Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fika

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Hülye videó: Őrült nyár 2008.08.07 10:24:00
Amikor ilyen videók bukkannak fel az interneten elgondolkozunk. Vajon hol lehetnek ezek az emberek most? Milyen állomáshoz érkeztek az életükben? Vajon mennyire átkozzák a napot, amikor ebben részt vettek? Még egyszer megnéztük a videót, és igazából már annyira nem is…..
W. Ferenc felszólító levelet kapott 1953 tavaszán: Értesítjük T. címet, hogy a fenti kormányrendelet végrehajtására alakult V. sz. Budapesti és Vidéki Egészségügyi felülvizsgáló bizottság az Ön magtalanítását rendelte el. Az elrendelésének oka, hogy nem tett eleget a…..
Subba Vágási Feri 2007.09.20 06:25:00
Nem láttatok még semmit, ha nem láttátok a Disznóvágás.hu-t. Azt hittétek, hogy a faszkorbácsos nővérek betegek? Hát gondoljátok újra. Mi mindig is biztosak voltunk abban, hogy ha van egy hülyébb egyén a társaságban az óriási dolgokra képes rávenni a többieket, de ebben az…..
A következő georgiai hír olvastán egyből a Fekete Lovag jelenete jutott eszünkbe a Gyalog galopp-ból. A snellville-i rendőrség bizarr haláleset ügyében nyomoz. Hétfőn két férfi - Charles Keith Teer és William Russell Redfren - összebalhézott egy nő miatt. A kakasviadal a…..
Subba Faszkorbács 2007.09.18 13:35:00
Sok embert foglalkoztat a faszkorbács. Létezik egyáltalán? Ha igen, akkor hogyan nézhet ki? Ki használja? Rengeteg kérdés, és mind válaszra vár. Ezen a kedves, 18 éven felülieknek készült oldalon megismerkedhetsz Helenával, és Arnoldával, akik munkaeszközként tekintenek rá.…..
Subba Nyelvében él a nemzet 2007.08.29 15:34:00
Michelle igen tehetséges lány: Van ott még ahonnan ez jött...
Subba A Sziget arca 2007.08.13 12:17:00
Szuper dolog ez a szabadtéri bulizás, nem is ember az aki ma nem másnapos. Rengeteg energia és munka árán megtaláltuk a Sziget arcát, ismerjétek meg ti is...
Subba Hajrá Linamar! 2007.07.23 20:57:00
Tudjátok, mi az a Linamar? Na, az egy nagy kanadai cég, amiről teljesen felesleges bármi egyebet tudni, mint hogy néhány éve ők vásárolták meg az egykor Mezőgép néven futó orosházi szockó vállalatot. Továbbra is mindenféle mezőgazdasági gépeket gyártanak, szecskavágót,…..
Nagy nap a mai minden unatkozó irodai patkány számára, ugyanis egy igazán remek játékot találtunk mindannyiuknak. Nem olyan lövöldözős vagy egyszerű logikai marhaságot, amilyennel csak az időt lehet múlatni, amíg nem látja a főnök a monitort, hanem egy olyan…..
Aki nem követi rendszeresen Pákó naplóját, és ránk bízza hogy értesítsük, ha valami érdekes történik a négerrel, az most klikkeljen ide. A kedves kis történetek között találtuk ezt az igazán elképesztő eseményt. Tripperes ex-barátnő által meggyilkolt kutya?…..
Egész egyszeruen jó érzés tudni, hogy a tudomány ma már ott tart, hogy olyan képlékeny és megfoghatatlan dolgokat is pontosan körül tud írni és osztályozni, mint a szar. A Bristol Stool Scale (magyarul nagyjából Bristol Székletteszt) az orvosok eszköze pácienseik salakjának…..
fika 2007.06.18 15:49:55
Subba Re-me-te-lány 2007.05.15 11:41:00
Messze elhagytuk azokat az időket, amikor a popzenéhez ilyen videó járt. Mit lehet kezdeni egy olyan számmal, ami egy re-me-te-lány-ról szól? Hát az a minimum, hogy egy szenet lapátoló frufrus fickó szerepeljen benne Zoltán Erika mellett! Valószínűleg az összes…..
Az utóbbi néhány napban valami szörnyűség történt a magyar popiparban. Napfolt lehetett talán, vagy valami gömbvillám. Egyébként sem szoktak a srácok és a lányok - meg persze a sajtósaik! - csúcsformában lenni, de az, hogy kötésig kelljen gázolnunk a fosban postaládánk…..
fika 2007.03.26 15:54:52
Sokszor gondolkoztunk már azon, hogy létezik-e valahol valami szörnyűséges gyár, ahol futószalagon állítják elő a magyar mulatós- és diszkózene legalsó szegmenseit, és most végre megtaláltuk a választ. Kurvára van.Ez itt a Truesound Stúdió, egy igazi kis boszorkánykonyha, ahol…..
Minket is roppant mód meglepett, de úgy tűnik, vannak nők, akik imádnak menstruálni. És még blogot is írnak róla! Illetve csak írtak, mivel ez a genetikai és internetes kuriózum már egy éve felfüggesztette a működését. Talán teherbe esett a gazdája, fene tudja...
A fenti kép egy 22 éves amerikai hölgy lábát ábrázolja, aki azt hitte, hogy valamilyen különös sérülés van a talpán. Az alapos orvosi vizsgálat azonban kimutatta, hogy ez bizony egy tökéletesen kifejlett mellbimbó. A harmadik mellbimbó egyébként nem szokatlan dolog, a nők…..
Subba Nőknapja 2007.03.08 12:00:00
A női szépséget sok értelmezésben láthattuk már, de mégis számunkra az a legmegfogóbb, amikor a nő fogalmazza meg önmagát. A beszédes pózok, és a ruházat üzenet értékű. Vajon mit szerettek volna közvetíteni?{A képek a jogtulajdonos kérésére eltávolítva}..
Soha nem gondoltuk volna, hogy valaha is idáig jutunk, de a Subba most őszinte és forradalmi hangvételű kirohanást fog intézni a csöcsök elburjánzása ellen. Amióta Janet Jackson cicije kivillant az amerikai tévében, csak idő kérdése volt, hogy mikor kezdenek el a magyar lányok…..
Subba Politikus B + 2007.02.19 17:09:21
Normális embert Magyarországon a politika már nem érdekel, most viszont _tényleg_ történt valami, amire még mi is felkaptuk a fejünket. Hetek óta egy olyan hír tartja izgalmi állapotban az ország jelentősebb szerkesztőségeit, amihez hasonlót mi utoljára akkor hallottunk, amikor…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.02.15 11:46:00
Ki az a ma már menő zenész / frontember / médiasztár, aki együttesének feljövő korszakában azon versenyzett a többi taggal, hogy hogyan tudnának minél több nőt "beporozni". (*értsd: minél több nőt megdugni, közbeiktatott tisztálkodás nélkül)..
Párducmintás literes bugyogó cicanadrágra húzva, piros zakó. Ebben parádézni Budapest utcáin, hol vannak az ekkora egyéniségek mostanában??  ..
Subba Fehér, krémes 2007.02.14 12:51:00
Úgy hírlik, a szuper stylist Lakatos Márk szereti izzadtan, és büdösen vissza szolgáltatni a fotózásra kért ruhákat. Valószínű hordja is őket, ez nem is annyira érdekes, hiszen ilyet egy picit vastagabb arcbőrrel bárki megtenne. Ám az egyik…..
Subba Privi.hu felnőtteknek 2007.01.17 17:34:00
Eleget rugdostuk már a nemzet gyermekeit, és egy kicsit igazságtalanok voltunk. Hiszen a gyermekekből még bármi lehet, soha nem lehetünk biztosak abban, hogy valmelyik ma a privi.hu-n a cicijeit mutogató lánykából nem-e lesz felnőttkorában pénzügyminiszter vagy valami egyéb…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..