Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jasek

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki ellen esélyesként megyünk harcba – mondta blogunknak Mihály Árpád, de Vas János és Vas Márton is úgy látja, a Sapa Fehérvár AV19-nek ebben a szezonban nem lehet gondja a rájátszás kivívásával. Például azért is, mert négy jó sora van a csapatnak, és ennek ki…..
Az EBEL-elsőt fogadja a Sapa Fehérvár AV19 vasárnap este. A Linz formájáról mindent elmond, hogy a legutóbbi hét mérkőzését megnyerte, mindet a rendes játékidőben. A salzburgi kirándulás után ismét nehéz feladat következik, de az mindenképpen biztató lehet, hogy a Red Bull…..
jasek 2009.10.18 20:43:36
@drlaa:
Nátánnak mielőbbi gyógyulást!Karácsonykor már hokizhatsz...
Ha azt a játékot tudjuk hatvan percen át játszani, ahogy az előző mérkőzést befejeztük, Villachban is lehet keresnivalónk, mondta Énekes Lajos Fehérvár-edző. Kóger Dániel az előzetes híreknek megfelelően vasárnap még nem játszik, a csapat felállásában egy kis változás…..
jasek 2009.10.04 20:43:17
@Rock me Amadeus: Azért mert VAN minek örülni!!!

Hajráááá Volááán!
Szombaton rendezték az ifjúsági csapatoknak kiírt Magyar Kupa küzdelmeit. A Marczi Skate névszponzorálta sorozat háromállomásos, az elsőt Dunaújvárosban és Miskolcon rendezték, két hármas csoportban. Ma kezdődik a magyar juniorbajnokság, a Dunaferr a Sapa Fehérvár AV 19-et…..
Egy-két kísérleti videónk már volt, működtek, eljött a bejelentés ideje. Ebben a szezonban másképp mozgóképezünk, mint az előzőben. Akkor arra tökekedtünk, hogy minden bajnoki összefoglalóját megmutassuk, a felvételek minőségétől függetlenül. Ezentúl nem így lesz: a Mol…..
Ennél jóval többet kellett volna mutatnunk, elviselhetetlenül sok gólt kaptunk egyéni hibákból, kezdte a Fehérvár–Graz EBEL-meccs értékelését Énekes Lajos edző. Folytatva előző évi hagyományunkat, igyekszünk minden mérkőzést kielemezni a szakember segítségével, és…..
Egy jó és két gyenge harmadot csinált a Fehérvár az EBEL-szezon első meccsén, ennek pedig jelentős vereség lett a vége. A hazai csapat szerezte meg a vezetést Sofron révén, de az osztrákok az első húsz percben egyenlítettek. A másodikban jogtalannak tűnő előnyből jutottak…..
jasek 2009.09.12 22:30:42
@norcyka20: igen Te vagy
A mérkőzés első húsz percében nagyon jó, az első felében összességében jó játékot mutatott a magyar ifjúsági válogatott Szlovákia legjobb 1994-es születésű hokisai ellen. A második fél órában a mieink teljesítménye jelentősen romlott, így ellenfelünknek nem is kellett…..
jasek 2009.08.24 00:43:08
@geriszu:
Kedves geriszu!Kösz a meghívást,élek vele.Válasz
privát mailban.Üdv.jasek
jasek 2009.08.24 00:46:59
@aztaaaaaaaa:" olyan emberek vannak benne a válogatottban, akiknek még a közelében sem lenne a helyük. Ezen azért lehetne változtatni."
Teljes mértékben osztom a nézeted.
jasek 2009.08.24 02:08:07
@KCs: Ebben is van igazság,de azért inkább hajtsuk föl a szemellenzőt.Ne tegyünk úgy mintha rendben lenne minden.Nem népszerű dolog bírálni(nem akartam senkit sem megbántani) de hála istennek véleményt mondani még szabad!Akkor is ha nem egészen értünk egyet.
A magyar ifjúsági válogatott fordulatokban és gólokban gazdag mérkőzést játszott a lengyelekkel, és a csehek szlovákok feletti győzelmének köszönhetően a győzelem egyben kupaelsőséget is jelentett. Magyarország U18-as szelekciója két műsodik hely után először végzett az…..
Az első napon Szlovákiától elszenvedett vereség után jelentős javulás látszott a magyar ifjúsági válogatott játékán. A lengyeleket porig zúzó (11-2) cseh U16-os válogatottat remek csapatjátékunknak és Hajek Márk kiemelkedő formájának köszönhetően egy góllal megvertük.…..
Bob Dever és Fekti István keretet szűkített. Szerdától 2 kapus, 8 védő és 12 csatár dolgozik tovább az Icecenterben. Biztossá vált, hogy a november eleji nemzetközi bajnoki szünetben a csehek és a szlovákok után a legjobb orosz 16 évesekkel is mérkőzhetnek ifijeink. Ráadásul…..
Felkészülési menetrendjükről kérdeztük a magyar-nemzetközi bajnokság csapatait és EBEL-résztvevőnket is. Mióta edzenek szárazon, mikor mennek, mentek jégre, milyen edzőmérkőzéseket terveznek. A friss átigazolási és más információkat sem hagyjuk ki. A losonciakról most nem…..
jasek 2009.07.31 20:50:36
@KCs: Kedves KCS ! szép,hogy véded ezeket a logóterveket melyek közt azért van ötletes is,de az ÖRDÖGPOFA BORZALMAS mindegyiken!!! A kedvenc csapatom TÖBBET érdemel ennél a szörnyű förmedvénynél.Rúgjátok ki azt a grafikust aki helyből nem tud( vagy nem engedik neki...)kapásból három jobbat skiccelni ennél.
A szponzorok kivonulnak a jégkorongból,az utánpótlás pedig visszamarad a fejlődésben ha ilyen szar logót kell a mezen hordani! Őszintén Te magadra vennél egy ilyen csúfságot? Ne járassátok le a Volánt! Azért ide írok és nem a volán fórumba,mert itt sokkal többen olvassák és támogatni tudnak véleményemben.Ott ezzel kapcsolatban eddig összesen 2 db !!!hozzászólás van.A szavazásnál rosszabb nem is lehetne,mert nem választható az hogy egyik sem.Sebaj! Itt legalább leírhattam.
Az Erste Bank Eishockey Liga nyilvánosságra hozta a 2009/10-es szezon sorsolását. Az Alba Volán 19 szeptember 11-én kezd, a Graz látogat Magyarországra. A magyar bajnok idehaza játssza le az első három EBEL-meccset. A Graz után a Red Bull Salzburg és a Vienna Capitals érkezik, tehát…..
Ezen a hétvégén az ifjúsági válogatott is megkezdi felkészülési programját. Egyebek mellett egy edzés és egy egymás közötti edzőmeccs szerepel a napi programokban.A Bp. Stars klubigazgatójával kötött előzetes megállapodás alapján ez alkalommal az említett klub fiataljai nem…..
A bukaresti katonacsapatot erősíti a magyar-román ligában a kanadai Cam Severson, írja fix információként a Hargita Népe. A 30 éves kanadai néhány tucat meccsen szerepelt az Anaheimben és a Columbusban, legutóbb a Linz játékosaként az EBEL-ben próbálkozott.Utánanéztünk, és…..
Balázs talán nem volt elég erőszakos a taxissal történt incidense során, de talán jobb is így, mert azokból a szituációkból szoktak a legnagyobb balhék kialakulni, ahol mindkét fél tele szájjal ordítja a maga igazát. Mindenesetre ő azt kéri tőletek, hogy okos tanácsokkal…..
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
A Bp. Stars szombaton tartotta sajtótájékoztatóval egybekötött szezonzáróját. Az utánpótlás-korosztályok eredményeinek megünneplése mellett természetesen a felnőtt csapat válogatott játékosainak bemutatása állt a középpontban. A már napvilágra került nevekkel…..
A magyar jégkorongszövetség elnöksége hétfőn ülésezett. Sok fontos határozat közül a szurkolókat leginkább az első osztályú magyar bajnokság jövő évi kiírása érdekelte. Ebben az ügyben még mindig nem dőlt el semmi. Az MJSZ komoly szponzorral folytat előrehaladott…..
Érdekes írást közölt a Dunaújvárosi Hírlap Jobb Dáviddal, a Dab.extra.hu-tól az Alba Volánhoz szerződött junior válogatott hátvéddel. Sok egyéb mellett megtudhatjuk, melyik kis településen születnek párosával a tehetséges védőjátékosok. A pénz nem számít című…..
Forr a levegő a román jégkorong-szövetség (FRHG) körül. Lemondott a teljes elnökség, a két alelnök és az elnök is. Közgyűlés július 10-én lesz. Nem kizárt, hogy bukik a közös liga terve. Kísérletet teszünk arra, hogy elmagyarázzuk, mi történt.Először egy…..
A magyar szövetség vezetői úgy döntöttek, a jövőben a válogatott mezein a Hungary felirat helyett Magyarország szerepel. Ez egybevág olvasóink felvetéseivel/igényeivel. Az A csoportban legjobbjaink Nike-mezekben fognak feszíteni, az ifik és a juniorok az eddig megszokott márkát,…..
Nem sokan számíthattak rá, hogy a svájciak kilenc ponttal, veretlenül masíroznak be a középdöntőbe. Ők szállították a legnagyobb pozitív meglepetést. A szlovákok meg a legnagyobb negatívat. Ma estétől már középdöntőket játszanak. Svájc–Svédország 4-2 A…..
jasek 2008.05.08 19:06:29
innen próbáljátok nézni:www.rojadirecta.org/20:55 Hockey (IIHF World Champ.): Suecia (SWE) - Dinamarca (DNK)
- VP4/The Game [en] Tvuplayer SopCast
- Danish Delight 2 Tvuplayer
sok sikert
jasek 2008.05.08 19:11:11
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..