Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SunshineRiddle

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Colorcam Backstage 2. - WatchMe 2016.07.17 23:57:31
Fiatalok és tehetségesek. Mindannyian régóta foglalkoznak zenéléssel, nagyon sok közegben kipróbálták már magukat, de talán most kerültek igazán helyükre. Műfajilag a pop-rock kategóriába sorolják magukat, de sok más hatást is fel lehet fedezni a dalaikon, mint amilyen például a soul, a hip-hop vagy…..
A fiatal énekesnő számára igazán izgalmasan alakult az idei év: megnyerte a DAL című műsort, ezáltal kis hazánkat Bécsben képviselhette az Eurovíziós Dalfesztiválon; túl van egy európai illetve egy amerikai turnén is; az István, a király rockoperában pedig Radics Gigit…..
Lombos Marci nevét a zeneszerető közönség már több helyről is ismerheti: dalszövegeket írt többek között Temesi Bercinek, a Group'n'Swing zenekarnak, de Oláh Gergőnek is, aki az idei A DAL című műsorban nagy sikert is aratott produkciójával. Jelenleg a Lombos El Marci és a…..
Szeptember lezárásaként fogadjátok szeretettel a Backstage sorozatunk nyitó akkordját. A "rock 'n' roll" ne tévesszen meg senkit – nem stílusra, hanem inkább az életérzésre utal, ami mindenkiben megtalálható és amire mindenki kíváncsi, vajon egy zenésznél mit is…..
Ha rekordokról beszélünk, természetesen a filmes világ sem maradhat ki, hisz rengeteg olyan adattal tudnak szolgálni, melyek akár a Guinness-rekordok közé is be tudnak kerülni. Természetesen itt nem célzottan erre készülnek, de egy-egy monumentális filmalkotásnál valóban…..
Szó szerint az Örömé volt a főszerep a hétvégén a Brody Studios-ban: vegyük A The Carbonfools zenekar két tagjának, Fehér Balázsnak és Fekete Istvánnak lágyan búgó akusztikus duóját, Hammer Zoltán séf ételkölteményeit, a Janus Borház Örömborának új évjáratát és…..
Hatalmas sikerrel robbantak be a köztudatba legelső feldolgozássukkal, mely szinte egyből közönségkedvenc is lett. Azóta jó pár fellépést tudhatnak a hátuk mögött, rengeteg tapasztalattal gazdagodtak, megjelent a nagylemezük is egy különleges kiadás keretében, most…..
Jó idővel és még jobb programokkal indul idén a március. Koncertek, boros fecsegések, szülinapok és egészen új zenei tapasztalatok...    Március 5 : Brandus Borfecsely és a Vida Családi Borbirtok Nem is olyan régen útjára indult egy új és nagyon jó kezdeményezés,…..