Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunyadi Péter

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig még világszerte vitatéma volt, hogy miért is vették el a Bodnariu család 5 gyermekét: pusztán fenekelés vagy keresztény világnézet miatt? Az első esetben egyszerűen a hatályos norvég törvények megsértése miatt kirótt abszurd módon súlyos büntetésről, a másodikban viszont keresztényüldözésről…..
  Meglepő fordulatot vett Colleen Bell, nem egészen egy éves Magyarországon végzett nagyköveti tevékenysége. Ne csodálkozzunk ezen, mert túl nagy tapasztalata nincs ebben a szakmában. Magyarországról se tud, tudott sokat, néhány éve nem is volt alkalmas a posztra, de némi…..
Ami lesz: Göncz Árpádot november 6-án, az Óbudai temetőben temetik el. A sírnál Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát és Mécs Imre volt rabtárs, korábbi szabaddemokrata politikus mond gyászbeszédet. Ami nem lesz: Nem lesz állami protokoll nem a Fiumei úton, a Nemzeti…..
„Vajon mikor tiltjak be a 444-en a kommentelest? A totalis narrativaosszeomlas fenyeben, mind a hivatkozott kulfoldi cikkeknel, mind a 444-es kommentek eseteben. Szabaly: reszleges betiltas kenyes cikkeknel is ervenyes. Vagyis ha csak a cicas gifeknel szolhatsz hozza, akkor effektive be van…..
Valahol örülni kéne, hogy a mértékadó európai lapok és politikusok soha nem látott mértékben keltek ki a hétvégén Viktor ellen. Az a gerinctelenség és embertelenség, amit tanúsított, mára minden eddiginél elszigeteltebbé tette Európában. Szerencsére a lapok többsége…..
Hunyadi Péter 2015.09.08 11:57:26
A liberálisok szándékosan kevernek össze mindent!
Különbség tételről volt szó kezdettől fogva, pontosan arról, amit a ballibbantak nem akarnak megtenni. Okuk van rá!
Szerintem van különbség a menekült és az üldöző között!!! Most együtt jön a kettő. Nehogy már egyenlő bánásmódot kapjon nálunk a bűnöző az áldozattal!!!!
Másrészt a balliberálisok szimpátiája a sária iránt egyenesen félelmetes. Hogyan van képük értékekről beszélni, ha elősegítik ezen értékek elpusztítását????

drive.google.com/file/d/0BwoeeNbc6cjDb2lxVndiemtzdGc/view?pli=1

A saría törvénye szerint:

• nincs vallásszabadság;
• nincs szólásszabadság;
• nincs szabad véleményalkotás;
• nincs művészi szabadság;
• nincs sajtószabadság;

• nincs egyenlőség – a nem muszlimok, azaz a kafírok, soha nem egyenlők a muzulmánokkal;
• a saría törvénye szerint a különböző embercsoportokat nem illeti meg egyenlő védelem. Az igazságszolgáltatás kettős, más jogszabály vonatkozik a muszlim férfiakra és más a nőkre, illetve a nem muszlimokra;

• nincs női egyenjogúság;
• a nők megverhetők;
• csak a muszlimok viselhetnek fegyvert;

• nincs demokrácia, mivel a demokrácia azt jelentené, hogy egy nem muszlim egyenlő egy muszlimmal;
• az alkotmányunk a tudatlanság korának – dzsáhilijja – ember által teremtett dokumentuma, amelyet alá kell vetni a saríának;

• a nem muszlimok dhimmik, harmadosztályú állampolgárok;
• minden kormánynak a saría törvények alapján kell működnie;
• eltérően a jogrendszerünktől, a saría nem magyarázható és megmásíthatatlan;
• nincs aranyszabály.

Aki figyelmesen elolvassa, észre veheti, hogy ezen "törvények" megdöbbentően hasonlítanak a náci és a bolsevik törvényekre. A liberálisok természetét jellemzi és minősíti, hogy ők is magukévá teszik ezeket, persze önmagukat téve a csúcsra.
Varánusz Viktor, menj a picsába! 2015.09.04 08:47:16
...és azért csak oda, mert édesanyádat érintőlegesen sem akartam ebbe belekeverni. Milyen emberek vagytok ti? Igen, ez a kérdés hótkomolyan fölmerül bennem mikor az ámokfutást nézem amit műveltek. Huzakodtok az Unióval, beszólások ide-oda, közben pedig egy rakás tehetetlen…..
Nagyon felkavaró képek következnek! Islamic State terrorists have begun their promised killing of Christians in Mosul, and they have started with the children. According to a report via CNN, a Chaldean-American businessman has said that killings have started in Mosul and children's heads are…..
Vagy integrálunk, vagy ártatlan tömegek halálában leszünk részesek, és akkor biztosan elsöpörnek bennünket a menekülők. Itt a válasz mindazoknak, akik eddig azt hitték, hogy a magyar–szerb határra húzott kerítés megállíthatja a menekültáradatot, s ezzel Orbán Viktor…..
Muszlim fejkendőbe öltözött diáklányok népesítették be a nagyvisnyói Boróka tábort augusztus közepén – számolt be meglepő élményéről egyik olvasónk. Mint leírta, a budapesti Radnóti Gimnázium nemzeti ünnepünk idejére 10 napos tematikus muszlim nyári tábort szervezett…..
Hunyadi Péter 2015.08.23 14:57:27
@Málna Szörp:
A 2006. 08.02-én keltezett írással szíveskedjen vitatkozni és minősíteni! www.szombat.org/politika/3726-europa-vege
A helyzet azóta csak rosszabb. Európa még mindig azt hiszi, hogy moziban ül és tőle távoli dolgokat néz a híradóban. Ha nem tetszett volna észrevenni, a történet nem a TV-ben, hanem az ablakunk alatt, és lassan a szobáinkban zajlik. A balliberális barbarizmus épp elég kért okozott már a magatartásával, a téveszméivel. Ha valakinek ez nem tetszik, akkor persze a legegyszerűbb gyűlölködéssel megvádolni.
Hunyadi Péter 2015.08.23 18:01:29
@Málna Szörp:
Ez volt, erre válaszoltam. Sajnálom, ha itt összekeveredik a válasz. Így nem lehet beszélgetni..... :-(

Málna Szörp válaszolt neked:
@Hunyadi Péter: Ugyanezek a gyerekek minden évben fogadnak határon túli magyarokat, saját családjaiknál elszállásolva, bemutatva nekik Budapestet, az országot, amit ugyanezek a pedagógusok szerveznek, úgyhogy kívánsága máris teljesült:)! És ne aggódjon ezek miatt a gyerekek miatt, nem az iszlám állam katonáinak nevelik őket, tudom, szerencsére az enyém is oda jár. Ön nem tud semmit ezekről az emberekről, csak fröcsög a semmibe. Szebb napokat kívánok Önnek!

Erre küldtem a Szombat cikkét. A józan hang nem fröcsögés. Az iszlámban semmi szimpatikus nincs. Sajnos nem vallás, nem ideológia, hanem politikai irányzat, amely a totálisan öncélú és kizárólagos uralkodásról szól. Ha volt/van is más irányzat az iszlámban, a jelen helyzetben NINCS!!!! A többiek részéről a hallgatás, beleegyezés. Soha sehol senki nem határolódik el ettől az embergyilkos politikai szárnytól, amely egyedülivé vált!
www.szombat.org/politika/3726-europa-vege