Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hintőpor

0 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hallottátok, hogy a táncolós műsorok végeztével mindkét kereskedelmi csatorna jégtánc-revüket fog nyomi főműsoridőben? Pedig így van. Mind a kettő. Egyszerre. Sőt, úgy tűnik a Tv2 tanult a Megatánc borzasztó bukásából, és most ők is közepesen híres köcsögöket…..
Itt egy rakás kisgyerek, akik egytől-egyig utáltak a Mikulás ölében ülni...
Valaki érti, mi szegényke baja? Olyat már láttunk, hogy egy kutya a farkát kergeti, de hogy konkrétan ellenségnek képzeli, az tök új...
Sokan sokféleképpen próbálták már megfejteni, hogy mi is az értelme Magyarország legnépszerűbb közösségi weboldalának. Most örömmel látjuk, hogy van, aki igenis képes ezt a hatalmas adathalmazt valami rentábilisra használni. Például hivatásos lányok toborzására és…..
Eddig azt hittük, a fenékbe felhelyezett tárgy vilárekordját a Jackass film tartja, amelyben az egyik főszereplő egy kisautót dug fel magának. Most viszont egy ifjú angol megdöntötte a csúcsot. Ő a fiatalkorúak börtönébe próbált egy mobilt becsempészni, és nem a zsebében.…..
Egy 12 éves dél-karolinai fiú egy életre megtanulta, hogy a fa alá tett ajándékokat tényleg csak karácsonykor szabad kinyitni. A fiúcskát hiába figyelmeztette többször is a dédnagymamája, hogy ne bontsa ki az ő nevére szóló csomagot, a Game Boy hívása erősebb volt az intő…..
Ahogy arra már az előző karácsonyos bejegyzés kommentelői is ráébredtek, a szeretet ünnepének idei slágere egyértelműen az [origo] Karácsonyi Ajándékcentrum, pontosabban annak is Erotika/Szex kategóriája. Nincs azzal semmi gond, ha valaki egy Steve Rambo Butt és Dorongot…..
Vannak szeretteid? Szereted egyáltalán a szeretteidet? Biztosan örülnének, ha a Nők Lapja Café ádventi "Könyvet a fa alá" játékában megnyernéd nekik Khady Megcsonkítottak és megalázottak című könyvét! Az pedig ne zavarjon, hogy a sorsolás csak január 4-én lesz, egy…..
Subba Bugi a lábban - Big Momma 2006.11.30 12:00:00
A világ idiótán táncolóit felkutató sorozatunk ezúttal oda látogat, ahol vödörben árulják a sült csirkeszárnyakat. Különösen a film végén a nagy össztánc megkapó...
Subba Hülye név a maximumon 2006.11.30 15:44:27
 A tegnapi Dr. Fenék után egyébként az a kérdés is felmerül, hogy vonzza-a valami az emberek gyógyításához a hülye névvel megáldottakat, vagy csak a véletlen játszik velünk.(A képért köszönet Zzeldinek, aki valami pécsi SZTK-ban lőtte.)..
Nem is tudjuk mit gondoljunk, de amerikai katonák azt állítják, éjjel látó kamerával sikerült rögzíteniük egy szamarat dugó irakit...
Ezúttal a magyar televíziózás egyik olyan figurájával kapcsolatban hozott levelet a postás, akit még így húsz év távlatából is lehetetlen szeretni. A sajtós becsületére legyen mondva, hogy tényleg mindent megpróbált bevebbi. Mindenesetre az nézzen csak végig egy Juszt László…..
hintőpor 2006.12.04 14:22:14
ez copy-paste a www.kiszeltunde.hu -ról. az is legalább ilyen szép és tartalmas...
egyébként meg kurva érdektelen téma, mit lehet még erről írni???!!!
Ahogy M. nevű kedves olvasónk - akitől az alábbi link származik - fogalmazott, ez már tulajdonképpen modern folklór. Fehér limuzin, fehér ruha, fehér cilinder, fehér butikoskutya. Azt viszont még a legnagyobb rosszindulattal sem lehet állítani, hogy a menyasszony nem mutatós...
A Magyarországi marketing-dídzsék felkutatásáért és pellengérre állításáért már eddig is sokat tettünk. Most az elképesztően, elborzasztóan, elbaszottan hülye nevű DJ Samplert szeretnénk bemutatni. Illetve mutassa csak be őt szépen a saját hírlevele."Deejay Sampler vs.…..
hintőpor 2006.12.01 14:42:16
hintőpor 2006.12.01 15:01:35
Subba Hét hőse - A trailerhang 2006.11.13 11:08:00
Két hang van, akinek a fejére mindenki kíváncsi. Az egyik az RTL minden műsorajánlóját felmondó férfi, a másik pedig a világ kezdete óta az összes hollywoodi film trailerét pátosszal megtöltő amerikai. Az utóbbiról szól az alábbi riport, és a legjobb, hogy a csávó teljesen…..
"Amíg nem fájt, vagy vérzett, Ön valószínűleg nem is foglalkozott a gondolattal, hogy van végbélnyílása, melyről most kiderült, higy viszkethet, csíphet, vérezhet sőt fájhat is." - aranyer.huFigyelemre méltó gondolat, mint ahogy az is, hogy a honlap seggügyi…..
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..
Van, aki kezet mos pisilés után, és van, aki nem. Kevesen vannak azonban olyanok, akik akár a legvégsőkig is hajlandóak elmenni annak érdekében, hogy a lehető legtöbb embert a maguk oldalukra állítsák e higiéniai háborúban. A texasi Fort Worthbe valósi 27 éves Eric Jennings…..