Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Colette

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harmincötödik vendégem Raelina Krikston Denverből, az Egyesült Államokból érkezett hozzám. Nagyon kedves requestet írt nekem, mivel kiírtam a profilomra, hogy preferálom a 25 feletti vendégeket. A lány csak 21 éves, de megemlítette, hogy ő komolyabb lány, mint a vele…..
Colette 2012.12.20 13:23:51
@nikita: A korkülönbség kérdése és a pedofília két különböző dolog, így amíg az egyikről vitatkozni lehet, a másikat elvből és félreérthetetlenül visszautasítani. Ez a részedről nem történt meg, holott a te blogod hozzászólásai között olvasható az említett megnyilvánulás.
Colette 2012.12.20 13:24:30
@nikita: Akkor jó reggelt neki.
Colette 2012.12.20 13:36:39
@nikita: Ha ennyit tudtál ebből megérteni, akkor jobb is, minden szempontból.
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
Colette 2012.11.03 19:08:50
@Rakoncátlan Oedipus: ezen nagyon jót röhögtem. :)
Nem Amerika sötét oldaláról lesz ma szó, noha a történet Évi tollából onnan érkezett – sokkal inkább az emberi természetről, amely családon belül is képes egészen elképesztő dolgokra. Én mégis, mindezek ellenére is, Évi utolsó mondatát olvasva arra gondoltam: sikerülni…..
Colette 2012.08.20 14:31:54
@BigPi: A posztolónak BigPi adta a legkorrektebb ötletet a legjobb hangnemben.
10. helyezés: Előnytelen külső Az állatvilágban általában a hím kelt a külsejével feltűnést. A hímek páváskodnak, a kakasok színes, tarka tollakat viselnek, vagy bonyolult násztáncot járnak. Nálunk ezt a nő teszi, ami jól mutatja, ki a „hím” a szó szociális…..
Lassan eljutunk oda, hogy a jobb turikban beszerezhető egyedi darabok drágábbak lesznek, mint az üzletek kínálata. Tulajdonképp a legnagyobb márkáknál majdnem a nyárral egyidőben érkeztek meg az idei nyári leárazások is. A Zara kínálatát már bemutattuk. A készlet elég jól…..
Ezt a videót mindenképpen hanggal nézzétek meg, mert együtt érvényesül a látvány és a röfögésszerű hanghatás. :-)Forrás: indavideo..
"Csak tudnám, mikor megyünk már sétálni? Nem baj, addig szunyókálok kicsit! Hisz' olyan szépen süt a nap! Egyszer meg csak elindulunk már!!! Imádottam, szemem fénye, "szőrös gyerekem", Soma – 5 éves boxer kan, a világ legszelídebb 40 kg-os…..
Tisztelt blog!   Édesapám szenvedésének egy rövidke, ám annál durvább részletét szeretném megosztani Önökkel. Szegény azóta már nincs közöttünk, tüdőrák következtében hagyott itt bennünket, mindenesetre fájó emlék az az orvosi mulasztás, amelynek következtében…..
Colette 2011.02.03 22:57:07
@Droidfigyelő: Csatlakozom!
Colette 2011.02.03 23:46:59
@miklos.rabai:

"Kedves Colette!"

Kedves miklos.rabai!

"...a tanitvany tisztelte mesteret, mig a mester tisztelte, es kemenyen fogta a tanitvanyt..."

Érdeklődve várom, vajon ebben a kontextusban, itt a kommentelők között ki a mester és ki a tanítvány?

"Nem gondolnam, hogy a blogot olvaso tobb tiz, vagy epp tobb szaz olvasohoz nem lehetne tanito celzattal fordulni."

Lehet. Ahogy az élet is, a net is tele van önjelölt tanítókkal.

"Mert mindenkit meg lehet valamivel fogni."

Meg lehet, de általában szerencsés, ha ez igény alapján történik.

"Viszont ha az olvasok hagyjak magukat befolyasolni olyan tenyekkel (es nem azt irtam, hogy hazugsag, vagyis az utolso szoi igaznak, viszont egyes pontjaiban hibasnak fogadom a el a posztot)..."

Ezt csak részben értem, de szerintem késő volt már, amikor írhattad. Maradjunk annyiban, hogy egyes pontjaiban hibásnak tartod a posztot. OK.

"...mint a hibabol levagott lab, vagy a karteriteskent kapott penz alacsony osszege (mint, ahogy sokan le is ragadtak ezen a ponton), akkor rossz iranyba terolodik a figyelmuk."

Igen, sokan felhorkantunk ezeken a dolgokon. Hasznos dolog egyéni szakértői tapasztalatok alapján értelmezni egy posztot, de mivel többen vannak, akik szakmailag hozzá tudnak szólni, itt sem kell egy véleményt egyedüliként elfogadni. Nagyon fontos az elfogadható hangnem is. Nem attól lesz valaki hiteles, hogy hogyan tudja ledumálni a másikat.

"Mindenkinek joga van ugy elnie, ahogy akar, mindenkinek joga van tonkre tennie sajat magat, majd persze joga van koveteloznie."

Ez gondolom ilyen általános bölcseleti elmélkedés.

"En nem mondom meg, hogy mit es hogyan kell csinalnod..."

Ez teljesen világos, hiszen nem igényeltem.

"sot, nem is erdekel, hogyan csinalod"

Furcsa is lenne. :)

"Es sajnalni sem foglak jobban, mint barmelyik masik embert."

Senki nem kérte.

"Ezert megvethetsz! Erezhetsz hanyingert! Megsertodhetsz!"

Hányingerről volt szó, a többit te költötted hozzá. :)

"De nem erdekel."

Azt látom. ;)

"Mert tudom, hogy nem lehet mindenkit megmenteni! Leginkabb azokat nem, akik nem akarjak, hogy megmentsek oket!"

Megint egy picit költesz, de a csúsztatásra való hajlam már csak ilyen. :)
Nem fohászkodott senki a mentő kezedért, de én legalábbis biztosan nem. Lehet, hogy ez a bajod? :)

"Ha ezek utan tobbet nem jossz a blogra..."

Már miért ne jönnék? :) Nem történt semmi, amiért máshogy kéne gondolnom! Az, hogy te az ellenkezőjét sugalmazod, rám semmiféle befolyással nincsen. :-)

"...akkor csak annyi tortenik, hogy kihagysz egy lehetoseget, hogy tanulj!"

Jó sok információ van mindig a hozzászólásokban, az embernek sokat kell mérlegelnie, mikor melyik magyarázat áll hozzá közelebb. Továbbra is szívesen olvasom az emberséges, szereptévesztésben nem szenvedő kommentelőket. Tanulni pedig éppen a sokféle vélemény ütköztetéséből lehet. Hajrá így tovább mindenkinek, aki időt szán erre!

"Kemeny vagyok? Igen. Veletlenul? Nem. Ugyanis ez a mondatot epp azt mutatja, hogy te is hibas szemszogbol kozelited meg a dolgot: "Van véleményem a "Na, erre mondják, hogy műhiba. Ennyi." - típusú "szemléletformálásról", amit ha úgy tartom fontosnak, le is fogom írni."

Pontosan olyan keményen fogalmaztam meg az észrevételemet, amilyen "keménységet" te is megengedsz magadnak.

"Ahogy mar fent egyszer irtam: nem fogom jobban sajnalni a fenti beteget, mint barmelyik masik beteget."

Senki nem kérte, hogy hasonlítsd össze bárki mással; itt és ebben a szituban nyilvánultál meg, erre vonatkozott a reakció.

"Amugy, termeszetesen legyen velemenyed mondd is ki. Amivel nincs is baj..."

Köszke. :P

"...mert nem gondolom, hogy minden embert le tudok nyugozni, vagyis nem hiszem, hogy minden olvasonak tetszenie kell annak, amit irok."

Így van, szerencsére van annyi más értékes hozzászóló, remek stílussal, értő megjegyzésekkel, hogy van mit olvasnom. :)

"A negativ kritika is jobb, mintha nincs kritika, mintha kozonnyel fordulnak az iras fele."

Legutóbb a Kiszel Tündét hallottam arról regélni, hogy a negatív reklám is reklám. Nézd, én ebben nem vagyok jártas, úgyhogy elfogadom azoknak a véleményét, akik ezt nálam jobban tudják! :)

"Es hidd el nekem, a negativ kritika ezen korulmenyek kozott (internet) meg csak nem is faj!... :)"

Aki ilyen "nem véletlenül keményen" osztja az észt, az önmagától értetődően hasonló keménységgel fogadja a rá vonatkozó megjegyzéseket. Ilyen keménységben mi fájhatna?

"Amugy meg, ha a mondataimbol 1 vagy 2 dolog megragad az olvasokban (benned is), akkor mar megerte a mondatokat leirni!"

Mivel nem tankönyvet olvasok, bőven fenntartom magamnak a lehetőséget, hogy a vélemények tárházából csipegessek. Abszolút igazságok nincsenek, így óvatosan bánok vele, kitől mit engedek megragadni.

Végezetül szeretném megköszönni, hogy a kezdeti sokk okozta személyeskedő stílusodból ki tudtál lépni, és egy más hangvételű válasz megírására vetted a fáradságot!
Egyébként meg azok csinálják jól, akik humorral kezelik a fellengzős szövegeidet! :)Tőlük tanulok én is! :)
    Tényleg elképesztő, mit meg nem engednek maguknak a magyar rádiók! A fenti címet a Tankcsapda Agyarország című dalából kölcsönöztem, jól leírja, hogy fiataljaink micsoda fertőt kénytelenek hallgatni nap mint nap. A Tilos elleni NMHH-fellépés csak az első lépése…..
"Sziasztok! Küldeném Nektek az én karácsonyi cukiságomat. Ő Háromláb, a cuki kandúr a karácsonyfa alatt, illetve kedvenc elfoglaltsága (alvás) közben. Üdv:Andóc"parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük!..
Modorosblog A sértődött vidéki 2010.08.26 07:00:00
Vidék: (...) Az ország Budapesten kívüli része. (...) (Magyar Értelmező Kéziszótár)   Ahogyan a modoros dagadt sem dagadt, úgy a komplexusos vidéki sem vidéki. Nagyvárosi, kisvárosi, kistérségi. A Vidék az az ő elképzelése szerint biztos csak valami elmaradott dolog…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
László szerint több ezer Genertel ügyfél kapta meg azt a levelet, amivel őt is megpróbálták behúzni a csőbe. Tájékoztatásuk szerint ugyanis nem jó adatokat adott meg, ezért nem tudták beszerezni az "érvényes kártörténeti igazolást, az előzmény biztosításról",…..
Bár vannak, akik a Skype-ot már lejárt lemeznek tartják, azért még mindig jól megy neki, legalábbis a nemzetközi hívások piacán a világ legnagyobb forgalmú telefontársasága. Megtévesztő az is, hogy az Ebay, ami 2005-ben 3,1 milliárd dollárért vette meg, most 2 milliárdért…..
Bár a keddi Google-bejelentéskor újságírói kérdése már megerősítették, hogy a Buzz felhasználóinak aktivitásai alapból publikusak lesznek, azt azonban elfelejtették hangsúlyozni a Google vezetői, hogy a Buzz élesítésével láthatóvá válik a felhasználók kapcsolati hálója…..
 Az első mindig szar. Mert jó.Kedves Szakítósok!Ha a blogot olvasom mindíg találok olyat amibe bele illik az én történetem, de még nem mertem írni...Most meg teszem.Az én történetem egy táborral kezdődött.Iskolai szervezésű tábor volt, én voltam a legfiatalabb (16).…..
8ker Leszóltak a minisztériumból 2009.11.17 23:44:00
Utálom a politikai kampányokat! Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, meg is látszik az utóbbi időszak választásain, nem nagyon mennek az emberek szavazni. Hogy én miért utálom? Mert mocskosak, velejéig. Elég csak egy pillantást vetni a tegnapi sajtótájékoztatóra, ahol…..
Azzal kezdünk, hogy Linkoln megy valamerre kocsival (gondolom, Májkihoz), a tesó meg egy jómunkásembert bámul, amint a kerítésen túl egy hullát földel el (Panamában is drága a koporsó), és mivel megszólal a kibaszott pánsíp, így tudjuk, hogy A Nagy Terv egy kis részletét látjuk…..
Abel Koontz-nak tehát van egy lánya, akit nagyon gyorsan meg kell találni, és még gyorsabban el kell rejteni Clarence Wiedman elől. Utóbbi nem sokon múlik, Veronicának csak percekkel sikerül megelőznie a kalapos pasast. A legnagyobb nehézséget mégis maga Amelia jelenti, Koontz…..
Az előző részben végre felcsillant egy reménysugár Logan számára, hogy az anyja talán mégis életben van. Veronica a tőle megszokott óvatossággal nem inna előre a medve bőrére; de ezzel alaposan elkésett. Logan ugyanis már menthetetlenül beleélte magát, és valóban, a tények…..
Colette 2008.06.23 08:55:17
w Seggel előre 2008.06.19 05:00:00
Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből…..
Ismét ott folytatjuk, ahol az előző rész abbamaradt: Logan meg akarja keresni a mindenki által halottnak hitt anyját, és Veronica segítségét kéri. Veronica tanácstalan, annál sokkal racionálisabb, hogy elhiggye Logan teóriáját a szökésről, de nincs szíve ahhoz, hogy ezt a fiú…..