Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AproV

1 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MuxTape utáni világba született bele a MixTube. A szolgáltatás végtelenül egyszerű: összepakoljuk kedvenc youtube-os videoklipjeinket egy listába, majd ebből generálódik egy playlist oldal. És már kész is a mindenkivel megosztható virtuális válogatás kazetta. Sem regisztrálni,…..
Hűvazze Mi is az a huvazze? 2008.04.26 19:16:51
Szevasz barátom!Ne mond, hogy nem ismered ezt a kifejezést. Ez nem egy közép-afrikai törzs neve, nem is egyfajta vegyület, mégcsak nem is politikai tömörülés neve.Igen ez pont az. Hányszor érezzük ezt nap mint nap, hányszor mondjuk, vagy mondanánk el a véleményünket…..
Szombate este sikerült végre belenéznem a TV2 új giga-szuper műsorába, a Kiválasztottba.Nem kellett volna.... Szerencsétlen műsorba nincs szívem nekem is belerúgni, megtette ezt már a hazai netes társadalom, de nem tudtam figyelmen kívül hagyni a versenyzőket beharangozó…..
AproV 2008.04.20 20:33:02
Szóval. Kiváncsiságból megnéztem a tegnapi műsort, mert hallottam, hogy a kiscsávó meg fogja állítnai a szívét.
Orvosként ugyan nem tanultam arról, hogy a szívnek lenne ilyen jellegű beidegzése, de nem is lenne rossz. (Bárcsak izgalmakkor tudnánk lassítani a szívüónket, vagy futásnál, mi?)
Szóval megnéztem.
Először is fura volt, hogy a muki bevalottan nagyon izgult a szívverése mégsem lett 62-nél több. Az átlagnak ilyenkor legalább 100-as.
Másrészt fura volt, hogy a "szakértő" Bódi Sylvi már akkor sem találta a krapek pulzusát, amikor még elvben volt neki. Össze-vissza verte a dobot, látszott, hogy fogja az adást:-)

Harmadrészt az EKG már akkor rajzolt görbét, amikor még csak az egyik tappancs volt felhelyezve (pedig az ÉKG a két elektórda közötti feszültségkülönbséget méri, ergo egy elektróda csak vonalat húz...)

Ezt követően a pasi hiába izgult, hiába ült le, állt fel, a puzusa csaknem állandó maradt.
Kérje meg mindenki orvos barátját, hogy egyszer tegyen rá egy EKG-t és utána üljön le! Meg fog lepődni, hogy a pulzusa változik!

Na de hagyjuk. Végül is a muki leállította a szívét majd szépen ücsörgött a széken. Pedig egy szívhalott leesett volna, mivel tónustalan. Hát ezt is elrontotta, istenem.
De az már sok volt, hogy mikor visszatért a szívverése, mintha mi sem történt volna, egyből normális lett a pulzusa...
Aki élesztett már újra embert, az tudja, hogy a legritkább esetben lesz normális a szívverés és akkor is szapora, nem 60-as. Ugyan már!

Egyébként a kedves kolléganő (nővérke) és a gyűrött fehér köpenyes doktorúr miért adta ehhez a baromsághoz a nevét? És miért nem élesztette újra a pasit AZONNAL, ha leállt a szíve?
Hagyjuk már a nép etetését kérem szépen.
Gyenge kis bűvészgyerek, aki csak majomkodik!
comment:com Korda beszívott 2008.03.17 17:35:00
Hát ilyen Korda György, miután kipróbálta a füvet, ami ugye bűnös dolog, és egyébként is egy tisztességes magyar sztár nem lövi be magát. A Kordáék a Föld körülben ma este tíz óra után a táncdalénekes-gagyiceleb házaspár amszterdami kalandjai kerülnek adásba a…..
 Elég érdekesen reagáltak a pártok a népszavazási eredményre. Elsősorban a kormánypártok, akik sértettségükben hajmeresztő hazárdjátékba kezdtek: minden kormánypárti politikus fő mondanivalója az volt, hogy nem pótolják a kieső bevételeket. Lehet ilyet játszani, talán…..
Hóbelevanc Meghallgatom a szemed 2008.02.27 09:18:04
A Fidesz megtalálta a magyar egészségügy problémáinak valódi forrását. Azt gondolnánk, hogy pénzügyi problémák vannak, esetleg nem megfelelő a pénz elosztása, netán probléma sokaknak kifizetni az ellátás plusz költségeit. A Fidesz plakátjain azonban rejtve megmutatja az igazi…..
 Elérkeztünk a népszavazási kampány finiséhez, ennek örömére mától minden nap jelentkezünk egy (esetleg két) kampányelemző poszttal. A durvája (a vizitdíj eltörlése miatt árván maradó háziorvos-gyermek, a más tandíjába belerokkant szakmunkás és a kórházi napidíj…..
AproV 2008.02.27 21:20:31
internetalon.hu

Az egész népszavazás egy....
 Egy kommentelőnket ma hajnalban meglátogatta a rendőrség, vélhetően a Magyarok Nyilai elleni nagyszabású akció keretében. Draskovics nem a levegőbe beszélt, amikor azt mondta: bekeményítenek.   Carnivora így emlékezik a hajnali vizitre: „Csütörtök este tízig…..
Richard Zednik jobban van, brutális balesete után először beszélt a nyilvánosság előtt. Csütörtöki sajtótájékoztatóján alaposan kivesézte önmagát. Ismertette terveit is.Február 10-én kis híján halálos balesetet szenvedett a Florida Panthers szlovák csatára. Csapattársa,…..
„Szeretem a versenyt, nagyon!” - Kóka János az SZDSZ tavalyi elnökválasztásán  Tavaly nagy küzdelemben dőlt el, hogy Fodor Gábor és Kóka János közül ki lesz a párt elnöke: első nekifutásra 377:377 szavazatot kaptak, ezért újabb körre volt szükség. A második…..
Mandiner blog Te, a rasszista 2008.02.20 16:01:00
 Tudat alatt minden fehér amerikai rasszista - hazudja a New Scientist szaklapban a kaliforniai Stanford Egyetem pszichológiai kutatócsoportja. Hogyan végezték a ríszörcst?  121 egyetemista önkéntessel folytattak kísérletet: 60 fehér, 39 ázsiai és 7 fekete…..
Mandiner blog Liberális Város 2008.02.14 19:01:00
 Már jobban alszom.  Megérkezett a postaládámba ugyanis a „Liberális Város” című nagyszerű kiadvány, amelyet csak választási kampányok idején adnak ki a szabad demokraták. Aki már olvasta ezt a négyoldalas lapocskát, pontosan érti, hogy…..
Abban az évben, a Rémek Uralma alatt az emberek egy titokzatos könyvről suttogtak, amelyben csodálatos dolgok vannak a Szabadságról és különös történetek olyan emberekrõl, akik meg merték próbálni a kijelöletlen Másik Utat. (...)a tolvaj és a Helytartó értetlenül álltak a…..
Kitöltöttem az SZDSZ kérdőívét, mer' azt hittem, liberális vagyok. Hetvenvalahány százalékban egyeztek is az elképzeléseink, de a maradékon annyira felidegesítettem magam, hogy le kellett vezetnem a feszültséget egy ingyenes újságokat áruló hajléktalanon. Elvettem a lapot, és…..
Mármint az alapszakaszt. Pontosabban még nem egészen, de a maradék két meccsén elég 3 pontot szereznie az FTC-Érsekújvár és a Miskolc ellen, hogy meglegyen az 1. hely.Mivel ezt a két csapatot az eddigi összesen tíz bajnokin tízszer verték, ez nem tűnik megoldhatatlan feladatnak.…..
Vizsgáljuk meg a Földet, mint egy zárt edényt! Annak ellenére tegyük ezt, hogy van Nemzetközi Űrállomás és vannak tervek különböző holdi kolóniák létrehozására. De mégis: ha őszinték akarunk lenni, egyelőre beszorultunk itt erre a kis bolygóra.A tételem az, hogy ilyen…..
Korál - Amikor mellettem vagy Én nem tudom, mit mondanék, ha arról kérdeznél Meddig tart, és mit jelent a szerelem Mert azt sem szeretném, ha rosszat sejtenél Nem értenél, vagy épp csak rosszul Értenél, vagy túl erősen bíznál bennem Ismerem az évszakok változásait,…..
AproV 2008.02.14 21:08:20
Onlinemarketing blog Bálintos 2008.02.13 17:55:00
Naná, hogy a Valentin nap tisztán marketing fogás! Olyan messze vannak innen az ünnepek, hogy kellett találni valamit, hogy az emberek tömegével vegyenek ajándékot. Ez lett hát a szerelmesek ünnepe, amivel egyben a fogyasztói társadalmat is ünnepeljük, mintegy titokban. Az ilyenkor…..
AproV 2008.02.14 00:00:40
internetalon.hu

A Valentin nap nem a mi ünnepünk. Az okés, hogy a szerelmeseknek legyen napja (bár aki szerelmes, annak minden nap ünnep), de mi a f...szért éppen ez a nap.
Csak azért, mert az amcsik is?
Klassz marketing ötlettel máskor is elő lehet rukkolni.
Idén is megrendezésre kerül a Web 2 Symposium, mely március 4-én lesz a Millenáris Teátrumban és ezúttal meghívtak előadni. Meglepően a web 2.0 orvoslásban, orvosi oktatásban betöltött szerepéről fogok beszélni. ProgramElőadókElőször lesz olyan közönségem, mely nem a…..
A WSJ cikke szerint a Yahoo igazgatótanácsa el fogja utasítani a MS felvásárlási ajánlatát, mivel az szerintük alulértékeli a céget. Ez mondjuk elég merész kijelentés annak fényében, hogy az ajánlat messze a tőzsdei ár felett van, de szívük joga ezt mondani. Számomra csak…..
AproV 2008.02.13 23:50:21
internetalon.hu

Azért ennek a kikosarazásának várd ki a végét:-))
Lassan visszatérek a régi kerékvágásba, ennek jeleként íme egy híregyveleg: Ismerkedjetek meg két évfolyamtársammal, akik a Tomography Blogot írják angolul, ahol nemrég írtak egy érdekes projektről. A The Lancet nevű orvosi szaklap külön részleget indított az…..
Nocsak, nocsak, nocsak! Megmozdult az alvó oroszlán! Blogot indított a gyógyszeripari óriás! Amerikában az egyetlen testsúlycsökkentő, recept nélkül beszerezhető gyógyszer (OTC) az alli (ez a neve!). A zsírlebontásba avatkozik bele úgy, hogy enzimet gátol a béltraktusban, így a…..
Idióta kacatok Zebramintás csempe 2008.02.10 08:37:00
Mai napot a design jegyében töltjük!Ez most nem a Győzike show, hogy a csempe is zebrás legyen, bár Ő is vásárolhatna ilyet, mert szinte minden "szebb" állatmintás elérhető. Luxustermék, bár messziről nézve feldobja a fürdőszobát, de közelről már nem annyira.Trendir..
A Praktiker píárosai zseniális stockfotót választottak a háztartási gépek oldaára, ami egy kicsiny gyermek mászik elő épp egy mosógépből. Ul Sana tömeges tragédiát vizionál:Szeretném felhívni figyelmüket a Praktiker 2008. február 01-14. prospektusának 11. oldalán levő…..