Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Majsz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Metál, csajok satöbbi 2006.12.29 22:52:00
Nem figyelek, vagy mit tudom én, rosszul értek valamit, tehát mégis lehetséges volna, hogy a Superbutt zenekar énekese, Vörös András a XXI. század magyar férfi szexszimbóluma? Annyi csaj magyar metál- (hc-, punk-) zenekar koncertjén még nem volt, mint amennyi a hajón, a Superbutt…..
A könnyűzenei feldolgozások ritkán működnek jól. Többnyire annyit sikerül elérniük, hogy emlékeztetik az embert, az eredeti milyen zseniális volt. Slágert átültetni másik műfajba a vicc kedvéért túlzottan gyakori és olcsó húzás a zeneiparban, nagyon ritkán születik valami…..
Majsz 2006.11.29 23:54:28
Sajnos a gonosz magyar kereskedelmi tévék a héten teljesen begurultak a videómegosztó szájtokra, így most ideiglenesen mindannyian kénytelenek leszünk nélkülözni a Balázs- és a Mónika-show szaftos részleteit. Túl fogjuk élni, hiszen szerencsére az amerikai tévétársaságok…..
Csáp Géza Igazi kis balos punkok 2006.11.22 15:22:00
A szatirikus punk pont az a műfaj, amiért érdemes ilyen versenyeket indítani. Itt nálunk a kisemberek is megmutathatják, hogy mit tudnak, a punk pedig tényleg semmilyen tehetséget nem igényel, viszont annál jobb, minél inkább politikai töltetű a szöveg. És valóban, az unokáim…..
Viszonylag egyszerűenk tűnik egy rakétát átvezetni egy alagúton, de nem az. Hihetetlenül addiktív játék, ráadásul ember legyen a talpán, aki játék közben nem mozgatja a fejét a rakétájával együtt...
A Tv2 új kabaréműsorában Verebes beijeszt Gyurcsánynak és Orbánnak, de végül azért mindenki kap egy buksisimit. Mi kérünk elnézést humortalan politikusimitátorokkal, Verebes egy számmal kisebb egójával, kocsmahumorral és néhány használható poénnal. Tényleg ez lenne…..
Múlt héten adtunk róla hírt, hogy a mostanra már Google tulajdonba került YouTube a japánok kérésének hanyatt-homlok engedelmeskedve mintegy 30.000 klipet törölt az adatbázisból mindenféle szerzői jogsértés miatt, erre tessék, ha a del billentyű beragad, ki tudja mi marad a…..