Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Burzsoá Punk

5 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy sikerű Petőfi Csarnokos koncert után a Vágtázó Életerő, vagyis az egykori VHK tagjait tömörítő zenekar lesz a Negative Art szervezésében augusztus 6-8-ig Mátrafüred-Sástón megrendezésre kerülő Fekete Zaj fesztivál főzenekara. A VHK idén nyáron ezen az egy…..
Burzsoá Punk 2009.05.26 10:09:33
Június 11-én rendezik meg New Yorkban a YIVO Institute for Jewish Research épületében azt az előadást, amin zsidó származású egykori punkok mondják el tapasztalatukat arról, hogy annak idején hogyan is vitték bele zsidóságukat a zenéjükbe. Négy punkrock legenda beszél majd az…..
8ker Koncert a tér alatt 2009.05.17 16:11:00
Bár elsőre nem nagyon voltak közlékenyek a szervezők, azért mégiscsak sikerült lejutnom az épülő metróállomás területén szervezett koncertre: regisztrálni kellett a zenekar honlapján, és ha elég gyors voltál, akkor élvezhetted a pazar koncertet. (Tényleg jó volt!) Este…..
Lorenzo Lamas, Deborah Gibson, levegőből repülőt foggal lehalászó illetve Golden Gate-hidat kettéharapó óriáscápa, és akkor még az óriáspolipról nem is beszéltünk. Elmehet a Terminátor4 a picsába. ..
A kínaitanulásos poszt után újabb anyagot kaptok oldalazó gnóm bloggertársunktól. Legutóbbi cikkeikből főleg az egyétek meg a szaromat! nyerte el tetszésemet, ami amúgy többek között a pendrive-okra kivetett jogdíjakról szól. Na de zúzzunk. Bár ő metalnak írja, én azért…..
Biztos többen értesültek már róla, de azért elmondjuk, hogy az Ektomorf a legutóbbi budapesti koncert után már nem lépett fel a Szegedre meghirdetett bulin. Terjedtek itt a hírek, hogy mi volt ennek az oka, de hivatalos infó eddig nem érkezett. Azonban Farkas Zoli, az Ektomorf…..
Burzsoá Punk 2009.04.15 16:12:35
Hallott már valaki az EejitMidget zenekarról? Nem? Hát eddig mi sem. Teljesen véletlenszerűen bukkantunk rá egy céltalan böngészés során, és meglepve tapasztaltuk, hogy a MySpace-oldaluk nyitóképén Győrfi István vigyorog bele a kamerába (de hátrébb is van egy-két ismertebb…..
Burzsoá Punk 2009.01.19 16:31:32
Burzsoá Punk Az ostoba biztosító 2009.01.17 14:43:32
 Egy ismerősöm külföldre utazik. Kell neki valamilyen biztosítás - eszébe jutott, hogy a bankkártyájához tartozik valami. Hívja a bankot, a meg nem nevezett biztosítóhoz irányítják, ott emailen kell kérni.Ismerősöm emailt ír. Visszaküldik, hogy sajnos csak halálára…..
  Talán nem én vagyok az egyetlen, akinek szenvedélye a bringázás. Mégis, egyre kevésbé szívesen tekerek a fővárosban, pedig régen még iskolába is biciklivel jártam. Budapest bicikliútjairól és Demszkyről most egy szó se essen, a kevés biciklisáv - néhány szerencsés…..
Burzsoá Punk 2009.01.17 14:33:31
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
Mandiner blog Melegséget! 2009.01.11 08:01:00
 Tegnap este egy férfi ült a szomszéd autóján. Bólogatott a feje. Ápolatlanul, részegen vonaglott ott. Tettem egy kört, mert nem mertem hazamenni. Az utca sötét volt, a ház is. Az ismeretlen pedig épp a kapunk előtt támasztotta az autót. Attól féltem, hogy leüt, vagy…..
2009. január 6-án holtan találták Ann Arbor-i otthonában Ron Ashetont, aki 1967-ben Iggy Pop énekessel együtt megalapította a punk előfutáraként is aposztrofált Stoogest. Az első vizsgálatok szerint szívroham végzett a 60 éves gitárossal, bár még hivatalos jelentés nincs az…..
Egy klasszikus klippel zárjuk az évet, amin Keith Richards megmutatja, hogyan kell rendesen elbánni a színpadra felrohangáló gyökerekkel. ..
Burzsoá Punk 2009.01.01 22:00:17
Akármilyen hihetetlen, de újra lesz Vágtázó Halottkémek, igaz Vágtázó Életerő néven. A változtatás oka, hogy Ipacs László nincs benne az új csapatban, helyette a Yava dobosa, Szabó Kristóf üt majd (a képen még a legutolsó felállás látható). Sok mindent egyelőre nem…..
léggitár Folcore 2008.12.03 15:08:00
Yava Folcore 2008 Edge A Yava lemezére azért voltam kíváncsi, mert itt énekel a Radio Caféból ismert Dus Polett, akinek nagyon kedves hangja van. Ugye mindenki ismeri a csodálatos Radio Cafét, akik az MR2 Petőfi mellett, az igényes zenék legnagyobb hazai bástyája (haha). A Radio…..
Burzsoá Punk 2008.12.07 21:53:13
comment:com Gálvölgyi 60! 2008.06.15 12:17:00
Szomorú, vagy vicces, döntse el mindenki maga, de a Gálvölgyi János hatvanadik születésnapjára rendezett gálaest csakis egy isten háta mögötti humorcsatornán lesz látható, sehol máshol. Egyébként a gálaestet nem Bajor Imre kocsmájában rendezték, hanem a Madách…..
Burzsoá Punk 2008.06.15 15:39:14
Burzsoá Punk 2008.06.15 15:41:08
  A magyar politikai élet gyakorlatilag megszűnt, hiszen sikerült elérni azt az állapotot, hogy semmiféle következménye sincsen annak, ha például megszűnik a kormánytöbbség (nem is beszélve apróbb, néhány milliárdos lopásokról, lehallgatásokról, stb.). Ami azt is jelenti,…..
Ezúttal a Best magazin hozta el nekünk a napi betevőt (a kép klikkre nagyul): A cikkból kiderül, hogy Tünde az egy okos ember, csak megfelelő összegért kész magából komplett idiótát csinálni, mint nyilván történt a jelen kétoldalas nagyinterjú esetében is. Mi mással…..
Burzsoá Punk 2008.05.16 14:39:26
Andrássy út, bicikliút, szép szombat délután.Megyek a bicajommal szabályosan a Deák felől, még lassan is. Baleset volt az út mellett, a bicikliúton egy rendőr áll, beszélget két nyugdíjassal, gondolom, szemtanúk. Messziről csöngetek nekik, ugye, nehéz kitérni, mert jobbról…..
Teljesen ledöbbentünk, amikor a mai demonstrációkon készült képeket átböngészve az egyiken felfedeztük BAYER ZSOLTOT. Igen, jól hallották/olvasták, AZT a Bayer Zsoltot! Nemrégiben még azt írta, hogy a zsidók léte indokolja az antiszemitizmust, de nagy visszhangot és botrányt…..
Burzsoá Punk 2008.04.12 11:15:41
Szeretném szívből megköszönni kortársaimnak, a nemzet ifjúságának, a lelkes egyetemistáknak és főiskolásoknak, a homofób polgártársaimnak, a vasárnapi ebédnél zsidózó vidéki tenkeskapitányoknak, a nagycsaládosoknak, a zsíros háziasszonyoknak, a gyerekgyűlölő depressziós…..
A sajtót bitesedő világunkban is zsidózzák eleget, így a sajtótermékek mítingjein az újságírók gyakran képzelik el magukat egy Világméretű és Annál Is Lukratívabb Összesküvés részeseiként. A tavaly, Mádon - megjegyzem ez Tokaj-Hegyalja Jeruzsáleme, hatalmas, szépen…..