Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsú(újj szerki!)

76 bejegyzést írt és 191 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Helo! Itt a rész tudom h rövid lett de sajnos most csak ennyi jött! legközelebb majd hoszabbat rakok! Rem. tetszik! pusy - Ez nem lehet. Nem hagyhatsz itt. Neeeeeeeeeem…. - ordított fájdalmába. Egyszer elsötétült minden. Tom a hálószobánkban ébredt. Fekete öltöny…..
Hali! Na itt vagyok újra!:) És itt a 65. rész is:) Remélem tetszeni fog. Megpróbálok minden második, harmadik napon felrakni részt de nem ígérek semmit. Puszika! Olvasás közben hallgasd: http://www.youtube.com/watch?v=z9SOUTcopfA  - Nos a lány most kómában van. A nagy…..
Na hali! Bocsi a sok sok késésért de sajnos nem volt időm ínri, most viszont egy viszonylag hosszú rész teszekl fel. z utolsót, ez után már csak Aug közepén lesz ismét rész, mert megyek nyaralni pénteken és addig nem lesz itthon. Viszont addig gyüjtöm az ötleteket. Remélem…..
- Mi történt? Kérem mondjon már valamit! – ugrott fel Tom idegesen a székből. A szeme tele volt könnyel. - Kérem üljön le. – mondta a nővér és Tom le is ült. - Kérem, Lina menjen el, majd én. – jött oda az orvos. A nővér úgy is tett. A doki belekezdett……..
A reggeli újság címlapján én és Tom szerepeltem amikor épp a bababoltban voltunk és vásároltunk. A címlapon ez ált: „Tom Kaulitz barátnője gyereket vár!” Beleolvastam idegesen a cikkbe aminek egy részlete ez volt: „ Tom Kaulitz a Tokio Hotel gitárosának…..
- Sziasztok! – köszöntünk 1xrre amikor leértünk. Melinda Bill Karol és Georg volt lent a nappaliba. - Háj! – jött az egyhangú válasz. - Na mizu? Tényleg terhes vagy Zsu? – kérdezte izgatottan Melinda. - Igen az vagyok. – fülig ért a szám. - Tök jó gratu!…..
Míg a szállodába értem folytak a könnyeim, és nem értettem Tomot. Ilyen könnyen elenged egy kaland miatt? Ennyire nagy hatással lenne rá ez a csaj? Hát akkor egészségére! Nem érdekel, bár iszonyatosan fáj a szívem! De mégis mi történt? Miért lett ilyen Tom? Még nem jelent meg…..
mégiscsak írm tovább, mert van kedvem hozzá és mostmár időm is. Pux..
Hali! Bocsi de nem tudom folytatni a blogot mivel egyszerűen a vizsgáim miatt nem volt időm, meg nem is igazán van ihletem hozzá. még ezen kívül van 2 blogom szóval túl sokat vállaltam be! El szeretném ajándékozni a blogot vkinek aki leg elősször ír nekem egy emailt:…..
Na Hali! Én lennék az új szerki, és én fogom tovább írni a történetet:) Mindent megteszek majd hogy minden nap tudjak írni, és lehet h 1 nap több rész is lesz! Remélem tetszeni fog a folytatás! Rólam kicsit: Barna hajam, barna szemem van, innentől Zsú lesz a nevem a töriben, 17…..
Szejasztok.. Van egy rossz hírem, már akinek az... Befejezem a storyt, de helyette másikat kezdek... Aki akarja, és elsőnek ír komit, annak adom a blogot, és ő folytathatja... De ha nem kell akkor így marad:D Na pusz ja és a amásik blog neve: http://tomundbea.blogspot.com ..
Hello. Bocsi hogy most van réx, de egy másik blogot is írok.. vagyis írunk. Karol és Én.... http://karabeatokiohotel.blogspot.com Remélem elovassátok ezt is:D Puszaa   Reggel Melinda és Bill szerencsétlenkedtek a zárral.... -Mi ez?.-Kérdeztem nyűgösen-Csak…..
Hali! Na újra itt vagyok! Ez egész hosszú lett! Nemtom mikor lesz újra rész ,mert még meg kell írni és mostanába nincs sok időm! Majd lesz vmikor! Háj! Véleményeket ide v az emailre:zsu.th.91@citromail.hu Héé! Menjünk a fiúk után, és lepjük meg őket! – mondtam…..
Hellllllllllllllllllllo!!!! van réx:D Annyira örülök a sok kominak....:D Köszönöm nektek. Puszaaaaa   Este 20-kor Bill és Melinda elhúzta a csíkot, nekem pedig támadt egy jó ötletem.....-Toom?.-Én-Moond.-Tom utánozva-Mi lenne ha, te lennél én, én meg te?.-Én -Mi…..
Zsú(újj szerki!) 2008.03.17 19:24:48
Sziasztok... Újra kell írnom, ezt a szar:S:S:@. Na de mind1. Nyugiba lexek. rem tecceni fog. Puszika. Ja és szerintem hétfőn és kedden nem lex réx. Az edzések miatt:):( Puszaaaa. És hogy kibékültem Melindával rólunk szól majd a réx... Rem nincs hari? És így is tecceik majd:D…..
Hello!! Van réx!! remélem majd teccik, nektek.. Nyertünk kézi meccsen és most megyünk, Gyönyösre, a megyeire...:D Jupíííí. Na de nem untatlak titeket.. Puszaaaa   -Köszönöm szép..-Én de ekkor megláttam valamit amikor a konyhába igyekeztem....-Ő ki?.-A csaj rám…..
Zsú(újj szerki!) 2008.03.15 15:27:49
Zsú(újj szerki!) 2008.03.16 13:47:30
Hello, van kedv, ihlet, és nem vok elfoglalt:D Holnap portás lexek:D Tök faxa. Na de nem untatlak, itt a réx. Pucc   A végén már elege lett és elindult gyorsan felém. Mikor megállt mellettem, elkapta a karom, és ezt mondta.-Mit keresel itt?.-Tom "enyhe" pia…..
Zsú(újj szerki!) 2008.03.15 10:08:32
Hali, van réx...  Rem teccik:) Na cupp   Nem tudtam ellenállni neki. A boci szemei megőrítettek. Annyira szeretem. Ekkor Tom a zsebébe nyúlt, és közben Karol rontott be-Na neee.-Tom nyűgösen.-Mi van?.-Karol-Semmi. Majd máskor.-Tom és lekókadt (Mármint Tom…..
Zsú(újj szerki!) 2008.03.16 09:53:24
Zsú(újj szerki!) 2008.03.16 12:20:46
www.otto.hu!!! Nem a tiedról:) Nyugii:D Nem szoktam lopni. Ha meg igen akkor megkérdem:) Szal nem a tiedről van:)
Zsú(újj szerki!) 2008.03.16 12:21:24
Van rész!! Köcönöm a kommentet Lindusnak! Cejetem!! Komit pls!!-Tudom.-Tom-Mi az?.-Mi hárman -Mi lenne ha elmennénk kirándulni?.-Tom úgy örülve mint egy 5 éves-Oké.-Én, Linda lelkesen-Bill?.-Én Billnek-Háááát..-Bill húzva az agyunkat-Na légyszi Biiiil.-Linda…..
            ~^°~Lolotoll szemszöge~^°~ Ekkor Toncsival szétugrottunk és én megszólaltam. -Istenem.- én. Ekkor „apu” belép és mondja. -Szólítottál gyermekem?- „ apu”( csak azért teszem…..
         ~/~Lolotoll szemszöge~/~ -Dik már ez a vénember mit akar tőlem? Tomi nagy szemekkel nézi, hogy odajön hozzám és megölel. Miután sokáig ölelgetett és azt mondja: -…………….-apu, mondta volna tovább de…..
Zsú(újj szerki!) 2008.03.15 17:16:25
Hello!!!! Szünetelni fogok. Naon fáradt vok, mindig. Kézi meccs, és edzések...:S:( HA lex időm, és kedvem, na meg persze ihletem, akkor tuti írok.. EGY  SZÓVEL NEM FEJEZM BE CSAK SZÜNET LESZ:) PUSZA..
Zsú(újj szerki!) 2008.03.13 17:57:53
Kedves olvasók. Ez a réx a befejező:) Bocsika:(   -Nos... Az a baj, hogy haza kell mennem.. lehet hogy örökre.-Andreas és magához ölelete Cintit-Mi?.-Cinti és visszaölelt-Sajnálom.-Andreas-Nem, veled megyek, együtt leszünk, lesznek gyerekek, és kész.-Cinti és…..