Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A politikai demagógiában egy gyakori szitokszóként használatos a "náci" és a "fasiszta" jelző az ellenfél teljes lejáratására, azt próbálva rásütni, hogy a múlt századi katonai diktatúrákra jellemző módszereket alkalmaz. Sőt, az ellenfél ezen a ponton számukra már ellenséggé válik. Hivatalos…..
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét 2022.05.18 21:25:36
@gigabursch: Kik az internácik? Ez csak üres fecsegésnek tűnik a részedről.
Totális következetlenség jellemezte a magyar kormány intézkedéseit a koronavírus-járvány két hulláma között, ezért a most kibontakozó káosz senkit se lepjen meg. A megelőző intézkedéseknek álcázott politikai indíttatású intézkedések csakis a kormány érdekeit szolgálták, így a szakmai szempontok…..
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét 2020.09.04 17:08:57
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét 2020.09.04 17:09:45
A tegnap eseménye kétségkívül Bajnai Gordon felbukkanása volt. Engem is érdekel, hogy a volt miniszterelnök előkerülése a belső elszigeteltségből vajon összefüggésbe hozható-e a választásokra készülő ellenzék vezetőkeresésével. A friss fejlemény azonban elég nehezen illeszthető egy médiaszakmai…..
• A populisták számára az egyetlen közös nevező a Brüsszellel szembeni utálat, és Orbán aligha lép ki a saját jószántából a Néppárt jelentette védernyő alól  • Még a német kereszténydemokraták legfelső szintű vezetői közt is van olyan, aki továbbra sem fogja fel a magyar veszélyt  • A Porgy és…..
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét 2019.04.09 09:20:20
@arabok balrol: Elég nagy bukás volt hogy a meghívott 20 EU ellenes pártból csak négy ment el. Még Orbán sem méltatta semmire, mer fél a Néppártból kizárástól.
A Fidesz úgy tesz, mintha nem is rúgta volna össze a port saját pártcsaládjának tagjaival. Használják ugyanis az Európai Néppárt nevét, logóját, eszközeit, mintha nem kiabáltak volna kígyót, békát, Soros Györgyöt az EPP politikusaira azután, hogy nagy többséggel felfüggesztették a magyar kormánypárt…..
   Az elefántnak viszonylag jó a píárja, a görénynek meg rossz. Bizonyára oka van ennek, de ez a poszt nem erről fog szólni. Ez a poszt az Orbán rendszert leírni akaró nárcisztikus társadalomtudósok módszertani bénázásairól sem fog szólni. Arról fog szólni egy picit, hogy ha egy kontrollálatlan…..
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét 2018.10.25 18:43:57
Lassan három napja üvölt teli torokból a széllib horda, hogy Orbán menekültellenes retorikájának eredménye az, hogy a kamerás nő belerúgott egy menekülő gyerekbe és elgáncsolt egy kölkével futó apát. (Akik szerint a kölök szó sértő, olvassanak helyette gyerkemévelt,…..
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét 2015.09.12 21:08:29
@alfacharlybravo: Mi van mocskos náci? Az esti merevedésedhez kell egy kis zsidózás?
Pici frusztrációt érzek a levegőben. Jó, lehet nem picit. Röszkénél tarthatatlanná vált a helyzet, a nyugati sajtó tele van Viktor fikával, a Pápa a menekültek befogadására int, nyomasztó tud ez lenni, na. A fideszkeresztény ember meg frusztráltságában és tehetetlen dühében…..
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét 2015.09.09 19:10:52
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét 2015.09.09 19:11:57
@pervie but hot: "Ha velem szemben megindul egy iszlámista tömeg, akkor lehet, hogy elfutok, ha van nálam fegyver, lehet, hogy használom."

Te elmebeteg vagy.
Azt mondta az idegen szívű RTL Klub híradója a Policy Agenda megállapításaira hivatkozva, hogy Magyarországon sacckábé egy millió ember nyomorog, éhezik, a létminimum alatt keres. Vagyis sokan annak dacára is nélkülöznek, hogy közben dolgoznak, azaz kvázi állandó jövedelemmel…..
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét 2015.04.05 19:40:52
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét 2015.04.05 19:43:27
@♔bаtyu♔: Mit zümmögsz itt geciputtony? Neked már Moszkvában kellene lenned Putyin betegágyánál!
Ahogy korábban már megírtuk, a BKV-pert tárgyalásán Balogh Zsolt bevallotta: semmi sem igaz abból, hogy korrupciós pénzzel tömött nokiás dobozt adott át Hagyó Miklós volt főpolgármester helyettesnek. Az MTI erről persze megint ködösítve számolt be. Már tanulmány is…..
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét 2015.03.23 17:57:47
@Tudományos libsizmus: Nálad mindenki feddhetetlenebb, KISZ titkár elvtárs!
Miközben álszent módon elnézést kért a szerénytelenségért, a miniszterelnök úr úgy fogalmazott a közszolgálati rádió pénteki imaműsorában: "ha én irányíthatnám az igazságszolgáltatást". Majdnem teljesen mellékes a hátborzongató kijelentés folytatása, de tegyük hozzá:…..
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét 2015.03.08 16:32:11
Emlékszel, amikor tilos volt énekelni:  "Ha én zászló volnék, sohasem lobognék,Mindenféle szélnek haragosa volnék,Akkor lennék boldog, ha kifeszítenének,S nem lennék játéka mindenféle szélnek." Emlékszel, hogy mégis énekeltük? Emlékszel, amikor tudtunk a sorok között…..
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét 2015.03.07 17:40:01
@Edgar Swan: Már én se igazodok ki a ballibsi KISZ titkárok között.
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét 2015.03.07 18:29:32
@Tudományos libsizmus: Találgass!
Vendégszerzőink, Ötvös István és Máthé Áron, a Nemzeti Emlékezet Bizottsága tagjainak írása. * Megdöbbenéssel olvassa az ember azokat a vitákat, amelyek a Ságvári Gimnázium átnevezése kapcsán robbantak ki. 2015-öt írunk vagy 1991-et? Ugye emlékszünk még a kommunista…..
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét 2015.03.02 22:28:19
@Tudományos libsizmus: Jaj, ne izélj már másik énem! Hadd nosztalgiázzak a KISZ táborokról, micsoda homo partik mentek ott! Főképp a KISZ titkárok jeleskedtek!
… de állta a sarat. A Szegedi Kattintós egyszer már behatóan foglalkozott a miniszterelnök és a sport kapcsolatával, ám ezúttal nem egy baráti látogatás erejéig tért be egy csapathoz, hanem nyilatkozott saját csapata saját honlapjának. Mivel a felcsúti Puskás Akadémia stadionja…..
Libsi nicktolvaj vagyok Sorostól kapom a Ióvét 2015.03.02 22:07:05