülő gimnasztikás videót küldtetek be, hogy még mindig ámulunk! Most félre tesszük leesett állunkat és egy szavazásra invitálunk titeket. Szeretnénk az általunk adott különdíj mellé egy közönségdíjat is kiosztani. Ebben várjuk segítségeteket. Szavazzatok,…..
Az előző posztban arról volt szó, hogy a só milyen hatással van a szervezetünkre, miért érdemes csökkenteni a bevitelt. Tippekkel segítünk annak érdekében, hogy ez a misszió sikeres legyen. Sócsökkentő tippjeink: Használj kevesebb sót! Fokozatosan csökkentsd a felhasznált…..
Sózunk mindent, amit a elénk tesznek, pedig nem kellene. Milyen hatással van a só a szervezetünkre? Most megtudhatjátok. Kinek mi jut eszébe a sóról? A királykisasszony a meséből, aki azt mondja: Királyatyám! Úgy szeretlek, mint a sót!?, Vagy a sóbarlang? A sóba napokra, sőt…..
A „megszoksz vagy megszöksz” nem  megfelelő stratégia a munkahelyi stressz ellen. A „hogyanokról” ebben a posztban tudtok tájékozódni. A munkahelyi stresszel senki sem kerülhet el a találkozást, ugyanakkor érdemes tisztába lenni azzal, hogy milyen megoldási ehetőségek vannak…..