Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarajos Goethe

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 hangsúlyozottan nem dugásra, csöcsre, négyesben reszelésre és anyósjelölt előtt bemutatott orális szexre épülő műsorában, az Összeesküvőkben ma bikinis szépségversenyt tartanak, illetve tartottak tegnap, csak ma látjuk majd a képsorokat, ugye. Képeink viszont akadnak a…..
Tarajos Goethe 2011.10.11 17:43:41
Subba Csonti teker 2011.10.10 14:00:00
Legyen Ferrari, vagy bringa, Csonti mindent meghajt, ami gyors, most épp a Dolomitokban rájdolt egyet. És van már Facebook oldaluk is, aki akarja, lájkolja!  ..
Android Üsd-vágd, nem apád! 2011.08.11 12:13:00
 Strapabíró mobilról írtunk már korábban, most a Samsung is kihoz egy új típust a külön erre rendszeresített Xcover sorozatában. A dolog különlegessége, hogy eddig nem annyira volt valamirevaló okostelefon a kínálatukban, a Galaxy Xcover ezt kívánja pótolni. Pontos…..
Subba Kiszel kontra Fluor 2011.05.31 19:24:00
"Tomika, hangosan és lassan mondom hogy megértsd! Kicsinálunk, megszívatunk a bíróságon!" Kiszel Tünde Lesújt, hogy Tomika nem a Mizu világra tojását bánta meg a legjobban.     ..
hogyvolt A Éden hotel számokban 2011.05.28 09:04:00
Kedves mindenki, kibaszott hálásak vagyunk ám a kitartásért és az állandó kommentelésért, nem hittük volna (komolyan), hogy ennyire népszerű lesz a formátum itthon is, azt meg pláne nem, hogy így rákapnak a népek a neten is. Nagyon köszönjük a részvételt, a sok beszólást és…..
A Viasat3 saját gyártású, de dán liszensz alapján készített valóságshow-ja, az Éden hotel a csatorna egyik legsikeresebb műsora, nézettsége átlag feletti, és fényesen igazolja, hogy nemcsak a közönség bevonásával (lásd még sms-szavazatok) készített reality-k lehetnek…..
Figyelmes nézők vették észre (melóhelyen ne nézd meg a linket) ezt az igen érdekes díszlet felhasználást. A Király beszéde filmben ugyanis azt a díszletet használták, mint az egyik igen kemény meleg pornófilmben. Klikk a többi képért ide! ..
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
Tarajos Goethe 2011.02.19 17:58:37
A jelenleg új albumára készülő Coldplay az elmúlt években már párszor belengette, hogy hamarosan feloszlik, így talán nem is annyira meglepő, hogy most megint ezzel dobálóznak. Chris Martin frontember a BBC Radio 1-nak elmondta, hogy a legutóbbi turnéjuk alkalmával történtek rossz…..
Tarajos Goethe 2010.12.03 18:14:39
@Lencsés István: Ja csak néha előfordul hogy hangról-hangra ugyanazt álmodják mint évekkel előttük valaki más.
És ők kapnak érte díjakat.

Persze ha jól tudom legalább a Kraftwerknek fizettek valamit.
Ha valaki nem barlangban töltötte az elmúlt húsz évet, és még a rockzenét is kedveli, akkor biztos hallotta már Joe Satriani nevét. Az 1956-os születésű gitáros/zeneszerző/gitártanár játékával szólólemezei mellett kismillió helyen lehet találkozni, a műfajt megújító…..
  Zagyva Gyula hívott, hogy menjünk el a Kozma utcai börtön elé, mert Gaudi-Nagy Tamással váratlanul meglátogatják Budaházy Györgyöt, ugyanis ők parlamenti képviselőként elvileg bármikor bemehetnek ellenőrizni egy rab fogvatartási körülményeit. (Egyébként készül…..
Tarajos Goethe 2010.09.28 14:25:37
@tesz-vesz:

De ha ennek a fura hangfelvételnek az alapján van olyan magyar ,független bíróság aki a fidesz-kormány alatt rámér Budaházyra pár évet akkor nyilván mártír lesz akit azorbán vetett börtönbe. Ha meg nem úgy alakulnak az ország dolgai ahogy reméljük akkor majd adja magát egy népvezér ?

Az én személyes véleményem egyébként az hogy Budaházynak sok köze nincs ezekhez a "rettenetes" terrorcselekményekhez.
Kabul felett az ég  Mit keres Magyarország Afganisztánban? Sőt tovább megyek, mit keres 47 ország, a világ nemzeteinek közel negyede ott? Ha megnézzük az afganisztáni művelet részvételi adatait (csak 100 fő feletti hozzájárulók, zárójelben a halottak számával), elég…..
Tarajos Goethe 2010.08.27 08:51:08
@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:

Nekem az nem válasz hogy azért mert a többiek is ott vannak. Az érdekelt volna hogy ők miért vannak ott.
A kérdés csak az, hogy kire adunk űrruhát. Korábban hosszabban taglaltuk, hogy mennyire megváltozott manapság az apaszerep, egy azonban konstans. Vannak a Darth Vader-szerű, saját kölyküket feláldozni képes faterok és akik a tűzbe mennének a taknyosokért. A tévézésben…..
Hajdú Péter Facebook-csoportot hívott életre Vágó Istvánt főpolgármesternek címmel, és ez valószínűleg az elmúlt hónapok legszimpatikusabb húzása tőle. Hajdú Molnár Gyula XI. kerületi polgármester odavetett félmondatára reagált eképpen. A szocialista polgármester ugyanis…..
Nagy eséllyel pályázhatna a leghosszabb nicknévvel rendelkező posztbeküldő címre Dudálj, ha műkörmöd van!, akinek amúgy mint megtudtam, nincs is műkörme. Ellenben az M1-es beszakadásának napján, tegnapelőtt próbált a Budapesthez közeli Dunavarsányba eljutni, több-kevesebb…..
Február 7-én indul hosszú (?), rögös útjára Hajdú Péter és új műsora a Frizbi, ami egy közéleti beszélgetős talkshow lesz, mélyebb, komolyabb témákkal (már amennyire a műsor keretei ezt ugye engedik), mint az eddigi inkarnációi (az ATV adásán és a Story4 TV-n is volt…..
Kommentár nélkül és a folytatásban reménykedve következzék Viplex összeállítása. Csudálatos témakör: a gourmet/gourmand (igen, tudjuk, mi a különbség) és a viszkis után itt egy újabb alkoholos, ismét sommelier-poszt! Borászat, eme nemes hagyomány és tradíció, mint…..
  Tudom, a Mercedesnél arra fejlesztették ki, hogy az autópálya belső sávjában is jól láthatóan közölje: takarodj. Csakhogy már zavaróan sokan koppintják. Vélemények az azonos című írásunkról...
Bálint egy igen sajnálatos anomáliával találkozott, a UPC ugyanis azután is rendszeresen küldözgetett rokonainak csekkeket, miután lemondta az előfizetését és kiköltözött Ausztráliába. Szegények nem tudták mi az, úgyhogy befizették. A UPC egyelőre nem reagált érdemben…..
comment:com A nap képe 2009.06.20 09:47:00
Tarajos Goethe 2009.06.20 19:41:26