Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kpapper

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meryl Streep dalra fakad, de bár ne tenné Stephen Frears új filmjének előzetesében. De hallani majd csak a moziban lehet, nálunk szeptembertől...
kpapper 2016.05.14 09:24:34
Ímhol A függetlenség napja: Feltámadás második előzetesének szinkronizált változata, amelynek nagy felfedezése, hogy Rátóti Zoltánról (Bill Pullman) még nem kell végleg lemondanunk. Így hát teljes lehet a visszatérő magyar színészek tábora is.....
Hát itt van a nemes egyszerűséggel Ghostbusters címen futó film első előzetese. Emésztgetjük, emésztgetjük... Vélemények?..
Több mint 280 filmet mutattak be tavaly a magyar mozik, és mi nem panaszkodtunk a kínálatra: a változatosság gyönyörködtetett, még ha az eloszlással volt is némi problémánk – mozibarát legyen a talpán, aki mindent meg tudott nézni, amit szeretett volna! Amit nekünk sikerült,…..
Létezik, hogy már egy a tévében egy hónap múlva, élőben jelentkező, díjátadó gálának is előzetest készítsenek? Mit létezik! A műsorvezetőt még szerződés is kötelezi erre...
A tegnapi bemelegítés után megérkezett az első igazán jelentős kritikai díj végeredménye Amerika egyik legjelentősebb kritikusszövetségétől. A National Board of Review furcsa felütése ellenére érdemesebb a díjszezon további sorsát ebben az irányban meghatározni, amelyben…..
kpapper 2015.12.02 22:57:46
@misafeco: bár nem engem kérdeztél, de ha a korai filmjeit (teljes napfogyatkozás, ez a fiúk sorsa) nem számítjuk szerintem a shutter island-ben nyújtott alakítása jobb volt mint jordan belfort, vagy howard hughes. Előbbi filmet jonah hill nyúlta le, utóbbit a nők.
Derek és Hansel mára megnyerte az internetet. Kérjük, a plakát megtekintése után kapcsolja le számítógépét és/vagy mobil eszközét! Köszönjük. UPDATE: A világos-sötét, vagy inkább sötét-még sötétebb duó pózolása után csodáljátok meg a derék Zoolander…..
kpapper 2015.11.10 19:09:44
A Harry Potter világában játszódó Legendás állatok és megfigyelésük főszereplője, Eddie Redmayne virít az Entertainment Weekly címoldalán. A dán lányban viselt gönceinél ez kétségtelenül jobban áll neki!..
aeon flux trailer: anomalisa (2015) 2015.11.03 07:47:00
Ha megnézed Charlie Kaufman legújabb, fesztiváldíjas alkotásának trailerét, két dologról biztos meg leszel győzve. Arról, hogy miért tartják ezt a fickót a filmvilág egyik legeredetibb fazonjának, és arról, hogy miért nyűgözött le az Anomalisa kritikust és szakmabélit…..
kpapper 2015.11.03 20:38:46
@theus:

Azon gondolkozom, hogy írt-e rossz filmet ez a fazon. A Libidó - Vissza az ösztönökhöz különösebben nem volt jó, de aztán jobbnál jobb filmek. Vagyis sok rosszat nem lehet várni.
Érdekes poszter, de a jelek szerint egyetlen említésre méltó színész sem játszik ebben a filmben. ..
kpapper 2015.10.24 01:33:35
@LasDen: :D

Szerintem szuper a plakát, csak a true events sora felesleges.
Megérkezett a The Forest című természetfeletti horror atmoszferikus előzetese, amiben Sara (Natalie Dormer) Japánba megy, hogy felkutassa eltűnt ikertestvérét, akinek a hírhedt Aokigahara erdőben veszett nyoma meglehetősen rejtélyes körülmények között. A Fudzsi hegy tövében…..
Év elején derült ki, hogy az Avatar első folytatására egy évvel tovább kell várni, ami egy lépéssel közelebb vitte James Cameront és a franchise-t ahhoz, hogy lassan röhejessé váljon. Persze az nevet, aki utoljára nevet. Mindenesetre John Landau producer az alábbi vázlatrajzot…..
Ahány szervezet, annyi időszámítás. Ha sorozatokról van szó, én leginkább a szeptember 1.-augusztus 31. felosztást preferálom, aminek most értünk a végére, szóval eljött az összesítés ideje hiszen már csak pár nap, és újra kezdődik az egész előlről. Több tucat sorozat legújabb szezonján…..
kpapper 2015.09.01 21:51:56
@Németh Barna: én látatlanban is pont a huszoniksz részes első évad miatt nem akarok belevágni a Gotham-be pedig rajongója vagyok a városnak, az animated seriest 3x láttam (először gyerekként, mikor anno délutánonként 4-6 ig kódolatlan volt az HBO), a játékokat végigtoltam és néhány képregényt is olvastam...
aeon flux tv-trailer: vinyl (2016) 2015.08.07 07:08:00
A Martin Scorsese, Mick Jagger és a Gengszterkorzóban is tettestárs Terrence Winter trió vezetésével Bobby Cannavale és Olivia Wilde rajzolja meg és át a 70-es évek zenei térképét az HBO égisze alatt, és ennél nem is kell jobb ajánlólevél. Bakelitlegendák, kokain, maffia, let's…..
 - SPOILERMENTES - Ethan Hunt megint menekül és bujkál, mert nem elég, hogy a Szindikátus nevű, hivatalosan eltűnt és halottnak hitt titkos ügynököket tömörítő szervezettel folytat macska-egér játékot, de az Impossible Mission Force feloszlatása után hazájában árulónak…..
kpapper 2015.08.06 16:08:30
@iopi: szerintem a maga idejében, (B.E 2 - Bourne előtt kettő) kifejezetten látványos és szórakoztató volt, szájtátós pillanatokkal (sziklamászás, autós "tánc" , bázisugrás). Sajnálom, hogy John Woo történelmi vízekre evezett, mert a Hard Boiled és különösen a Killer, vagy már amerikai színekben az Ál/arc számomra az akció műfaj megkerülhetetlen mesterművei!
kpapper 2015.08.06 18:13:24
@Gunner: nekem az első rész után a harmadik a kedvencem. Huntnak újra van emberi oldala (az általam egyébként kedvelt második és negyedik részben egy laza szuperhős), a vatikani emberrablás a széria egyik legjobb pillanata plusz az eddigi antagonisták közül szvsz magasan PSH a legjobb. Tudtátok h benne van Aaron Paul is?
 - SPOILERMENTES - Scott Lang, az aranyszívű besurranó tolvaj – nem betörő rabló! –, korunk Robin Hoodja mindent megtenne, hogy újra rendszeresen láthassa a kislányát, Cassie-t. Amikor a hangyás öregúr, Hank Pym második esélyt kínál neki, mégis vonakodva fogadja el a…..
Nagyjából mindent elmondtunk már Alejandro G. Iñárritu és Leonardo DiCaprio, Tom Hardy-val megspékelt kosztümös bosszúmozijáról (itt és itt), amihez most már trailer is van, ami után még annál is jobban várjuk... ..
kpapper 2015.07.18 18:39:12
@Achi9:

Nekem a trailerről pont egy 18. századi mad max ugrott be :)

Egyébként számomra az utóbbi hónapok legjobb előzetese.

Ja és a Birdman szerintem is zseniális volt.
Neill Blomkamp június végén kijelentette, hogy minden készen áll az egyelőre alcím nélküli, és a legóvatosabb silabizálások szerint is két év múlva várható Alien 5 forgatásának megkezdésére a kanadai Vancouverben, de most ezt az új concept art darabot osztotta meg Ripley-ről…..
kpapper 2015.07.18 12:09:50
@haverusz: :DDD
aeon flux tv-trailer: narcos (2015) 2015.07.15 17:10:00
Pablo Escobar, minden idők talán legnagyobb drogbárója, a modern kriminológia egy külön fejezete került most a Netflix célkeresztjébe, nekünk pedig egy újabb címmel bővült a "nem szabad kihagyni" listánk. A tíz részes első évad minden epizódját José Padilha (Robotzsaru, Elit halálosztók) rendezte,…..
kpapper 2015.07.15 22:32:10
@szkristof92:
Detto. Részemről a legjobban várt új sorozat.
... nem más lesz, mint Széles Tamás. Mint ismeretes, a hollywoodi színészt állandó jelleggel szinkronizáló Rékasi Károly motorbalesetet szenvedett, nem sokkal a film szinkronmunkálatait megelőzően, így nem tudta ötödjére is tolmácsolni nekünk Ethan Huntot. Széles közkedvelt…..
Szinkronkedvelő berkekben a félelem már ott lappangott, hiszen Haás Vander Péter, az egyik legfoglalkoztatottabb és legkedveltebb "magyar hang", jó ideje betegeskedett már. A Vince Vaughnt, Jeff Danielst, Tim Robbinst sokszor megszólaltatott színész csupán 52 éves volt. ..
Terry Brooks monumentális regényfolyama a világ legnagyobb példányszámban értékesített, de filmre még nem adaptált fantasy-sorozatának számít, de még a megfilmesített darabokat figyelembe véve is bőven ott van az első tízben. Statisztikai adatok ide vagy oda, a magam részéről…..
Bughuul visszatért, a gonosz pogány babilóniai isten pedig ezúttal Courtney (Shannyn Sossamon) kisfiaira vadászik, akik pechjükre a rossz házba költöznek be anyukájukkal. Az első trailer után megérkezett Ciarán Foy (Citadella) filmjének korhatáros előzetese is, ami alapján a…..
Egy "különszám" erejéig ugyan kilépünk a megszokott kerékvágásból, de mint ahogyan ez a klip is bizonyítja, egy cseppet sem távolodunk el kedvenc Sherlockunk világától. Angliában a mozikban is, mindenhol máshol a kis képernyőn lesz látható az új epizód. ..
kpapper 2015.07.10 10:52:50